Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 08:51:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: izgubiti nevinost  (Pročitano 28893 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Nikad covek nije previse mlad da se veze za nekoga... covek moze biti samo premalo iskusan za tako nesto, ali to ima vise veze sa time kakav je on sam a manje sa njegovim godinama
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 308
mob
BlackBerry bold 9000
SF, mislim da gresis. Gledano iz mog ugla, kvalitet "vezivanja" je jako cesto uslovljen zivotnom dobi svakog od partnera. Naravno, postoje ljudi koji ni u 30-tim godinama nisu u stanju da izgrade zdrav odnos, ali je taj procenat drasticno veci kod "omladinaca". U Nirvaninom slucaju - kod "petlica"  Smile

Sto se cele ove fame oko gubljenja nevinosti, prvog seksualnog iskustva, koriscenja zasite tice, imam samo jedan savet - misli, pre svega, na sebe. Misleci na sebe, mislis i na svog decka, na vasu vezu, na buducnost. Ako sa njim uradis ono sto u ovom trenutku ne osecas kao "potpuno normalo", i ako postoji i najmanji crv sumnja, budi sigurna da ce upravo taj crv nastaviti da glodje vasu vezu, da vam upropascava zivot. Lako ti se moze desiti da, uradis li tako nesto sada, tj. u ovim godinama, samu sebe pocnes da odbacujes kasnije. Vodi racuna, to je jako znacajno...

Na kraju, malo iskrenosti i od mene, posto sam vec navikao da ovde "otvaram svoju dusu"....

Trenutno sam u vezi sa devojkom koja nije imala seksualnih iskustava. Iako je meni vec skoro 22 godine, a njoj skoro 20, moram da priznam da mi, u neku ruku, to sto je ona "devica" (strasno, ali strasno mrzim ovaj izraz), jako prija. Resio sam da pustim stvari da se desavaju svojim tokom. Spontano. Budemo li dosli do trenutka kada cemo i jedno i drugo u potpunosti i bez dvoumljenja zeleti da nasa veza krene da se razvija i u tom smislu, i ona i ja cemo znati da se sve sto se bude desilo, desilo iz ljubavi. Ipak, ukoliko do takve vrste odnosa ne dodje, bicu potpuno siguran da tu devojku mogu u svakom trenutku da pogledam u oci, znajuci da me nece mrzeti zbog neceg "sto sam joj uradio a da ona to i nije htela"...

U svakom slucaju - pamet u glavu. Jos uvek si previse mlada (moj licni stav) za takvu vrstu odnosa. Kada su takve stvari u pitanju, zurba moze samo sve da pokvari...

Ziva bila...

"Cika" Dell boy Smile
IP sačuvana
social share
This time next year we'll be millionaires !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ok iz tvog ugla to je tako.. ali.. i sam kazes... ima ljudi od 30 koji nisu spremni... ja kazem da ima i onih od 18 koji jesu.. jeste ih malo, ali ih ima... to sa godinama nema veze [dakako, neko od 13 nikako ne moze biti spreman za tako nesto for example, ali to ne znaci da je ozbiljno iskreno vezivanje privilegija "matoraca"]
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
ovom prilikom se slazem sa sf-om, godine nemaju veze sa tim da li je neko spreman na ozbiljnu, dugu vezu ili ne
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
aj vi meni recite kad vi mislite da je ok da djevojka izgubi nevinost????znam da će većina reći kada je spremna na to,al mene zanima kada je ona fizički spremna na to???mislim kada se dovoljno razvila!!!???znam da se nerazvija svako isto,ali odprilike kada bi to bilo ok!!!!???
IP sačuvana
social share
Užas je moja furka
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1717
Mislim da devojke sa 16 godina su fizicki dovoljno razvijene za sex. Ali je pitanje da li su i psihicki.
Ja licno prvi put sam sa 18 godina spavala sa deckom. Nije mi bilo zao sto sam cekala. Bila sam i fizicki i psihicki spremna na to. Imala sam pre toga momaka, sa nekima sam imala i zelju da spavam. Ali pre toga sam uvek preispitala sebe da li je to ono stvarno sto zelim. I uvek je odgovor bio negativan. Preporucujem ti isto. Preispitaj dobro sebe pre nego sto doneses tako vaznu odluku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
izmedju 16 i 18. Licno sam za varijantu poslednje godine srednje skole, ali i treca je ok.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
mislim da je tu oko 17 godina ta granica kada telo postaje spremno, ali ipak je psiha ona koja je presudna
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Vide li ti dece od 15-16 godina kako izgleda? telo uopste nije problem... glava...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
Svako ima svoj stav i iskustvo a Boga mi ja sam se svacega nagledao u svom zivotu. Kao prvo ovde mnogi ne znaju da ustrucavanje od seksa moze da izazove teska psihicka stanja. ideo sam mnoge slucajeve a sa par takvih sam se greskom i zabavljao. U jednom takvom slucaju ( devojka iz Trstenika bas tvojih godina) roditelji su vodili cerku kod psihijatra, hormonske terapije i sl. i unistili je. Doslovno fizicki. Jad je pogledati.
Sto se tice zrelosti, mozes imati koliko oces gdina i da budes neizgradjena licnost. Jel ti mislis da ces biti pametnija za neku godinu? Neces odma da ti kazem. Kad se priblizis tridesetim kockice pocinju da lezuna mesto ali tu je vec u pitanju iskustvo a manje pamet.
Treba kenuti uodnose kad osetis potrebu. Da li je rano- tesko je tu nesto narediti kad hormoni teraju po svome. I da li tvoj voljeni to ume? Najbolje ti je prelazno resenje-petinzi od lakih do tvrdih. Doziveces dobro uzbudjenje, sobzirom na tvoje neiskustvo bice to puna kapa. Pa kad dobro upoznas protivnika onda mozes konacno da odlucis na konacni korak. Malo je nezahalno davati savet devojciod 14 godina ali ipak moras biti pazljiva. NE bih da se uporedjujem sa ostalim sa foruma ali verovatno sam seksualno najiskusniji. Pazi se dobro kondoma- to je mac sa dve ostrice. Ja spadam u grupu koja to ne koristi ni za zivu glavu. Ne bih da pricam zasto. Ni ja kao i dosta mojih drugara nikad nista nismo zakacili. Valjda za toliko znas tog tvog od 17 godina.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 08:51:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.