Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 20:54:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Између нас и сатане  (Pročitano 11543 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
E, ovo sa majmunima je sjajno! Sada mogu u diskontima da zaposle na kasama majmune umesto kasirki. jeftinije, majmunu dovoljna banana kao nagrada!
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung 
Глуп текст. До једног тренутка уствари тачан, али онда постаје црквена пропаганда.

Значи лек за лечење једне крајности, је одлазак у другу. Па које нормално дете ће гледати црквене канале и слушати црквени радио?

Шта може нека девојчица тамо чути? Да је грешна по природи, јер је њена митолошка предакиња убрала неку тамо јабуку?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Koliko vremena autor teksta Slobodan Antonić provodi svakog dana slušajući crkveni radio?
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
 Smile
« Poslednja izmena: 04. Jun 2010, 23:46:11 od sova9072 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla AskTbUT2V5 3.8.0.
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: thug_life

Ti si sizofrenicar, dali si ti procitao svoj post da bi potom odgovorio na moj komentar... ti ne znas sta pricas...

a sto se zivotinja tice pogledaj ovaj video pa pokusaj kravu da naucis ovome...

Na odgovor na to sto si rekao me je navelo citanje tvog komentara. Covek je deo prirode i kao takav je podredjen zakonima prirode. Ti si rekao da "zakon jaceg nije definicija covekovog opstanka" sto je kontradiktorno sa situacijom koja se desava, najjaci se radjaju i najjaci opstaju. A to sto najjaci upotrebom postaju najsalbiji je vec nesto drugo.
Te klipove sam ja ranije postavljao, i nije mi jasno zasto mi ih ti naturas, jel' sam ja rekao da zivotinje nemaju inteligenciju ?
Citat: BoraBoraS
Sada će mudri YU reći da je sve to uzalud jer je sve zapisano u sudbini.Ja vjerujem da j epola gen ali pol aj ei odgoj.Lako je prepoznati odgojenu osobu od neodgojene.
Sudbina je rec koja opisuje sve sto se jednoj osobi desi, tako da pogresno predstavljanje neceg sto sam rekao nema veze sa onim sto sam rekao.
Bas kao sto ono u sta neko veruje nema nikakve veze sa onim sto ljudi znaju.

Ako ljudi znaju da su dve osobe koje su imale identican odgoj potpuno razlicite, onda ljudi znaju da je uticaj odgoja ravan nuli a uticaj gena stopostotan.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
a šta za one osobe od kojih je jedna odgajana i postala "normalna" a druga koja nije i postala huligan?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Citat
Ako ljudi znaju da su dve osobe koje su imale identican odgoj potpuno razlicite, onda ljudi znaju da je uticaj odgoja ravan nuli a uticaj gena stopostotan

Zamolio bih te da se uzdrzis od ovakvih budalastina.Vaspitanje kao i genetika su samo dva faktora onoga od cega ce se kasnije sacinjavati licnost. Druga dva su drustvo i stvaralacka sposobnost pojedinca. Zbog toga i vidjamo razlicite jednojajcane blizance(naravno razlicite po karakteru)

Uticaj gena nikad nije stopostotan
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
sve civilizacije do sada u povijesti bavile su se odgojem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Citat: Гамбино
„Тата, баш волим демоне!“.
Isto tako ima dece koju ne zanimaju te i takve igre.
Ako ti se ne dopada da ti se dete igra sa takvim stvarima, onda mozes da pokusas da to zabranis, a " zabranjeno voce " zna da bude najsladje.
Niko zlikovce nije uspeo da spreci da budu zlikovci, zato ih i prepoznajemo. Kao i svaka druga osoba i tvoje dete ima svoju sudbinu koju ce slediti, ako ti mislis da si ti neko ko ce to da kontrolise, nastavices da u to verujes, dokle god ne shvatis da ti ustvari sa tim nemas nikakve veze, ukoliko je to tvoja sudbina.

Nije da hoću da budem vulgaran i nije da se nisam trudio da nađem prikladniju riječ ali , džaba ,  moram ovo reći pa kud puklo da puklo .

Ovoliko puno SRANJA u par rečenica nisam čuo odavno .

IP sačuvana
social share
Ovde će stajati vaša reklama za samo 10 KM !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla AskTbUT2V5 3.8.0.
mob
Nokia Luvmya 520
a šta za one osobe od kojih je jedna odgajana i postala "normalna" a druga koja nije i postala huligan?
Naravno da ima i toga, ali sam samo zeleo da primerom dva deteta koja imaju identicno vaspitanje i postanu
potpuno razlicite licnosti ukazem na uticaj genetike.
Citat: marko 284
Zamolio bih te da se uzdrzis od ovakvih budalastina.Vaspitanje kao i genetika su samo dva faktora onoga od cega ce se kasnije sacinjavati licnost. Druga dva su drustvo i stvaralacka sposobnost pojedinca. Zbog toga i vidjamo razlicite jednojajcane blizance(naravno razlicite po karakteru)

Uticaj gena nikad nije stopostotan
Nemoj ti mene nista da molis, ili komuniciraj civilizovano ili mi pali iz lajfa.
Citat: konankos
Nije da hoću da budem vulgaran i nije da se nisam trudio da nađem prikladniju riječ ali , džaba ,  moram ovo reći pa kud puklo da puklo .

Ovoliko puno SRANJA u par rečenica nisam čuo odavno .
Klasican primer potpune prevlasti genetike, kod ovog primera bi i najbolji vaspitaci pukli na ispitu sposobnosti vaspitavanja.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 20:54:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.345 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.