Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Maj 2026, 06:21:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Vas omiljeni lik iz serije (maksimalno 3 opcije) :
Sayid Jarrah
6.8%  (19)
Hugo 'Hurley' Reyes
12.5%  (35)
James 'Sawyer' Ford
14.3%  (40)
Jin Kwon
1.1%  (3)
Sun Kwon
0.7%  (2)
John Locke
12.2%  (34)
Jack Shephard
8.6%  (24)
Kate Austen
5%  (14)
Claire Littleton
0.4%  (1)
Ben Linus
7.2%  (20)
Charlie Pace
1.1%  (3)
Desmond Hume
10.8%  (30)
Michael Dawson
1.4%  (4)
Juliet Burke
1.8%  (5)
Miles Straume
0.4%  (1)
Vincent the Dog
1.1%  (3)
Shannon Rutherford
0%  (0)
Richard Alpert
2.2%  (6)
Walt Lloyd
0%  (0)
Daniel Faraday
1.1%  (3)
Frank Lapidus
0.7%  (2)
Boone Carlyle
0.4%  (1)
Mr. Eko
3.6%  (10)
Ana Lucia Cortez
0.4%  (1)
Libby Smith
0.4%  (1)
Rose Nadler
0.4%  (1)
Ilana
0%  (0)
Bernard Nadler
0%  (0)
Charlotte Lewis
0%  (0)
Tom Friendly
0%  (0)
Danielle Rousseau
1.1%  (3)
Alex Rousseau
0%  (0)
Christian Shephard
0%  (0)
Charles Widmore
0%  (0)
Dr. Pierre Chang
0%  (0)
Nikki Fernandez
0%  (0)
Paulo
0.4%  (1)
Cindy Chandler
0%  (0)
Penelope Widmore
0.4%  (1)
Ethan Rom
0.4%  (1)
Naomi Dorrit
0%  (0)
Martin Keamy
0%  (0)
Aaron
0%  (0)
Nadia
0%  (0)
Jacob
0.4%  (1)
Dogen
0.4%  (1)
Man in Black - Jacob's brother
2.9%  (8)
Ukupno glasova: 103
Idi dole
Stranice:
1 ... 175 176 178 179 ... 312
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izgubljeni ~ Lost  (Pročitano 366381 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Moze neko da mi posalje link za skidanje 14, 15 epizode preko torenta, ja ne mogu da nadjem, a 16-17 ima.
« Poslednja izmena: 17. Maj 2009, 14:48:20 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Destroy Everything You Touch

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 6220 Classic
Википедија...
speculated by Michael Emerson (the actor that plays that character Benjamin Linus on Lost)that the mysterious giant statue on the television show is of Tawaret. The statue was first seen in full view from the back in an early episode of season 5. The statue could either be Tawaret or Sobek.

Таварет је богиња плодности, тако да је велика вероватноћа да је рушење статуе изазвало проблеме са рађањем... И представљана је као мешавина животиња којих су се Египћани највише бојали... руке и ноге лавице, тело крокодила и глава нилског коња... понекад је и сам бог Собек седео на њеним раменима. Собек је приказиван увек само са једним анком и штапом, а статуа држи два анка у рукама и вероватно није приказана спреда јер би се видео увећан стомак и груди као симбол плодности. И собек је бог плодности, али оне што доноси Нил.

Будућност су сигурно изменили... Фарадеј је већ покушао да активира бомбу и погинуо (сечате се да је сам на себи испробавао свој експеримент)... Сада су ствари другачије јер Џек, Кејт, Хуго и Сајид, као што је Фарадеј и рекао нису требали да буду ту, односно његова кева је то одрадила вероватно да покуша да измени Денову судбину. У прошлости бомба сигурно није експлодирала, иначе би и Бен и Остали и Дарма погинули, тј не би их било у будућности када су се ови срушили.

ova teorija mi se bas svidja... Smile ali i dalje nijesmo vidjeli kip sprijeda,michael emerson kaze da je taveret,koja ima stomak-veliki Wink ,ali ovaj ga kip nema... Smile tako da nista jos nije sigurno u vezi statue...
pazi,ja se drzim teorije da je bomba eksplodirala,i naravno kad nuklearka pukne... Smile ali:
vidjeo si i sam dje je pala bomba,jako,jako duboko (juliet ipak ostala ziva  Smile ) ,na mjestu djelovanja elektromagnetne anomalije koja je pocela da se oslobadja,tako da je vjerovatno doslo do,kako na lostpediji kazu implozije,podji tamo procitaj zanimljivo je prilicno Wink ,efekat uzrokovan eksplozijom bombe+anomalija,sto je i dovelo do onoga bljeska na kraju,i sto je vjerovatno ublazilo eksploziju bombe,pa je dobijen neki zemljotres efekat koji je unistio kip i srusio ga do stopala,eloiz hoking nije pokusavala da izmijeni danijelovu sudbinu,vidjeo si i sam sto je rekla vidmoru u the variable,ona ga je i ubila u proslosti,tj.danijelovoj sadasnjosti,i to kad je bila trudna bas sa danijelom,mislim sve je objasnjeno u bas toj epizodi,i ona nije pokusavala da ispravi to sto je ucinjela,jednostavno,to je bila njegova sudbina,sta se desilo desilo se...sjecas se sta je rekla dezmondu u trecoj sezoni?svemir ce uvijek naci nacin...da ce se nesto sto se mora desit,ma koliko se to odlagalo,primjer carlija recimo,ili onoga lika u crvenim starkama...dalje,svrha vracanja lostica u proslost je:incident,imamo dvije paralelne radnje na ajlendu,jedna u 77-oj druga u 2007-oj,vremenski paradoks sta li je,sjecas se kad je kristijan rekao san i frenku da ih ceka dugacak put do dzina,dzeka & crew?mislio je na incident vjerovatno koji ce uzrokovat povratak lostica u buducnost,i sam je jacob rekao 'oni dolaze' ,a svo finale smo gledali njegove posjete losticima i kako ih je sve dodirnuo sto je bas bilo naznaceno,dobro lok je bio loop hole,i ne znam zasto bi se to odnosilo na brama i ostale,dok je ilana recimo ok,i nju je posjetio,i zasto bi se skoro svo finale odnosilo na te scene?necemo valjda gledat ekipu 77 kako su srecno sleceli i LA,a ovamo san,frenk i ostali mlate po ajlednu,koja je svrha san recimo tamo?pa je bilo i dosta hintova tu,tipa kad malom sojeru onaj lik kaze 'sto je bilo bilo je' ,i sama epizoda whatever happened,happened bi izgubila smisao onda,kao i dead is dead epizoda,znaci smrt je smrt tu vise povratka nema,i bi tako,lok je mrtav ipak.tako,sta znam,dosta ljudi je podijeljeno,neko podrzava teoriju promijenjene proslosti-restart,neko ovu moju,spajanje lostica sa crew 2007,koja je po meni i najlogicnija,ne znam nikad nijesam bio sigurniji,ali i da kiksam,nema veze,ipak je to samo jedan tw show,but not ordinary tv show... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
То сам и рекао за статуу, намерно је нису приказали спреда... по логици је Таварет, али навикли смо да нема логике у Изгубљенима...  Smile

