Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izmene u nacinu moderacije CQ chata i konkurs za nove moderatore  (Pročitano 30657 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
LG Nexus 5
Ovo bi u prevodu znacilo da napisete nesto vise od: "Hocu ja, ispunjavam sve uslove".

Realno, ti bi bio najbolji za ovaj poso.

Zavrsavam neki drugi poso, pa nisam u mogucnosti. Smiley

Razlozi zbog kojih bi ja trebao biti moderator: otac dvoje lepo vaspitane dece,dobar muz (zena tako kaze), nisam konfliktna licnost, strpljiv u zivotu i radu,postujem drugacije misljenje, moje godine....
Zasto nisam za to mesto...iz prostog razloga sto je moje poznavanje kompjutera veoma,veoma skromno,moje godine...

Svako ko je malo aktivniji igrac, ko poznaje dobro pravila igre, moze da bude moderator. Uz nekoliko dana uz supervizore nije problem savladati jos par opcija koje ce moderatori imati za razliku od obicnih korisnika. Sem nadgledanja i odrzavanja disipline, moderator ce odgovarati na pitanja novih clanova, npr kako poceti igru, osnovne smernice, kako igrati i slicno. Za bilo kakvu pomoc dobar deo uprave, kao i supervizori stoje na raspolaganju.

Vauu,supermoderator  Smile Pa vama je valjda lakše u odabiru kada vidite kako se ko predstavlja.Lepo piše da neće da bude uzeto u razmatranje i to je to.Nema potrebe za podelom na glupe i pametne,proste i proširene...

Vauuu, neka si mi rekao. Red je da postedim odredjene truda da spamuju bez razloga. Sem toga, prilicno je jednostavno, podela mora da postoji zbog selekcije.

Da ne bi lupetali kojesta i oftopikovali, onaj ko zeli ovaj volonterski posao neka napise par ili nekoliko pari recenica o sebi. offtopic ce se brisati. Hvala na razumevanju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
- da je clan aktivan igrac bar 6 meseci;                                                  ispunjeno
- da je clan upoznat sa pravilima chata i igre;                                       ispunjeno
- da clan nije bio trajno banovan ili banovan na banove duze od 7 dana;  ispunjeno
- da je clan stariji od 16 godina;                                                             ispunjeno (17-18)
- da je spreman da odvoji bar 2 sata dnevno za moderaciju chata;          ispunjeno
- da je poznat i postovan u okviru CQ zajednice;    

pff nisam baš nešto poznat širom auditorijumu, ali isto tako nemam neku negativnu reputaciju

- da nije konfliktna licnost;                                                                  smatram da nisam
- spreman je za timski rad i ima zelju da poboljsa atmosferu i disciplinu u okviru Conquiztador zajednice  spreman                           
- da je spreman da donosi pravedne odluke i nefavorizuje  odredjne igrace Conquiztadora  spreman  
   :D

Molim vas da priliom prijave u ovoj temi navedete i dodatne razloge zasto bas vi treba da postanete moderator CQ chata:
Hmm :-k, dobro pitanje, zašto?  Prije svega, ispunjavam sve zahtjeve.     A kao drugo, hmm.    .    .     možda bi se moglo reći da sam bio neki "mini ambasador conq.   "  u svom razredu, tj.       tako reći promoviso sam conquiztador među drugovima u mom razredu  :mrgreen: , a posredstvom njih mozda  je još neko počeo da igra cq  -jest' da je taj broj zanemarljiv u odnosu na broj igraca koji igraju, aliii.   .   .       :mrgreen: A što se tiče nekog iskustva, jedno vrijeme sam redovno posjećivao neke čatove, a i sam sam ih pravio i moderirao,mada to i nije "ozbiljno kao ovo", nego opuštancija, slobodna komunikacija, uz nekoliko pravila o lijepom ponašanju  :D    
  Da se još jednom ponovim, ako postanem mod zalagaću se da doprinesem boljitku conquiztador zajednice!!!  Smile  :D

