Na svakoj temi savo i savice i ostale lojave poturice iznose svoje palamudorije... da nije smesno bilo bi strasno ima li neki zeleni forum ili da vam mi skupimo pare za hosting da vas vise ne gledamo?
Na svakoj temi savo i savice i ostale lojave poturice iznose svoje palamudorije... da nije smesno bilo bi strasno ima li neki zeleni forum ili da vam mi skupimo pare za hosting da vas vise ne gledamo?
hehe dobra ti je ta. pa sta da nema mene ovakvog koji je dobrovoljno dosao ovde da tebi pokaze drugu stranu medalje, pa nebi nikada znao ni koje atif dudakovic. imamo mi svoje "balijske" i "ustaske" forume, samo ovde dolazimo da stvorimo dialog izmedju dvije strane, sta je u lose sada? da nas ovakvih nema ovde ti nebi nikad ni zavirijo ovde, mogu da se kladim
nemoj savu, on je nas turcin znam ga i privatno, radi kao pokazivac druge strane medalje u dragstoru, cijeli rat je bio sa nama, samo sad ga malo podbo naci fazon.
ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
nemoj savu, on je nas turcin znam ga i privatno, radi kao pokazivac druge strane medalje u dragstoru, cijeli rat je bio sa nama, samo sad ga malo podbo naci fazon.
hehe..nisam ja bio sa takvim kao i ti za vrijeme rata, jasam puco na vas
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
hehe..nisam ja bio sa takvim kao i ti za vrijeme rata, jasam puco na vas
to ti mislis samo. isto kao sto mislis da bosna postoji
ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu