Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 08:29:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Vas omiljeni lik iz serije (maksimalno 3 opcije) :
Sayid Jarrah
6.8%  (19)
Hugo 'Hurley' Reyes
12.5%  (35)
James 'Sawyer' Ford
14.3%  (40)
Jin Kwon
1.1%  (3)
Sun Kwon
0.7%  (2)
John Locke
12.2%  (34)
Jack Shephard
8.6%  (24)
Kate Austen
5%  (14)
Claire Littleton
0.4%  (1)
Ben Linus
7.2%  (20)
Charlie Pace
1.1%  (3)
Desmond Hume
10.8%  (30)
Michael Dawson
1.4%  (4)
Juliet Burke
1.8%  (5)
Miles Straume
0.4%  (1)
Vincent the Dog
1.1%  (3)
Shannon Rutherford
0%  (0)
Richard Alpert
2.2%  (6)
Walt Lloyd
0%  (0)
Daniel Faraday
1.1%  (3)
Frank Lapidus
0.7%  (2)
Boone Carlyle
0.4%  (1)
Mr. Eko
3.6%  (10)
Ana Lucia Cortez
0.4%  (1)
Libby Smith
0.4%  (1)
Rose Nadler
0.4%  (1)
Ilana
0%  (0)
Bernard Nadler
0%  (0)
Charlotte Lewis
0%  (0)
Tom Friendly
0%  (0)
Danielle Rousseau
1.1%  (3)
Alex Rousseau
0%  (0)
Christian Shephard
0%  (0)
Charles Widmore
0%  (0)
Dr. Pierre Chang
0%  (0)
Nikki Fernandez
0%  (0)
Paulo
0.4%  (1)
Cindy Chandler
0%  (0)
Penelope Widmore
0.4%  (1)
Ethan Rom
0.4%  (1)
Naomi Dorrit
0%  (0)
Martin Keamy
0%  (0)
Aaron
0%  (0)
Nadia
0%  (0)
Jacob
0.4%  (1)
Dogen
0.4%  (1)
Man in Black - Jacob's brother
2.9%  (8)
Ukupno glasova: 103
Idi dole
Stranice:
1 ... 291 292 294 295 ... 312
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izgubljeni ~ Lost  (Pročitano 345332 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 638
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
To je sa Lost-Serbia foruma i odličan je tekst.

Kako se MiB/Christian pojavio u bolnici pred Jackom, ako vec ne moze da napusti ostrvo? 

Pa jedino logicno objasnjenje je da su svi pomrli onog trenutka kad je avion eksplodirao, ali ne samo oni vec i svi na ostrvu. Onog trenutka kada je eksplodirala "Dezmondova" stanica.

Kako ne shvataš da je Ostrvo bila stvarnost i da su oni umirali na ostrvu onako kako i jesu tokom svih sezona?
Jeli Džeku otac rekao da je Najvažniji period svog ŽIVOTA proveo sa ovim ljudima?

Kako ti ne shvatas da je to samo moj odgovor na postavljeno pitanje!? Samo na taj nacin je moguce objasniti pojavljivanje MIB-a van ostrva! Ja ne kazem da ja to mislim, vec je to samo osnovna logika na tu situaciju! To sto se MIB pojavljivao u tom obliku i van ostrva, ali i mnoge druge nelogicne stvari, su jednostavno propusti u produkciji kao sto sam i rekao!

Citat
Mene jedino nervira sto su u zurbi da sto pre zavrse seriju, da pronadju resenje, i gledaocima ponude odgovore, pravili ogromne greske u produkciji. Na primer kao sto je to da je Dzejkobova i MIBova majka trudna i nakon porodjaja, kao sto je pecina sa svetloscu sa zidom kada je Dzejkob ubacio MIB-a unutra, a u poslednjoj epizodi vidimo da tog zida nema, kao sto je to da je brod udario u kip na obali, a zatim ga vidimo u centru ostrva, celog, iako je od drveta, a kip od kamena. Jednostavno su previse bili zauzeti odgovorima na pitanja koja su sami postavili, da su stvari tehnicke prirode zapostavljali i "uskakali" sami sebi u stomak.

http://forum.burek.com/izgubljeni-lost-t53306.msg8472377.html#msg8472377
« Poslednja izmena: 26. Maj 2010, 20:58:47 od djyova »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Kad vidim da date ocenu 5  Smile Smile  Znate za kakve serije, sezone ja dajem tako niske ocene.. Serije koje nisu ni do noznog prsta lostu.. Al dobro, vase subjektivno misljenje.. Realno,  poslednja sezona jeste najlosija, al to je izgleda tradicija kod vecine Am serija.. (Sad ce i Dextera da upropaste, a taman su mogli lepo zavrsiti sa Ritinom smrcu  Smile )

IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
HTC Sensation
ja bi dao 7.5 za 6 sezonu i 9 za 5 a ovo ostalo sve 10  Smile EXTRA serija.a sto se tice Dextera ja sam se skenjao na kraju nisam mogao da verujem da se to dogodilo,i sad me opet zivo interesuje sta ce biti sledece sezone posto me je 3 sezona toliko smorila strasno!!!!i onda 4 extra!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 467
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Marko ala si se nalupao svaka ti cast.
Moja ocena je uglavnom veoma visoka. I i VI serijal 9, II, IV i V cista 10, III 9
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Nokia 
Kad vidim da date ocenu 5  Smile Smile  Znate za kakve serije, sezone ja dajem tako niske ocene.. Serije koje nisu ni do noznog prsta lostu.. Al dobro, vase subjektivno misljenje.. Realno,  poslednja sezona jeste najlosija, al to je izgleda tradicija kod vecine Am serija.. (Sad ce i Dextera da upropaste, a taman su mogli lepo zavrsiti sa Ritinom smrcu  Smile )
jbg sad nije 5 najniza ocena, ima do jedinice jos dosta 
Marko ala si se nalupao svaka ti cast.
Moja ocena je uglavnom veoma visoka. I i VI serijal 9, II, IV i V cista 10, III 9
Takav sam ti ja volim da lupam, vidis ti si ocenio drugu i petu isto, a to su meni kao dve razlicite serije. Lost je bio jedna serija sve dok nisu poceli sa putovanjima kroz vreme i glupostima, a onda je postao potupno druga serija.
Sad i ja se pitam da nije mozda malo prestrogo dati samo 5, pa onda krecem da prelistavam u glavi 6. sezonu i setim se gomile glupih, nepotrebnih, debilnih, smesnih i pateticnih scena, pa onda gomile glupih objasnjenja. Preko toga jednostavno ne sme da se predje. Kao sto rekoh pre jedina dobra scena u celoj 6. sezoni je kada Dzek zatvara oci na kraju i Kejt u minicu  i to je kraj. Jedino sam mozda premalu ocenu dao za 5. sezonu, gde je finale bilo solidno, verovatno zasluzuje neku 7
Evo sad bas citam kritike finalne epizode na imdb-u i misljenja su razlicita. Zanimljivo je da oni koji hvale finale kao glavnu vrlinu finala navode taj emotivni momenat, dok ovi koji kritikuju govore kako nista nije objasnjeno ikako su sve misterije ispale glupave. E sad treba postaviti pitanje sta je Lost. Da li je to drama, misterija, akcija, fantastika? Na ovo pitanje ne postoji pravi odgovor, zato sto je Lost sve od ovoga. I upravo je u tome problem. Serija koja je u sebi sadrzala sve ove elemente, na kraju je postala samo drama, a mi koji smo gledali Lost zbog svega sto jeste smo ostali uskraceni za gomilu stvari. I zbog ovih razloga finalna sezona je jako losa !
Jbt nismo ni ime saznali Mibu i sad ce neko reci da je bas zbog toga zanimljivo, evo sav sam se uzbudio sto mu ne znam ime, sve razmisljam zasto li mu nisu rekli ime.
« Poslednja izmena: 26. Maj 2010, 22:59:25 od Marco V »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 143
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 6230
Citat
Evo mojih ocena Losta po sezonama
sezona 1    10
sezona 2    10
sezona 3    10
sezona 4    10
sezona 5    8
sezona 6    6
« Poslednja izmena: 27. Maj 2010, 03:59:49 od sale8 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Samsung Galaxy S III

sezona 1    10
sezona 2    8
sezona 3    7
sezona 4    8
sezona 5    5
sezona 6    6
« Poslednja izmena: 27. Maj 2010, 05:15:10 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Destroy Everything You Touch

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
mob
Nokia 6220 Classic
sta se radi?  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Nokia 
sta se radi?  Smile
des ti bre, nema te da bacis komentar za finale  Smile
Oces i dalje da drzis tu slicicu u potpisu
« Poslednja izmena: 27. Maj 2010, 22:27:46 od Marco V »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Destroy Everything You Touch

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
mob
Nokia 6220 Classic
evo sta je jedan lik napisao

To ostrvo je ustvari Cistiliste. ( ako si ucio Veronauku znas sta je Cistiliste) gde duse odlaze na ciscenje pre ulaska u raj.
Kada su imali nesrecu sa avionom (Oceanic 815) kada je pao, oni su ustvari svi poginuli, i dobili su priliku (posto su dosli u cistiliste)
da isprave stvari i da rese sve probleme iz zivota pre nego li odu u raj.... Sto su i uspeli.
misko...pozdravi tog lika i reci mu da je glup,ali mnogo je glup.neka batali bilo sto da gleda,a ti si,koliko vidim po tvom user name-u 90-to g.pa te necu dirat.laka vam noc.
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 291 292 294 295 ... 312
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 08:29:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.