PS.           Nadam se da imam šanse, iako nemam nikakve štele tamo medju vama administratorima,  iliti onima koji donose krajnju odluku.             :flower:  :wave:
 :chuckel:
« Poslednja izmena: 15. Apr 2012, 17:54:47 od DoVla RS »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Majkl J23

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6259
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
mob
Nokia 
Član sam od 20.februara 2010. i od tada nije prošao dan da nisam proveo minimum 2h na kvizu. (5h mi je prosek zadnjih godinu dana)

2024+5616+7750 igara to mu dodje negde oko 15 i po hiljada tako da sam vrlo dobro upoznat o zbivanjima na cq, ko je kakav od igrača, ko vređa posle svake izgubljene partije, ko voli da šalje pitanja, ko je tu samo da bi provocirao i ko ulazi na cq samo da bi odigrao koju partiju i nešto novo naučio.

Banovan sam trajno nakon 3 meseca igranja na prvom nalogu, to je bilo u maju 2010. godine, tada sam bio klinac, nisam ni slutio da ću se toliko zadržati na ovom kvizu, a drugi ban je bio zbog nesporazuma i prenagle reakcije admina, no dobro, to je prošlo, vreme ne može da se vrati, jedino mi krivo zbog 950 poslatih pitanja sa tog naloga.. nakon toga, u decembru 2010. sam napravio sadašnji nalog i zabeležio novih 7700 partija, osvojio 300 mini turnira, poslao oko 9500 pitanja do ovog trenutka. Može se reći da mi je igra pomalo dosadila i da bih voleo da se oprobam u novoj ulozi.

Mnogi će se prijaviti, i ne sumnjam da ima dobrih likova koji bi bili maksimalno korektni, ali verujte da će veliki broj igrača to uraditi kako bi se posle puvao pred svima kako je iznad ostalih, da je on mnogo bitniji od samih igrača itd. Samo da ovo ne preraste u priču tipa “kako je on postao moderator a ja imam više igara od njega, ili sam duže tu i slično”. Mada, u mom slučaju biste odmah odstranili tu priču, svi znaju da sam ovde već dugo i da sam u top 5 igrača po broju igara.

Poznat sam na cq ako se tako može reći, i poštovan sam od strane onih ljudi koji su meni dragi i zbog kojih i ulazim na cq da bih se takmičio. Sitne provokatore i zajedljive članove ove CQ družine ne uzimam u obzir (tu naravno mislim na pojedine igrače, ne na admine)

Nikog ne favorizujem ni kao igrač, jer u svaku novu partiju ulazim siguran u sebe i da mogu da pobedim bilo koga, jer sam siguran da niko nije bolji od mene, neki put se i dogodi kiks, ali u 99,9% partija pobeđujem tako da, što se tiče favorizovanja nekih ljudi na cq, to zaista nije problem, favorita kod mene nema.

Mnogi igrači će o sebi pričati samo u superlativu, ili će to tek uraditi kako bi bili izabrani. Ja sam napisao onako kako jeste.

Ako ne budem bio izabran, srećno sa novim članovima, nadam se da ćete pravi potez načiniti a ja odoh da jurim rekorde koji su mi preostali na cq Smiley  sve najbolje

P.S. sitni provokatori i zajedljivi članovi sami će odgovoriti na ovaj moj post, prepoznaće te ih lako Smiley) Ja se bar nadam da će ostati pribrani, opušteno samo Smiley
« Poslednja izmena: 15. Apr 2012, 18:15:27 od Majkl J23 »
IP sačuvana
social share
Zivanov Branislav - MJ²³
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Qtek 666
Пошто ионако све своје слободно време проводим на овом квизу и форуму, пошто друге не користим, а то је увек више од 2 сата дневно, приложила бих своју пријаву. Мислим да ме и ви и играчи већ познајете врло добро. Годинама сам ту, а била сам банована само једном, и то на сат времена. Ако треба да се саморекламирам, бојим се да не бих умела, ал зато знам да овде има много особа које би то урадиле добро за мене. Упознала сам већ и лично многе људе одавде, са некима сам одличан пријатељ, непријатеља, верујем, овде немам. Беспослена сам и све послове досад сам радила, мање - више волонтерски  Smile. Верујем и да умем са децом, а колико сам схватила, то је за овај посао пресудна ствар  Smile. Без шале, не би било лоше да добијем зелена слова. Уздравље!  Smile
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.772.0
mob
Nokia 
Bravo Apsi navijamo za tebe Smiley Naravno i za Alexa Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
LG Nexus 5
Të gjithë serbët duhet të vdesë!

