Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izolacija i ventilator (dva pitanja)  (Pročitano 5262 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.71
Pa sada napolju ima nekih 7 stepeni a prozor je sa unutrasnje strane topao.

Nemojte se kod arhitekata raspitivati ko Boga vas molim hahahah Zovnite gradjevinca ili masinca sa licencom za to  Smile Zovnite mene za dve godine npr  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.71
mob
LG G3
Uh ne znam koliko je to pojedinačno koštalo,mi smo uzeli to u paketu za stan od matoraca i dedinu kuću,bilo je tu brdo prozora  Smile Bilo je tu i popusta na količinu,a stakla punjena argonom su bila gratis upravo zbog količine.Sve uzeto u Sunce Marinkoić,a u mom stanu je neka uvozna stolarija zaboravio sam ime ali ist 6 komora+ argon,jedino što meni smeta u celoj priča je ona bela boja moji uzimali u braon boji,a meni ovi što zidali stavili bele  Smile nekako mis vaka kuća postala ista.Imalo da se uzme i imitacija dreta al bilo skupo ipak nismo toliki buržuj  Smile

Radijator ima neki fazon sa kvadraturom grejanje postorije da se nađe optimalna visina,pošto je topa vazduh lakši pa kako se greje tako se prostorije hladile pri patosu pa mora jače da se čoži da bi se dobio isti efekat kao sad kad su ideano postavljeni.

Za vikenndicu nam rekao da ne vredi izolacija jer je postavljena ko uz kurac  Smile Zarad pogleda postavljena na promaji,pa je sa svih strana hladi vetar,a takvo mesto da 3 km od nej nema ni trunke vetra,a u delu gde je ona šiba ko blesava košava  Smile al zato kad se napuni matora kreka ne treba ni izolacija niti bilo šta  Smile

Arhitekta radi druge stvari,građevinski inženjer tu daje pečat i aminuje da gradnja počne,on i statičar.Može arhitekta da izmišlja toplu vodu al ako to oni en odbore onda je džabe trošio blok br 5  Smile
« Poslednja izmena: 19. Okt 2015, 20:30:00 od EvilBlood »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.71
Starinski metod je zakon, stavis radijator ispod prozora i koliko je dugacak prozor toliko je dugacak radijator. Ne mozes da promasis  Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
I-mate 30 Pro
Najbolje ti je podno grejanje..i kod prozora stavis onaj ugradni radijator mali u prozor...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.71
mob
LG G3
Pa tako je i bilo  Smile jeste grejalo al je deda trošio drva ko blesav  Smile uđeš kod nejga na gajbu ko u saunu da si ušao,a fazon na spratu odvijens amo radijator u hodniku,ostale odvija po potrebi.U dnevnoj,spvaćoj,hodniku i kupatilu ima 32 stepena,popneš se uz stepenice može da te ubije promena temperature  kad otvoriš neku od gornjih soba koje ne koristi Smile

Za slavu počeli ljudi da ga zajebavaju da ugradi kabinu za presvlačenje u dvorištu,fazon slavimo sv.Stefana januar ja blejim u bermudama i majici  Smile tad odvrne sve i an svakih 15 minuta puni kotao,ljudi dolaze u džemperima prokuvavaju,sad počeli u majicama i oni,moram na kvarno da mu zavrćem radijatore  Smile
« Poslednja izmena: 19. Okt 2015, 20:41:03 od EvilBlood »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 601.1.56
mob
I-mate 30 Pro
Odredjena akumalicja toplote mora da postoji...jel brzo ce ti se menjati temperatura...

Drugo treba i da zaspis...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.71
Najbolje ti je podno grejanje..i kod prozora stavis onaj ugradni radijator mali u prozor...
Nisam nikada cuo za ugradne radijatore koji se stavljaju u prozor? Smile

EvilBlood postoji hiljadu nacina da se to resi. Imas da stavis termoglave na radijatore npr. Kupis kotao na pelet i onda mu automatski podesava temperaturu preko programa i termoglava.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.71
mob
LG G3
Nsiam zaspao u toj kući ima 10 godina  Smile ja volim da spavam u haldnom i provetrenom,vidim ova moja (krvtijebem neobično mi i kad pišem  Smile) hoće u toplom,pali klimu troši mi struju  Smile

Ma to je mator čovek ne kapira on da mu oslabila cirkulacija  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 601.1.56
mob
I-mate 30 Pro
Ih...uci sine uci... Smile

Trebace ti to... Smile

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.71
mob
LG G3
Ovo šahta  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.