Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 09:27:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Између нас и сатане  (Pročitano 11348 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Citat
Nemoj ti mene nista da molis, ili komuniciraj civilizovano ili mi pali iz lajfa

Tebi je forum zivot  Smile  Smile

Komunicirao sam civilizovano i objasnio sam ti nesto sto je na naucnoj bazi dokazano. Ili ces mi reci i da je faktor drustva kao i stvaralacka sposobnost pojedinca privid i da su ustvari lazni faktori Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla AskTbUT2V5 3.8.0.
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: marko 284

Tebi je forum zivot  Smile  Smile

Komunicirao sam civilizovano i objasnio sam ti nesto sto je na naucnoj bazi dokazano. Ili ces mi reci i da je faktor drustva kao i stvaralacka sposobnost pojedinca privid i da su ustvari lazni faktori Smile
U odnosu na tebe i ostale clanove foruma jeste, posto mi sigurno niste u stvarnom zivotu.

Sta je naucno dokazano, o cemu ti pricas ?!? Ko je vrsio naucna ispitivanja na ljudima da bi dokazivao bilo sta sto moze da se koristi kao validan argument u korist bilo koje price ( znacaj genetike ili vaspitanja ) ?

Porodica skola ili bilo koje druge vaspitne institucije u kojima uz upotrebu jednostranog vaspitanja izlaze
dobre ili lose osobe su kristalno jasan pokazatelj da necija licnost prihvata civilizovano ponasanje dok ga druga
odbacuje.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Citat
Sta je naucno dokazano, o cemu ti pricas ?!? Ko je vrsio naucna ispitivanja na ljudima da bi dokazivao bilo sta sto moze da se koristi kao validan argument u korist bilo koje price ( znacaj genetike ili vaspitanja ) ?

Rasprava "genetika protiv vaspitanja" se vodi mnoooogo dugo(vec nekoliko vekova) i naucno je dokazano da jedno ne preovladava u odnosu na ovo drugo (tj da ne postoji samo udeo genetike i samo udeo vaspitanja) i da postoje i drugi faktori koji uticu na razvitak jedne licnosti.Postoje pokreti koji se baziraju na tome da je genetika ili vaspitanje presudniji faktor ali niko ne iskljucuje ove druge faktore. Ja  makar znam nesto o tome jer studiram "vaspitanje" tj Pedagogiju a ti nemoj da lupas ako se ne razumes toliko u temu
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia Luvmya 520

Rasprava "genetika protiv vaspitanja" se vodi mnoooogo dugo(vec nekoliko vekova) i naucno je dokazano da jedno ne preovladava u odnosu na ovo drugo (tj da ne postoji samo udeo genetike i samo udeo vaspitanja) i da postoje i drugi faktori koji uticu na razvitak jedne licnosti.Postoje pokreti koji se baziraju na tome da je genetika ili vaspitanje presudniji faktor ali niko ne iskljucuje ove druge faktore. Ja  makar znam nesto o tome jer studiram "vaspitanje" tj Pedagogiju a ti nemoj da lupas ako se ne razumes toliko u temu
Ja sam roditelj i radim u skoli sa decom i sada ces ti i ta tvoja religija zvana "pedagogija" meni da govorite
o necemu sa cime se srecem svaki radni dan ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Citat
Ja sam roditelj i radim u skoli sa decom i sada ces ti i ta tvoja religija zvana "pedagogija" meni da govorite
o necemu sa cime se srecem svaki radni dan ?

Da, cemu mislis da sluze pedagozi Smile

Moja "religija" je u svakom slucaju superiornija, ako ti se to ne svidja zali se ministarstvu prosvete Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia Luvmya 520
Da, cemu mislis da sluze pedagozi Smile
Takvi "pedagozi" kao sto si ti ( u normalnim zemljama koje jako vode racuna o obrazovnom sistemu ) takvom komunikacijom kao sto ti komuniciras samnom zavrsavaju u zatvoru i biva im zabranjeno da se ikada bave bilo kakvim kontaktom sa decom.
Citat
Moja "religija" je u svakom slucaju superiornija, ako ti se to ne svidja zali se ministarstvu prosvete Smile
Say no more, klasican primer religiozne osobe koja istice "superiornost" svoje religije.

U kom segmentu je covecanstvo napredovalo pojavom religije zvane "pedagogija" ?
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Citat
Takvi "pedagozi" kao sto si ti ( u normalnim zemljama koje jako vode racuna o obrazovnom sistemu ) takvom komunikacijom kao sto ti komuniciras samnom zavrsavaju u zatvoru i biva im zabranjeno da se ikada bave bilo kakvim kontaktom sa decom

Pa dobro, takvi kao sto si ti u normalnim zemljama zavrsavaju u ludnici pa nikom nista  Smile

Citat
Say no more, klasican primer religiozne osobe koja istice "superiornost" svoje religije.

U kom segmentu je covecanstvo napredovalo pojavom religije zvane "pedagogija" ?
Pedagogija nije religija, Pedagogija je nauka. To sam se zezao jer si ti rekao da je religija Smile

Preskoci me zivota ti.Ako ti radis u skoli i ne znas osnovne pedagoske principe i cemu Pedagogija doprinosi onda nije ni cudo da nam obrazovni sistem propada  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia Luvmya 520
Pa dobro, takvi kao sto si ti u normalnim zemljama zavrsavaju u ludnici pa nikom nista  Smile
Za razliku od tebe imam poprilican staz zivljenja u normalnim Zemljama kao sto su GB i SAD, a normalne su samo zato sto imaju zakone koji vaze za sve. A sad cemo da vidimo koliko je "normalno" govoriti
kako je neki clan foruma "zreo za ludnicu".

Citat
Preskoci me zivota ti.Ako ti radis u skoli i ne znas osnovne pedagoske principe i cemu Pedagogija doprinosi onda nije ni cudo da nam obrazovni sistem propada  Smile
Osnovni princip svakog normalnog obrazovnog sistema jeste medjusobno postovanje izmedju radnika obrazovnog sistema i polaznika tog sistema, sto u obrazovnom sistemu ove "nazovi Drzave" nije slucaj.
I zato nas obrazovni sistem propada posto je autoritet pedagoga sveden na smejuriju, a ucenici imaju veci status od nekih svetih zivotinja u nekim zemljama.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Ajde smirite se i bez vredjanja Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Osobe koje najmanje cjenim  u školskom sustavu su pedagozi.Sve znaju teoretski a u praksi nemaju pojma kako postupiti(ima iznimki).Uglavno sjede u uredima i teoretiziraju o poučevanju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 09:27:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.