opet bjezis od odgovora. zanemari to sto pise za dudakovica, to je moj licni stav zasnovan na mojim saznanjima, a iznosim ga zato sto si ipak napisao "boli me briga za dudakovica".
odgovori na pitanje
a jesi ti inteligentan bar malo.ja neznam ste je radio dudakovic u ratu,jel pobio milion ljudi,palio kuce i td.ono sto sam licno vidio to mogu da govorim,nedrzim se "saznanja" o nekome jer to nije relevantno.dudakovic i ostala kompanija bila je na drugim polozajima u bosni,ja pricam za sarajevo konkretno,znam ko ga je branio a ko ga je unistavao.to je sustinska razlika ovdje.rekao sam samo ako je kriv nek se osudi jer samo tako ova zemlja moze krenuti dalje.pusti se ti tvojih saznanja ukopace te u zivotu
kako onda ocekujes da rasa,ili ja znamo sta je Mladic radio u Srebrenici,kad nismo bili tamo :weirdface:ni mi se ne drzimo "saznanja"...8000,ili malo vise....e da pa i ti si se predstavljao kao Srbin,ali dobar,za razliku od nas 10 miliona losih,cetnika...sta je sad...(Vladu si rekao tvoja "braca")...
nisam nikada ja pomenuo cifru od 8000 ljudi,dokazni postupak ce to pokazati,razne eshumacije,masovne grobnice koje se svakim danom pronalaze,tek kad rodbina i te organizacije ustanove tacan broj zrtava moci ce mo pricati o brojkama.koliko sam upucen ove godine je sahranjeno oko 2000 zrtava,pronadjeno je jos 4-5 velikih grobnica,sve u svemu necemo nagadjati brojku.ko pomilje ovdje 10 miliona "losih" srba?!za mene oni koji su ubijali,klali,palili,unistavali,nisu srbi,vec centini koji su se vec i sami tako deklarisali.isti ti ljudi danas osporavaju opsadu sarajeva,genocid i td.Srpski narod se nemoze kolektivno optuziti za masovni exzoduz,vec pojedinci!o tome ja pricam!
Ja se zalazem za to da svi ljudi koji su glasali u ona doba Milosevicevu stranku da se optuze za ratove i genocid...ove ostale da se nagradi i da im se da sva moguca sredstva za bolji zivot...
Atif Dudakovic... hopa jupa 90% poruka ti nije na mjestu... samo off.. za sve to sto si rekao postoji tema. Citiras lijepo covjeka i postavis poruku u odgovarajucoj temi..
Ej Vlado ima li ikakvih novih vijesti oko Atifa...ja stvarno veoma malo u zadnje vrijeme cujem...a kako sam vidio na snjimkama onim pa on je i granatirao Hrvatsku ili se tu varam?
Ej Vlado ima li ikakvih novih vijesti oko Atifa...ja stvarno veoma malo u zadnje vrijeme cujem...a kako sam vidio na snjimkama onim pa on je i granatirao Hrvatsku ili se tu varam?
ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
hopasupa, ja sam CETNIK i ja kazem da atif dudakovic nije ratni zlocinac.
Hahahahaha pa sta ima veze dali mi kazemo jeli Atif ratni zlocinac ili ne to neka sud istrazuje.... ako je on napadao neke polozaje i krsio zakone ratovanja eh neka mu se sudi ..
Hahahahaha pa sta ima veze dali mi kazemo jeli Atif ratni zlocinac ili ne to neka sud istrazuje.... ako je on napadao neke polozaje i krsio zakone ratovanja eh neka mu se sudi ..
E,cuj tigera,kralja cim je cuo da mu je ovaj diro Hrvatsku odma da mu se sudi....
ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
E,cuj tigera,kralja cim je cuo da mu je ovaj diro Hrvatsku odma da mu se sudi....
Hahahaha ma nije Niko...nego mislim iako nije nista uradio u Hrvatskoj,ako je ubijao neduzne Srpske civile treba da mu se sudi....
Nemoj ti mene da ovdje predstavljas kao zlocu ja sam dobar momak....
@Rassse znam da je bio general ali opet nemoze da ubija ljude mislim neduzne..