Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izrael najveci saveznik SAD ne priznaje nezavisnost Kosova  (Pročitano 19993 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230

sto ce reci, po ovoj bolesnoj logici, da i srbi imaju svoju zemlju, i koji moj ima da se setaju po nekim amerikama ,kanadama i evropama???

pitam se da li je osoba kao ti uopshte sposobna da shvati razliku izmedju naseljavanja s jedne strane i trgovine i turizma s druge . uostalom , bash se pitam da li bi jevreji dozvolili desetinama hiljada ne-jevreja da se naseljavaju u izraelu i da dobiju drzavljanstvo i odlucuju o sudbini zemlje ....  Smile Smile
Imas dve faze kod njih. jedan je dobijanje drzavljanstva koja se meri medjunarodnim nekim  kriterijumima, a drugi je da postanes kandidat za Jevrejsku veru i krstis se kao Jevrejin, onda si vec drugo nesto jel tako?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 

ova je za bf-a. Smile

da , da ... arapi i jevreji se mrze ,ali skinsi su u stvari zlochinci  Smile Smile

i arapi i jevreji su uljezi u evropi   . i jedni i drugi ugrozavaju evropske narode i evropsku civilizaciju . oni imaju svoje zemlje i zaista nemaju shta da traze ovde .  medjutim , razlika je shto je arapska (muslimanska) opasnost ochiglednija ,a jevrejska je skrivenija i opasnija . ova druga je medjutim i uzrok ove prve .
Arapsko bogastvo u fosilnim gorivima, nafta i gas, se ulaze u evropi i americi.
Lihvari ce ih privuci na sve nacine, samo da ne daju svojoj sirotinji. Da ne grade svoje zemlje.
Sto bi sheik ulozio u svoj narod, kad moze da kupi jednoj p*cki hiljadu parfema od po recimo 300evra svaki, da p*cka bira kako ce da mirise kad mu leze u krevet?
Sto ne bi ulagali u velike firme, imali udeo koji ce im sutra ionako zbog nesposobnosti drpiti.
To je i osnova terorizma u svetu. Gladni arapi to dobro znaju gde im se sliva prirodno bogatstvo.
To sto Jesha ne daje na kurve, nego ga privlaci da izgubi tu lovu i steka u fort knox-u to je druga prica konflikta.
Kod arapa je ista prica kao kod Srba. Tajkuni pljackaju a papa kriv.

Kada pišeš o srpskoj sirotinji, onda su to za tebe neradnici, koji sisaju Eu sise i slično. Interesantno je kako imaš razumevanja za tuđu sisrotinju. Ko te "inspiriše", Miško zare ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230

