@Vlado obrisi nos prije nego sto legnes spavati ah da nezaboravi pipu i flasicu ti ces nekom posiljke slati PS. Oni su ti davno na slobodi malo kontaj o cemu pises Ti samo da ti se broji da das komentar a veze ti nemas Ah da i kad odrastes javi se da s cikama porazgovaras do tada raspiz...
puco sam puco...branijo sam svoje sarajevo od agresora sa brda, jel ti isti maloumi su mi ubili oca i brata.gadjali lijepi grad sarajevo gdje bilo mjesta za sviju.puco bi i dan danas kad bi doslo do toga, vjeruj mi. samo sto sam ja puco na uniforme i kokarde, sto se vec nemoze reci za tvoje "heroje", ali sine ti si tada bio balavac . ali nije sada tema o tome....opet kazem, za dudakovica se kace a svoje vlastite nemogu da pohapse..sramota..mada vjerujem da je ovo sve bila samo predizborna kampanja...
« Poslednja izmena: 16. Okt 2006, 10:28:05 od SavoNaSavi »
neka. treba ga malo naucit kako je bilo cuvat strazu sa lovackom puskom u pocetku..kako je zaradit prvi metak i kako usi zuje kada eksplodira granata negdje u blizini. kako je kada nejedes par dana, kako je bilo kada zima dodje, a kako je kada nema vode. kako je to vidjeti na ulici ruke, noge, glave itd...on ovde mi prica o nekim posiljkama, a vidim da je sa pala. za ono sto su oni meni i ljudima oko mene "slali" 3 godine ja bi njemu mogo komotno atomsku bombu da posaljem i da me savijest negrize..ali neka...mi smo vise tolerantniji....nismo monstrumi
« Poslednja izmena: 16. Okt 2006, 10:47:06 od SavoNaSavi »
neka. treba ga malo naucit kako je bilo cuvat strazu sa lovackom puskom u pocetku..kako je zaradit prvi metak i kako usi zuje kada eksplodira granata negdje u blizini. kako je kada nejedes par dana, kako je bilo kada zima dodje, a kako je kada nema vode. kako je to vidjeti na ulici ruke, noge, glave itd...on ovde mi prica o nekim posiljkama, a vidim da je sa pala. za ono sto su oni meni i ljudima oko mene "slali" 3 godine ja bi njemu mogo komotno atomsku bombu da posaljem i da me savijest negrize..ali neka...mi smo vise tolerantniji....nismo monstrumi
kazem ti ja, dodje iz dupeta u vugla kad tad. zajebo vas alija moj savo. i mrtav vas zajebava... rekao vam da bosna postoji.....
ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
kazem ti ja, dodje iz dupeta u vugla kad tad. zajebo vas alija moj savo. i mrtav vas zajebava... rekao vam da bosna postoji.....
A jebiga hajd sto savu zajeba vec i tebe na Raci preko Drine moras pasos da pokazes
« Poslednja izmena: 16. Okt 2006, 12:13:08 od Lafcina »
ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
@Vlado obrisi nos prije nego sto legnes spavati ah da nezaboravi pipu i flasicu ti ces nekom posiljke slati PS. Oni su ti davno na slobodi malo kontaj o cemu pises Ti samo da ti se broji da das komentar a veze ti nemas Ah da i kad odrastes javi se da s cikama porazgovaras do tada raspiz...
Sta ti mene imas da ucis. Znam ja koko je bilo vama. Ja tebe potpuno razumijem i ni malo mi nije drago sto si izgubio oca i brata, kako kazes. Nisam ja bolesni um da se radujem tudjoj nesreci, ali brate sami ste krivi. Kriv je najveci zlocinac koji je hodao ovim prostorima i koji nas je sve doveo u tesko stanje. Da nije bilo njega, mislis da bih ja i ti sada ovako razgovarali!?
ko zna..mozda i bi...jebat ga sada..na nama je da se prepucavamo u nekom pristojnom ambientu bez uvreda itd, bolje i to nego da pucamo bezveze...sto je bilo bilo je....mislim da bi se desilo kad tad..
« Poslednja izmena: 16. Okt 2006, 19:13:34 od SavoNaSavi »