Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izolacija i ventilator (dva pitanja)  (Pročitano 5590 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.71
svako ko stavlja 2cm stiropor spoljana sistem lepak i mrezica je budala,zato sto je tu najeftinija stavka stirporo i cena po kvadratu je zanemarljiva oko 1 euro u odnosu 2 prema 5,prozor 140x140 makar bio i sa roletnom je preskup,ja sam kupio 1.5x1.5 austrijski prozor firme stabil sa 7 komora i roto okovima za oko 160eura + transport sa argonskim staklom,i to u spoljnoj boji drveta,mada cenim da su tu na roletni dobrano odrali

sto se tice ove folije koju je lajtsoft spomenuo lici na onu koja ide u pod kad se postavlja laminat

azma ploce i azmafon su dobri kad se akusticki tretira soba mada i kao izolator nisu losi
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
mob
Sony xperia
Pa da Sez. U velikoj vecini slucajeva se stavlja ispod laminata.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.71
310 je bio prozor samo. Ajde daj mi link te firme gde si uzeo za 160 evra molim te Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Samsung Galaxy S Advance
Ovo sto light spomenu mi deluje kao super zvucna izolacija, ali ne bih je trenutno upotrebio kod sebe jer kao sto napomenuh imam podno grejanje i mermer. Mislim da bi doslo do gusenja da se stavlja preko i velikog posla da se stavlja ispod. Ali interesuju me utisci za slucaj zvucne kod izolacije na kolima?

Kako citam ovo, sve sam vise i za to da ubacim kvalitetan prozor, ne sada, ali itekako znace ovakva iskustva posto za neke stvari nisam ni imao pojma da postoje dok ih niste pomenuli.

Raspitao sam se za proracune energetske efikasnosti, to rade kao projektni zadatak na masinskom jos studenti. Vazno je samo znati pravu gradju kuce i onda se traze koeficijenti za svaki materijal posebno. Oni to racunaju da bi se odredio kapacitet kotla za grejanje date prostorije.

Sto se tice ventilatora, izbusio sam rupu fi120, medjutim kada sam nasao odgovarajuci ventilator, on je imao veci fi - 150, (onaj od f120 je bio malo prostiji, a ovaj veci ima i zaluzine na prekidac), ali tada su mi i rekli da zbog masnoce ne bi valjalo da ga koristim kao apirator (pozutece, mastice se i sl.).

Trenutno sam nasao jedan gorenje aspirator od 7,7cm sirine i on bi bio ono knap zbog kosine krova, ali ne bih ispostovao mozda onaj standard 60cm od ringle, vec koji cm nize bi morao da bude.

P.S. Interesantno je to da ova rupa sama po sebi opasno vuce pored sporeta, pa razmisljam da bi i onaj najslabiji ventilator zavrsio posao zbog prirodnog protoka, samo se razmiljam zbog te masnoce i svega sto mi pricali.

A fasada zbog vremena morace da se odlozi, mnogo nepredvidivio vreme za pocinjanje, mozda je i tako bolje dok ne utvrdim sta i kako konkretnije.
« Poslednja izmena: 21. Okt 2015, 10:50:54 od Dzobi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.71
mob
LG G3
Što ne probaš da napraviš aspirator ako ti je već nezgodno zbog dimenzija da već nađeš meki serijski ,pa nije to nuklearna fizika.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.71
310 je bio prozor samo. Ajde daj mi link te firme gde si uzeo za 160 evra molim te Smile

nemaju vise firma iz panceva uzo sam na oglasu,i za 310 su te odrali,daj ti meni link te firme da ih ne preporucim nikom

i menjane prozora je zajebancija nije bas kao fasada na ovo vreme al ima tu stemanja narocito ako uzmes malo veci prozor i podzidavanja ako je manji,ja nebih bezao ni od polovnih pvc uzo sam jedan stariji rehau 4 komore sa nekim ludackim okovima ,digtuje vrhunski.ipak ako se ne razumes uzmi nesto novo srednje klase cena,ili vidi na oglasima mozda naleti nesto zanimljivo,roletna za pvc ti ne treba samim tim sto je po meni preskupa
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 45.0.2454.94
310 sa ugradnjom i skidanjem prozora, ne mislis valjda da cu ja da stemam prozor. Imam preca posla Smiley
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 41.0
има прозора и за 160 ојра само је питање какав је квалитет у односу на те од 300
што се тиче изолације ја код мене одрадио са 5 центи,ради радњу ја презадовољан,мој педлог ти је то и да нерадиш фасаду док нескупиш лову за нову столарију каква год да је,боља је од старих дрвених где дува на све стране,бар сам ја тако одрадио ставио мрежицу лепак,па кад дођу бољи дани да се има за прозоре,онда можда и дође фасада Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
I-mate 30 Pro
Ima lik jedan je bio u nisu prodavao prozore za 100eura djuture...to su prozori skidani negde tamo po evropi...

Ima skoro sve dimenzije...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 41.0
то можеш наћи скоро у сваком граду,ови наши азиланти вуку све   Smile
колико сам ја упућен домино има најефтиније прозоре,али као што рекох разлика у квалитету са оним скупљим вероватно постоји
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.