izdaja? pa verovatno jeste. pošto vidim da je radikal pokrenuo temu, moram da kažem da ovo ne bi trebalo da se posmatra kao stranačka prepirka. ne volim radikale i najveći deo njihovih priča i akcija je budalaština, ali ovo je nešto sasvim drugo. zašto se predavati pre vremena, nek se čini koliko se može. ako je sps i s.m. upropastio situaciju, jel sad treba i gaće da skinemo i da se naguzimo?
Neverovatno... ispada da su `izdajnici` i `srbomrzitelji` oni koji otvoreno pricaju o problemima i devijacijama drustva u kome zive...to je stvarno veliki greh i jeres..remete nasu idealnu sliku o idealnom narodu kome drugi prave nepravde a mi smo divni i sjajni
spomenute osobe ne prichaju o problemima i devijacijama nasheg drushtva .... one JESU problemi i devijacije nasheg drushtva
Pozdrav od "izdajnika"....eto vidis...kad "Rusi"kazu...hehehehe... ne moze nam niko nista....Ima da nas brane svetske sie... Ali,....a,da mi smo izdajnici.......(protiv SRS-a) i tako to kako nas nije sramota....
izdaja? pa verovatno jeste. pošto vidim da je radikal pokrenuo temu, moram da kažem da ovo ne bi trebalo da se posmatra kao stranačka prepirka. ne volim radikale i najveći deo njihovih priča i akcija je budalaština, ali ovo je nešto sasvim drugo. zašto se predavati pre vremena, nek se čini koliko se može. ako je sps i s.m. upropastio situaciju, jel sad treba i gaće da skinemo i da se naguzimo?
Još jednom me samo citiraj,majmuničino jedna glupava. Šta si ti?Internet hooligan? Aj ostavi mi broj telefona ako si toliko hrabar,pa ću te nazvati i objasniti neke stvari,čobane.
stoko seljačka...
Evo cititram te, i
Evo one pp sto mi je obecana i poslata, cisto kako rade to one anti-komunjare i "demokrate"
Nisam radikal ali mislim da treba da se utvrdi odgovornost svih onih koji pozivaju na ocepljenje dela teritorije i tako cine najteze krivicno delo.Tu pre svega mislim na Natasu Kandic koja je to i javno izjavila:"Necu glasati za ustav jer u njemu Srbija ima pretenzije na tudje teritorije,tu mislim na Kosovo".Ovo je nesto zbog cega treba da usledi zestoka sankcija drzave Srbije koja je nazalost izostala.Drugi su Ceda i stranke ostalih politickih patuljaka i marginalaca koji javno kazu da su za nezavisno Kosovo. Kosovo je mozda izgubljeno ali lako smo se oprostili od njega i brzo sve zaboravili. Ne mozemo Milosevica spominjati za sve njega nema i vec dugo nije nikakav politicki faktor u Srbiji.Sadasnja garnitura treba da ima jedinstven stav o ovom pitanju da bi jednog dana Srbi ziveli na Kosovu u broju u koje im pravno i istorijski pripada. I da ne mislim da je tema glupa
« Poslednja izmena: 11. Dec 2006, 11:43:57 od Stevkec »