Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Maj 2026, 18:17:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Vas omiljeni lik iz serije (maksimalno 3 opcije) :
Sayid Jarrah
6.8%  (19)
Hugo 'Hurley' Reyes
12.5%  (35)
James 'Sawyer' Ford
14.3%  (40)
Jin Kwon
1.1%  (3)
Sun Kwon
0.7%  (2)
John Locke
12.2%  (34)
Jack Shephard
8.6%  (24)
Kate Austen
5%  (14)
Claire Littleton
0.4%  (1)
Ben Linus
7.2%  (20)
Charlie Pace
1.1%  (3)
Desmond Hume
10.8%  (30)
Michael Dawson
1.4%  (4)
Juliet Burke
1.8%  (5)
Miles Straume
0.4%  (1)
Vincent the Dog
1.1%  (3)
Shannon Rutherford
0%  (0)
Richard Alpert
2.2%  (6)
Walt Lloyd
0%  (0)
Daniel Faraday
1.1%  (3)
Frank Lapidus
0.7%  (2)
Boone Carlyle
0.4%  (1)
Mr. Eko
3.6%  (10)
Ana Lucia Cortez
0.4%  (1)
Libby Smith
0.4%  (1)
Rose Nadler
0.4%  (1)
Ilana
0%  (0)
Bernard Nadler
0%  (0)
Charlotte Lewis
0%  (0)
Tom Friendly
0%  (0)
Danielle Rousseau
1.1%  (3)
Alex Rousseau
0%  (0)
Christian Shephard
0%  (0)
Charles Widmore
0%  (0)
Dr. Pierre Chang
0%  (0)
Nikki Fernandez
0%  (0)
Paulo
0.4%  (1)
Cindy Chandler
0%  (0)
Penelope Widmore
0.4%  (1)
Ethan Rom
0.4%  (1)
Naomi Dorrit
0%  (0)
Martin Keamy
0%  (0)
Aaron
0%  (0)
Nadia
0%  (0)
Jacob
0.4%  (1)
Dogen
0.4%  (1)
Man in Black - Jacob's brother
2.9%  (8)
Ukupno glasova: 103
Idi dole
Stranice:
1 ... 173 174 176 177 ... 312
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izgubljeni ~ Lost  (Pročitano 366505 puta)
Zvezda u usponu

Destroy Everything You Touch

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 6220 Classic
uh...okle da pocnem???od pocetka mozda...
moje vidjenje:
uvodna scena: prejako,nemam rijeci,dzejkob,unutrasnjost statue,sama statua,black rock na na horizontu,razgovor dzejkob & esau...odusevljen sam!
sam izbor glumca za dzejkoba mi je odlican,mada sam nazalost,znao odmah ko je lik sa pocetka,i da je posjecivao lostase,sta da radim...nekad sam jaci a nekad ne od spojlera...samo finale mi je bilo briljantno,najbolje do sad,i uzivao sam svo vrijeme gladajuci ga,dobro,scene tipa:dzekonja sa pistoljom koji ima neogranicenu kolicinu municije,kejt & sojer & dzulijet & dzek konverzacije sam totalno zanemario,totalno mi je bilo nebitno,ne znam zasto,jednostavno me epizoda nosila svo vrijeme,i nijesam htio da dopustim da me takve nebuloze izbacaju iz takta.e sad ne znam ocete li mi vjerovat ali sam od prvog otvaranja one kutije nekako 'znao' da je lok unutra,oshecaj sta li je,tako da nimalo nijesam bio iznenadjen kad su ga izbacili iz kutije,nekako mi je svo vrijeme prolazilo kroz glavu ono benovo dead is dead,pa ricard koji je bio frapiran cinjenicom da je lok ziv,i da je sve vidjeo na ostrvu ali ne i vaskrsnuce,pa i sam naziv epizode dead is dead,ma koliko sam vjerovao da ce lok vaskrsnut,nekako sam sve kad se to i desilo uzeo sa dozom neke rezerve,ipak mi je covjek bio precudan,i nije licio na sebe,nekako sam znao da ipak to nije on,e sad sta li je...odbacujem teoriju da je smokey,i po meni sad pada u vodu da je bas dimko taj koji uzima oblike jemija,kristijana,crnog konja...bice da je to Esau...
dalje,ja jos uvijek mislim da aktivacija bombe (e jes,dzulijet ostala ziva poslije onakvog pada i sa one visine  ) ,tj.incident,nece uzrokovat reset,da nece promijenit buducnost/proslost  ,i da ce posljedica incidenta bit njihov povratak u 2007-u,mislim,sta?ben,frenk,san,ce i dalje da bleje po ostrvu,san pogotovo,koja joj svrha tamo?pa ceka dzina valjda,a da ce ovi iz 77-me bit na aerodromu?pa opet ovi u jedno vrijeme ovi u drugo,no way pedro... ja vjerujem da ce ono 'sto se desilo,desilo se' dobit na znacaju i da nije to bezveze provlaceno kroz cijelu sezonu,bas kao i ono 'dead is dead',i mislim da se faradej malko zajebao u svojim proracunima,i da je to to,tj.incident ce ucinjet da se svi oni konacno nadju u jednom,istom vremenu na ostrvu.naravno,nova pozadina na kraju...jos uvijek mi je pred oci...
e jes,mala kejt...nevjerovatna slicnost sa velikom kejt!?

dosta za sad,nocas ako ugrabim tajma opet cu je odgledat,bice novih detalja svakako kao sto ih uvijek i bude na drugo gledanje...