Kada pišeš o srpskoj sirotinji, onda su to za tebe neradnici, koji sisaju Eu sise i slično. Interesantno je kako imaš razumevanja za tuđu sisrotinju. Ko te "inspiriše", Miško zare ne?
Kakvo bre razumevanje lenjinisto? Si ti bre normalan? I gde je razumevanje? To je objasnjenje.
Da nije njih mi bi bili najgori. To je islamska stoka drzana na lancu. Sta ti o tome znas?
Cuti i vrsi svoju duznost, logisticke podrske lenjivcima i neradnicima u svojoj borbi da se napusi tajkunske qrchine.
Odakle tebi ideja da ako sam rekao gladni arapi, imam neku samilost?
« Poslednja izmena: 20. Sep 2009, 23:10:05 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Izvini , Škorpi, zaboravih da si ti neonacista. Jadna zemlja u kojoj takvi kao ti slobodno iznose svoje mišljenje. Lenjin je tvoj idejni vođa , jer su ga tvoji vozom poslali u Rusiju da digne revoluciju. Zar ne? Iz Nemačke Lenjin kreće u Rusiju. Inače neki "Miško" je garantovano tvoj gazda. Tavo zlo u ljudskom obliku, nisam nikada sreo u životu, a sretao sam mnoge budale i neonaciste. Škorpi prvi si u đavolovom kollu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230
Izvini , Škorpi, zaboravih da si ti neonacista. Jadna zemlja u kojoj takvi kao ti slobodno iznose svoje mišljenje. Lenjin je tvoj idejni vođa , jer su ga tvoji vozom poslali u Rusiju da digne revoluciju. Zar ne? Iz Nemačke Lenjin kreće u Rusiju. Inače neki "Miško" je garantovano tvoj gazda. Tavo zlo u ljudskom obliku, nisam nikada sreo u životu, a sretao sam mnoge budale i neonaciste. Škorpi prvi si u đavolovom kollu.
Tebi mama nije dala od rodjenja da sisas lenjinove knjige, nego si prvo bio sigurno robijas kad izvaljujes takve stoseve? Oni koji su poslali Lenjina u vagonu su brzo zavrsili u nacistiskim pecima. Sta tebi treba da se dokaze da je Misko vas izdanak? Vama su ostali samo robijaski stosevi. Ubijes pa kazes eno onaj tamo ga ubio. Ukrades pa kazes: eno ga lopov.
Ja tebe razumem da ti mrzis jedan nacionalni konsenzus da mora da se radi. Cisto iz razloga jer ste u bestelesnom stanju i ne trebate nikome. Nit ste srbi, nit rusi niti trebate ikome a besno gledate Miska, Beka Pecu, pod komandom tate i mame iz srpske Moskve.To je bre perudji evolucija vaseg komunizma.
Svaki nacionalni konsenzus vas dovodi do samaranja po gubici.Da li ja, ili Boris ili Toma ili bilo ko ce morati da uvede nacional socijalizam.Morace strvine da poteraju da rade.
U moj nacional socijalizam ce raditi za sebe u Tomin ce raditi za kuma Rena pa ti vidi sta se vise isplati.
Zalim Perudji, ali odumiranje u snu o lepoti sisanja a gladan, to vam je sudbina slugendri komunizma.
Od svakoga po mogucnostima, svakome po potrebi. Mogucnosti su vam bile nula, potrebe su vam lanac, batina i valov. Imacete izbor: ruski ili srpski ali pomije ce biti srpske a ne uvozne. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 21. Sep 2009, 02:52:46 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
 Smile Smile Bravo Škorpi , tata Miško će biti zadovoljan, dobićeš kost da glođeš. Jesi budala i to prirodna. Samo sisu ne daj , čvrsto zagrizi.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230
Smile Smile Bravo Škorpi , tata Miško će biti zadovoljan, dobićeš kost da glođeš. Jesi budala i to prirodna. Samo sisu ne daj , čvrsto zagrizi.  Smile Smile
Tata Misko je najveci srpski dobrotvor.Uposlio bar 20.000 ljudi sto u bankama sto u trgovinama, svi imaju lepe plate.
Pitaj se ko mu daje monopol? I ja bih radio isto da mi drzava daje takve uslove.
Kad vec mrzis evropu, pusti tata Miska da ti donese sa rasprodaje za 1 evro i prodaje za 15.
Ko te jebe kad neces u red s ljudima, a hoces lepe krpe. Da sam ja u mesto tata Miska prodavao bi deset puta skuplje, nudio bi ti kredite u mojim bankama pa kad nemas da platis uzeo bih ti i stan, ionako si ga kupio za 1000 maraka. Ja bih ti ga cenio bar deset puta vise. Smile Smile Smile Smile
Da docekas ruse lepo obucen.Kupi kod tata Miska twix, kad ne zna zena da ti napravi strudlu sa makom, visnjama, orasima? Ja sam u Engleskoj kupio za 100 funti krpa da mi ne treba do kraja zivota.
Da sam kupio iste stvari kod tata Miska trebao bi da radim godinu dana. Smile Smile Smile
Alata sam kupio da mogu radionicu da otvorim i zaposlim 2 radnika. ne mislim da sam utrosio 200 funti.
Mogu i bravara i tesara da uposlim.
Bolje kod mene Perudji. ja bih te zivog odrao, ustavio bi ti kozu i pokazivao ljudima: bolje ja nego tata Misko.
Izgleda sasavo, ali njega vise ne boli tata Misko. Smile Smile Smile
Puzite vernici Lenjina, ko vam j mater.
Sta ima ja da glodjem tata Miska. jedina moja veza sa njim je sto sam mu pojebo jednu sluzbenicu. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 21. Sep 2009, 11:36:43 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
sledeci put ce neki ovde organizovati peticiju da jevreji rade izgradnju.  Smile  Smile

Smile

Oni su bili u zestokom ratu sa Libanom, sto nije smetalo da lIbanske trgovce uvedu po Africi da rade za njih.