Не верујем да ће се вратити, мртви оживети и тако то (бар не одмах на почетку 6. сезоне)... већ да је прошлост,а самим тиме и будућност промењена. Како сам схватио Шесторка није ни требала да се нађе на Острву... ту је Елоиз из неких разлога уплела прсте.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3;M
То сам и рекао за статуу, намерно је нису приказали спреда... по логици је Таварет, али навикли смо да нема логике у Изгубљенима...  Smile

Не верујем да ће се вратити, мртви оживети и тако то (бар не одмах на почетку 6. сезоне)... већ да је прошлост,а самим тиме и будућност промењена. Како сам схватио Шесторка није ни требала да се нађе на Острву... ту је Елоиз из неких разлога уплела прсте.

ova teorija bi mogla biti tacna, ali moracemo da sacekamo 6.sezonu
meni je i dalje velika misterija Richard... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 6220 Classic

pa to je rekao faradej,isti onaj koji je rekao 'sta se desilo desilo se',koji je bio zagovornik te teorie,a onda odjednom prosuo teoriju o varijabilama bez nekih cvrstih argumenata,niti je objasnio zasto nijesu trebali bit na ostrvu,dok je eloiz rekla da moraju da se vrate,i pomogla im u tome.a njene izjave i postupke ne treba uzimati zdravo za gotovo,sto smo i vidjeli.
@celski
'meni je i dalje velika misterija Richard...'

zasto???pa mnogo je jasnije poslije predzadnje i zadnje ep.5-te sezone,ricard ne stari zbog jacoba,on ga je ucinjeo takvim,i njemu je ricard savjetnik koji je tu kako ben rece jako,jako dugo...samo cu ti rec jedno:black rock...  Smile
« Poslednja izmena: 19. Maj 2009, 15:38:26 od Ilew »
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
 E jbt sve sve ali kad sam video Džulijet koja je ostala živa posle pada od minimum solitera visine Smile Smile  Smile Smile

@thug_life
 Idi na pp...
« Poslednja izmena: 20. Maj 2009, 11:25:16 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3;M

@celski
'meni je i dalje velika misterija Richard...'

zasto???pa mnogo je jasnije poslije predzadnje i zadnje ep.5-te sezone,ricard ne stari zbog jacoba,on ga je ucinjeo takvim,i njemu je ricard savjetnik koji je tu kako ben rece jako,jako dugo...samo cu ti rec jedno:black rock...  Smile
Citat

ma ok to da mu je savetnik, ali kako je dospeo na ostrvo i kako je bas on postao to sto jeste, njegov zivot pre ostrva ... na to sam mislio !
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pesaci su dosadni,pesaci su spori zato ih obori.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1239
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia N8
moje misljenje je da ricard nije sa black rocka, zato to mu je pravo ime Ricardus sto po meni znaci da je on iz velike proslosti
IP sačuvana
social share
Ima jedno prorocanstvo koje kaze da ce nas Srba ostati taman toliko da cemo svi moci da stanemo pod jednu krusku.A u tom slucaju svi ostali ce stati pod jedan maslacak i to bez da se guraju.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 6220 Classic
moje misljenje je da ricard nije sa black rocka, zato to mu je pravo ime Ricardus sto po meni znaci da je on iz velike proslosti
pa black rock je iz velike (daleke) proslosti.  Smile
« Poslednja izmena: 20. Maj 2009, 13:12:58 od Ilew »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pesaci su dosadni,pesaci su spori zato ih obori.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1239
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia N8
a mozda onaj lik (crni sa plaze) ne moze da ubije dzejkoba kao ni ovaj njega, jedino moze da ih ubije neko kome su naneli zlo  Smile
IP sačuvana
social share
Ima jedno prorocanstvo koje kaze da ce nas Srba ostati taman toliko da cemo svi moci da stanemo pod jednu krusku.A u tom slucaju svi ostali ce stati pod jedan maslacak i to bez da se guraju.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 175 176 178 179 ... 312
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Maj 2026, 06:21:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.