Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izmene u nacinu moderacije CQ chata i konkurs za nove moderatore  (Pročitano 30263 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Ja nemam nameru da se kandidujem,mada:

kad bi odlučio da se kandidujem,prosto ne znam sa kog naloga to da učinim,svi su mi dragi ali zamenljivi

Još nešto,ipak iskreno smatram da bi trebao i neki igrač ženskog roda da postane moderator,zašto ne bi,pokažimo da poštujemo nežniji pol,pa i one zaslužuju da budu potpuno ravnopravne u sveu ovome,zar ne!?

Puno uspeha i srećno,sa kvizom svim igračima!!

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 366
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Dobar dan,zovem se Slavković.
 Razlozi  zbog kojih ĆETE prihvatiti mene:
1. Potičem od loze Nemanjića,
2. Elokvencija na nivou Noama Čomskog,
3. Lep
4. Moje reči na čatu privlače i one najnezainteresovanije,
5. Večiti idealista i utopista za redom uredjenom zajednicom,
6. Brižljiv muž i pažljiv otac ( Jordan Slavković je sav na tatu :* )
7. Ućutkao bih i rodjenu kevu ako treba ( i to volonterski! )
Ostale razloge možete pročitati u bestseleru '' 1001 razlog zašto želim biti kao Slavković''

Uslovi koje ĆETE ispuniti da bi Slavković prihvatio da bude moderator :
1. Da imam slova boje mešavine lava crvene i boje ušećerene jabuke,
2. Da mogu da banujem ostale moderatore,
3. Da ne moram da se vidjam uživo sa bilo kim,okupljanja i tako te dodolske manifestacije,
4. Da imam neki kul avatar što niko nema

Eto,sama činjenica da imam više razloga nego uslova govori vam da niste pogrešili što ste izabrali mene za moderatora i da ste prihvatili pravog čoveka.

Sto je mnogo, mnogo je  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Majkl J23

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6259
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
mob
Nokia 
Jordan Slavkovic, taj sam!
IP sačuvana
social share
Zivanov Branislav - MJ²³
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 2
Zastava Subotica
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Ja bih htela da budem moderator jer imam iskustva u tome (razni Chat Box-ovi), veoma sam poznata na chatu, nikada nisam dobila ban duzi od 1 dan, mogu dnevno da odvojim 2 sata za kviz bez problema, iako sam tamo po 4-5 sati.  Ovde sam dve godine.  Iako imam nepunih 16 godina, smatram da sam ozbiljna i odgovorna.   :D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Tracarica malena...^_^

Zodijak
Pol Žena
Poruke 265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Epa ovako.  .  .  ja se ne prijavljujem.  .  .  ne znam ni sama sto kad provodim mnogo vise od 2h dnevno na Cq ali eto, nije ni bitno.  .  .  ipak bih rekla svoje misljenje.  .  .  
Mislim da bi se, mozda, Vladana najbolje snasla u toj ulozi jer je dugo razmisljala da se prijavip a samim tim sto je dotoga doslo znaci da je dobro razmislila o tome sta bi je ceklo.  .  .  .  I tako mogla bih sad ja o njoj najmanje do sutra.  .  .    :D Mozda sam malo pristrasna, ona mi je najbolji Cq prijatelj.  .  .  .  Hmmm.  .  .  Ma nee bez obzira na to mislim da bi Ezel bila dobra u toj ulozi  :D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Nazalost nece biti glasanja opcija br.1 ili br.2...ljudi koji su odlucili da otvore konkurs ce sami i izabrati kandidata.
Svi mi imamo naseg favorita ali nazalost ne pitamo se mi  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
Off   

Tema ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Pragmatičan.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Zovem se Zlatko, na kvizu poznatiji pod nikom Torrente91. Student sam druge godine fakutleta Zaštite na radu u Nišu. Na kvizu sam skoro dve godine, upoznat sam sa svim njegovim dobrim i lošim stranama kao i tajnama koje nosi.  Iako volim i druge kvizove, igrajuci CQ sam naučio puno pametnih stvari, posebno mi  drag jer sam tu stvorio nova poznanstva, skopio nekoliko prijateljstva, čak sam uspeo i da se se zaljubim (nesrećno). Prijavljujem se za moderatora prvenstveno zato što je u poslednjih nekoliko meseci kvalitet pitanja  a i reda na javnom chatu drasticno opao a ja sam svojim sugestijama i kritikama spreman da poboljšam nivo igre. Duže banove nisam dobijao, u konflikt sam retko ulazio a za posao volontiranja kao moderator sam spreman da izdvojim 2 sata svog slobodnog vremena i takodje  da odgovaram za svoje eventualne greške u svakom smislu. Iako ne budem izabran i dalje ću upućivati  ljude ka ovom kvizu,  jer smatram da moze da ima ulogu u obrazovanju kao i u proširivanju opšte kulture.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

volim pice i pljeskavice ...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 559
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.152
mob
Nokia 
Gospodin R-I-Barbel vama na usluzi u ulozi moderatora 24/7.    Smile

Zovem se Ivan, student sam IV godine Šumarskog fakulteta, Imam 23 godine...Na kvizu sam tri godine i sva pravila su mi dobro poznata. Hvala   Smile
« Poslednja izmena: 17. Apr 2012, 22:32:57 od R-I-Barbel »
IP sačuvana
social share
Я люблю ясно...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Проблем за свако решење ;)

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 1113
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Samsung s5260
Mada je konkurencija jaka pokušaću i ja Smile
Ovako..

Zovem se Jelena, imam 16 godina ( skoro 17  Smile ), učenik sam drugog razreda gimnazije. Smile
Malo više od godinu dana sam na cq, retko banovana ( 1x24h i par puta zbog stihova 1h  Smile ).
Pravila chata dobro su mi poznata.  Smile

Pa..neka pobedi najbolji Smiley  Smile
Iako ne budem izabran i dalje ću upućivati  ljude ka ovom kvizu,  jer smatram da moze da ima ulogu u obrazovanju kao i u proširivanju opšte kulture.
Ovo je lepo rečeno.  Smile
IP sačuvana
social share
''Ја сам неко сасвим обичан, мање битан.. Само једна мала душа на овоме свету.. Али опет, ја сам неко ко је цео свој свет видео у теби.''
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.