To je istina, kakvi su tamo samo ratovi bili a opet svi trguju medjusobno i cak sta vise, nisam sreo Izraelca koji je rekao da mrzi Palestince

Palestinci su ko nasi Cigici... stalno kukaju nesto...

Oni su veliki biznis. Isprovociraju se Izraelci, kada oni odgovore oni su prvi na udaru. Islamski sveti ratnici se sakriju ispod suknji palestinki. Ovi vise ne biraju, pa onda ide kuknjava, slobode, genocid itd pa humanitarna pomoc koju mahom otimaju ovi sto izvire ispod suknje.
To je vec uhodana sema.

Pa ko sto rece, malo izazovu cackanjem mecke, sakriju se, Izraelci razruse, ovi zicaju pomoc po svetu koja zavrsi naravno njima u dzepovima najvecim delom

mnogi su saradjivali ,a josh vishe njih nas je iskoristilo . u ovu prvu grupu da ubrojimo ruse ,rumune ,grke ,slovake ,irachane ,kineze ,libijce   ... druga grupa bi bila mnogo veca ....

Rumuni su u EU, njima ne treba nesto saradnja sa Srbijom, Kinezi saradjuju ako mogu nesto da uvale jeftino a nesto ne kupuju maline, Rusima je u interesu da prodaju malo gasa (gde je Srbija u ukupnom ozvozu neki procenat) i da kupe neku firmu ko Ikarus, Slovaci isto EU, a Grcima je saradnja kad dodju Srbi na more pa placaju evrima, a Iracani svejedno kupuju ono za cega im Ameri daju pare  Smile

Citat
srbija, odnosno jugoslavija, nisu dugo imali diplomatske odnose sa izraelom, i ruka pomirenja koju nam nudi izraelski narod, kroz nepristajanje priznavanja kosova, je za svakoga dobronamernoga srbina dobrodosla......

a zasto se ti onda ubi od objasnjavanja na temi o kosovu da je nezavisno kosovo super stvar za srbiju? Smile

Mislio je valjda na gest dobre volje

Tata Misko je najveci srpski dobrotvor.Uposlio bar 20.000 ljudi sto u bankama sto u trgovinama, svi imaju lepe plate.
Pitaj se ko mu daje monopol? I ja bih radio isto da mi drzava daje takve uslove.

Pa skoro svi na ovom forumu  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230
@maradic
Sve je to tacno i jos vise ovi balvano to dobro znaju. Kod njih je problem sto brane, jer zele guzvu koja ce doneti rat, pljacke, busanja na trziste patriotizma itd.
Neka ide hotlips i peridji kod Pece da mu otmu imovinu. Ja sam ga licno cuo kako govori sa biznis partnerima:
j* cu ti cerku u p*cku, zenu u dupe a tebe cu staviti da mi pusis.
Zato i kazem: hajd sad ove na narodni sud. Smile Smile Smile Odose jajca.

Evo sta su jevreji. Godine 2000-e sam radio u Nigeriji godinu dana kod jednog naseg veoma uspesnog privatnika, koji je bio 15 godina predstavnik ABB-a za Nigeriju. Imao je covek monopol na odrzavanje energetike.
Kako sam morao da se motam po celoj Nigeriji od juga do severa, svuda gde sam bio neko me pita, jel mogu conditionere da im sredim. Kad sam video da je to unosna stvar, kazem gazdi, daj da otvorimo servis, trebaju nam par ljudi za punjenje, boce i jedan dobar majstor za pertlovanje. Mala radionica, rucni alat i kompresor.

kaze mi covek, sve ja to znam ali rashladne uredjaje drzi jevrejski loby, koji uposljava hinduse.
Ako hoces, dacu ti pare i otvori ti, ali nemoj mene mesati. Pitam jel ce me ubiti? Kaze nikako, oni to ne rade ali ces imati finasijske insprekcije po citav dan.  Smile Smile Smile
Imaju po africi svoje sinagoge, hrane crnje koji dolaze da uce Talmud. To je sve jako, organizovano sve sa smislom. A smisao je samo lova.I to u zemlji gde je 30% stanovnistva muslimansko.
« Poslednja izmena: 21. Sep 2009, 18:42:14 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Škorpi ja nikome ništa nisam niti bi' otimao, a bojim se paščadi poput tebe , koji čuvaju tu imovinu. Ne daj bože da me ujede neko takvo pašče, dobio bi besnilo. Koji lobe tebe podržava, da balaviš i slinaviš na ovom forumu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.