@Marco V
Dzekov pokusaj da izmeni proslost zavrsice se tako sto ce se svi vratiti u svoje vreme ali na ostrvu, ja se drzim onoga sta je bilo bilo je i tu nema menjanja.
my man! Smile kao sto i rekoh u mom postu,kao i za 'dead is dead' ...
« Poslednja izmena: 15. Maj 2009, 15:36:25 od Ilew »
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3655
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.169.1
mob
Samsung A14
Citat
Zasto su izmenili scenario...ako su ga uopste izmenili..zasto bomba nije odmah eksplodirala.. nista se epohalno nije desilo posle Dzekovog bacanja bombe pa da covek kaze da su zato scenaristi produzili "muke" ... ne znam... mozda treba jos jednom da pogledam..
A valjda su se setili u medjuvremenu da ce im Juliet zatrebati ziva i u sledecem serijalu (da nastave spansku seriju izmedju nje, Sojera, Dzeka i Kejt). Licno se nadam da je vise necemo gledati jer je tamo medju najlosijim glumcima...

Sto se tice glumacke uspesnosti, stvarno moram pohvaliti Bendzamina i Sayida!  Smile
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 580
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.65
mob
HTC Sensation
Pozabavio sam se natpisom sa tapiserije koju pravi  Jakob

Namucih se dok ga prevedo prva rec ΘΞΟI   je grcka i znaci bog a ostale su mesavine staro- latinskog i grckog
ΘΞΟI ΤΟΣA ΔΟΙΞΝ ΟΣΑΦΡΞ ΣΙ  ΣΗΣΙ ΜΞΝΟΙΝΑΖ
Napisana velikim slovima kao sto stoji na tapiseriji ona znaci:,,Da li nam bog moze dati sve sto srce pozeli,,
Dok napisana malim slovima σοὶ δὲ θεοὶ τόσα δοῖεν ὅσα φρεσὶ σῇσι μενοινᾷς znaci:,,Da li ti bogovi mogu garantovati srecu,,
Zanimljivo je da se ta recenica nalazi u Homerovoj Odiseji Knjizi 6, 180 red
[180] And for thyself, may the gods grant thee all that thy heart desires; a husband and a home may they grant thee, and oneness of heart—a goodly gift. For nothing is greater or better than this, when man and wife dwell in a home in one accord, a great grief to their foes [185]
Knjizi 8,413 red
[410] And for thyself, may the gods grant thee to see thy wife, and to come to thy native land, for long time hast thou been suffering woes far from thy friends.” And Odysseus of many wiles answered him: “All hail to thee, too, friend; and may the gods grant thee happiness, and mayest thou never hereafter miss [415]

Knjizi 24,red402
[400] “Dear master, since thou hast come back to us, who sorely longed for thee, but had no more thought to see thee, and the gods themselves have brought thee—hail to thee, and all welcome, and may the gods grant thee happiness. And tell me this also truly, that I may know full well. Does wise Penelope yet know surely
U to se i sami mozete uveriti
Kod:
http://www.perseus.tufts.edu/hopper/text.jsp?doc=Perseus:text:1999.01.0136:book%3D1:card%3D1
Cela Odiseja online
« Poslednja izmena: 15. Maj 2009, 16:55:21 od majklscofild »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
e svaka ti cast na strpljenju  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7651
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Slazem se u potpunosti  sa Ilewom,mada mislim da nije bas bilo tesko shvatiti da je Lock u kutiji i da se neko drugi nalazi u telu Locka.

Posebno mi je drago sto su svi sada shvatili da Jecob nije Kristijan jer pre jedno pedesetak stranica svi su bili apsolutno ubedjeni da su njih dvojica jedno.
Na kraju samo da kazem da mi se cini da na temi imaju na neki nacin dve struje jer epizode koje su nekima najbolje u sezoni su u isto vreme nekima najgore i to se ponavlja par puta a to mi govori da postoje odprilike dve opstije vizije kako bi Lost trebalo da izgleda,sto je rezultat,po meni, prevelikim teorisanjem i stvaranjem odredjenih ocekivanja.

Sve u svemu, meni je bila odlicna epizoda i naravno jedva cekam 6. sezonu u kojoj ocekujem da svi budu ponovo u sadasnjosti na ostrvu a samim tim da ce sezona liciti na prve 2.
« Poslednja izmena: 15. Maj 2009, 19:43:43 od mznn »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3;M
Mene jako zanima ko je ustvari Richard koja je njegova uloga u celoj prici... valjda ce to biti razjasnjeno u finalnoj sezoni
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla SeaMonkey 1.1.16
Mene jako zanima ko je ustvari Richard koja je njegova uloga u celoj prici... valjda ce to biti razjasnjeno u finalnoj sezoni

Jacobov PR  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
Posle  "Jednog od ovih dana" ,bile su reci "Trcimo poslednji krug".

Krilata kugla pretstavlja" Hadit" cerku ,nevestu i zenu Nuit sve postojeceg neba pretstavljenom dugackom

linijom iznad krilate kugle.

Hadit pretstavlja kosmicku inteligenciju ili znanje ,takodje pretstavlja svetlost ,sunce ,Jutarnju zvezdu

SveVidece oko je oko Sokoglavog Horusa boga Rata i Osvete koji je takodje blizanac.

« Poslednja izmena: 16. Maj 2009, 15:42:53 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Da li znas da se tvoja pomoc drugima uvijek vraca

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 111
Zastava Elezova medja
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6,
mob
Nokia 6233
ljudi oce li ko reci koliko su serijala planirali lostovci
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple iPhone 6S
Jos jedan, koji pocinje u februaru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 173 174 176 177 ... 312
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Maj 2026, 18:17:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.