Ku po shkon dhe çfarë po bëni ju, duke molester pak dele?

[Off topic obrisan]

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

your soul will bleed for eternity

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 317
Zastava Stockholm
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia x6
Evo ovako, zovem se Milos, imam 17 godina, clan sam ove zajednice preko godinu dana (oko 1.5 god)...
Upoznat sam sa pravilima chata, i mogu da donosim pravedne odluke i da budem nepristrasan Smiley
Prijavio bih se zato sto ovde provodim po 5-6 sati dnevno barem, i mogu da poboljsam atmosferu Smile

bio sam banovan samo jednom na 7 dana...
« Poslednja izmena: 15. Apr 2012, 18:44:53 od mayhem11 »
IP sačuvana
social share
you were born an original, don't die a copy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

u zivotu nisam smislio tekst

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.152
- da je clan aktivan igrac bar 6 meseci;             ispunjeno                                   
- da je clan upoznat sa pravilima chata i igre;     upoznat, al okaci macku o rep                         
- da clan nije bio trajno banovan ili banovan na banove duze od 7 dana;       nisam znao da postoje banovi kraci od 7 dana
- da je clan stariji od 16 godina;       ispunjeno                                                   
- da je spreman da odvoji bar 2 sata dnevno za moderaciju chata;        ako mi dune 
- da je poznat i postovan u okviru CQ zajednice;         poznat sigurno, postovan, moz da bude, al ne mora da znaci

- da nije konfliktna licnost;         ovo je glupo, mozda su svi konfliktni oko mene                                                     
- spreman je za timski rad i ima zelju da poboljsa atmosferu i disciplinu u okviru Conquiztador zajednice    cisto sumnjam da mogu, nisu ni veci autoriteti od mene mogli                 
- da je spreman da donosi pravedne odluke i nefavorizuje  odredjne igrace Conquiztadora    a ovo tesko, Help je tako dobra stvar za zajebanciju Smiley

i tako ja mislim da sam pogodan za moderaciju. naravno, podrzavam Apsy da pobedi na ovim izborima, ako bude posteno biranje, pobedice, da konacno bude neki zenski mod prisutan. takodje i aleksa, trebalo bi da i on prodje, a ja, mene i ne morate da ubacite, al sam se kandidovao bar
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

anatema

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 17
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
ja nit imam plan,nit mogu,niti ispunjavam ijednu jedinu zadatu normu da radim kao cq moderator,doduše volonterski,no nebitno,ovo komentarišem samo da izrazim podršku za devojke kao što su haubica i apstrahovana (njihove prijave su mi nekako najupečatljivije dosad) ... i pravo da vam kažem,ako ovo već nije predodređeno ko šta i kad će raditi,voleo bih da to bude neko iole stariji sa kviza,da može da razume nas pubertetlije koji se uvek bunimo tu i nešto laprdamo,da razume starije kada ih neko vređa,da je sto posto siguran u svoje odluke,ima tu dosta ljudi koje bih ja predložlio,ali neću to uraditi,ako budu hteli sami će to uraditi. I Alex i IvanaNis bi bili super u tim ulogama...ipak tu treba neka osoba koja čim je ugledate na četu,odma počne da bruji od poruka upućenih baš njima,ne da bude omiljen,ali eto pošten i kolko tolko tolerantan prema svima.. Alokinator bi bio kul u toj ulozi,znam ga malo,malo vidim šta i kad piše po četu,dobro bi mu stajala titula moderatora...ali izbor je samo vaš,i poruka igračima,prijavljujte se ima vas puno koji to zaslužujete!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Majkl J23

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6259
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
mob
Nokia 
zar nisi na pocetku rekao da bi trebao biti neko stariji?  Smile
IP sačuvana
social share
Zivanov Branislav - MJ²³
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.