Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 14:26:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: izgubiti nevinost  (Pročitano 28968 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Ipak ja sam za to da se koristi zastita,to sto Pilot kaze da nije nista zakacio to je sreca,ali po meni,nije vredno igrati se sa sudbinom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Kada si sa osobom duze vreme opreznost je dovoljna stvar, ali zastita ne skodi... ako si sa nekim koga ne poznajes... ni malo pametno bez icega ulaziti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1404
Zastava tako blizu, a ipak tako daleko
@ nirvana

S 25 godina.
IP sačuvana
social share
\" Brini se više za svoj karakter nego za svoj ugled. Karakter je ono što uistinu jesi, a ugled je ono što drugi misle da jesi.\"
* John Wooden *

\" Kad bi rajčice poželjele biti dinje pretvorile bi se u farsu.
Strašno me čudi što toliki ljudi tako silno žele biti netko tko nisu.
Ima li smisla pretvoriti se u farsu?\"

* Mitsuo Aide *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
To sto nikad nisam nista zakacio  a ne koristim nikakvu zastitu to nema blage veze sa srecom. I nisam samo ja u pitanju vec i nekoliko osobaiz mog bliskog drustva ( i po godinama) i sve ukupno smo prebacili preko 70 riba "na prvi udar" bez prezervativa. Od te brojke moj drugar iz Nisa drzi jedno 65%, stvarno je lud za ribama.  I svi smo jos u akciji u stvari ja ne, vec tri meseca sam u stalnoj vezi pa sam obustavio dejstva ( pa cak i SMS cimanja).
A Nirvana neka odluci kako god hoce ali sta se desilo mom drugaru proletos: ima odnos sa svojom stalnom devojkom, naravno kondom, i odluci da ga ne zna zasto na kraju izvadi- kaze da je kroz njega pocelo da prilicno poliva okolo!!! Iz mesta me je poslusao i od tada to vise ne koristi. Kaze da je neuporedivo bolji osecaj i da mu ne pada na pamet da to opet koristi. A to nije jedini slucaj koji znam, to je samo najsveziji.
Ako nameravas da ides uNemacku na "Love parade" i da ih promenis jedno 438 onda ti stvarno treba to ali kad imas proverenog decka... sta ce ti to???
E da vas sad ja pitam - na koju foru znas da li te doticna osoba moze zaraziti ili ne??? Da vas cujem? Ima nas koji to znamo, gde ste vi u tom znanju :twisted:
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Pilot sad cu ja da ti napisem jedan slucaj koji ja znam a poznajem licno i te osobe koje necu imenovati...

Zabavljali su se 8 godina (sa nekim kracim prekidima od po mesec-dva) i u septembru su se uzeli,jos pre svadbe su pokusavali da imaju dece ali nikako im nije islo i na kraju su otisli kod lekara oboje ... Tada su saznali da oboje imaju hlamidiju,on je dobio i nju zarazio...Sad,ona se izlecila ali kod njega je i dalje problem jer kad posle terapije uradi drugi test opet bude pozitivan.To je cena koju placa zbog ne marnosti i zbog skakanja iz kreveta u krevet sa svakakvim devojkama,vrlo je lako moguce da ostane sterilan,jer hlamidija izaziva i kod muskaraca i kod zena sterilnost!

Ona je mislila da je bezbedna u toj vezi jer je sa njim 8 godina,Boze moj VERAN JOJ JE,pa sta ce im kondom?!?! Jel?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
I on mi je covek kad ne primeti takvno nesto i ne pregleda se na bilo koji nacin 8 godina... ajd on manje vise, nego zensko koje ne ode kod lekara 8 godina...c....
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Citat: SerbianFighter
I on mi je covek kad ne primeti takvno nesto i ne pregleda se na bilo koji nacin 8 godina... ajd on manje vise, nego zensko koje ne ode kod lekara 8 godina...c....

hehehe bre bre covece ja nisam napisala da oni 8 godina boluju od hlamidije vec da su 8 godina zajedno,a on se zarazio pre 5 meseci...i samim tim i nju...

A sto se tice primecivanja,ko boluje od hlamidije vecinom nema bas nikakve simptome,ni muskarci ni zene...Kazu da obicno ima jedan od patnera simptome a drugi nosi bolest (maticu) ali kod njih ni jedno nije imalo nikakve simptome,sto je vrlo lako moguce...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ne mislim da primete simptome nego na lekarskim redovnim pregledima da im doca nesto kaze...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 304
@Pilot
Seks bez zaštite? "Koji je tvoj izgovor, nema izgovora"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
@sf

90% ljudi u Srbiji ide kod lekara samo kad je nesto ozbiljno, da ne kazem kad vec umiru, a sto se tice poseta ginekologu, mi i dalje nazalost zivimo u preterano konzervativnoj zemlji i svaka poseta ginekologu se deklarise kao da si 'zaglavila', da ne kazem kad odes kod lekara da te svi u ordinaciji pogledaju da li nosis burmu pa ako ne vide e onda te gledaju sa sazaljenjem i svi pitaju u kom si mesecu, ko da moras biti trudan da bi isao kod lekara.... na srecu nisi zensko pa i ne ides kod ginekologa tako da ni ne mozes da znas o cemu ti pricam, ali eto, povescu te jednom pa ces se i sam uveriti u to sto ti pricam...

Ne znam za ostale ali ja idem na svakih sest meseci kod ginekologa na redovne kontrole i ako usput imam nekih problema odem i izvan toga
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 14:26:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.