Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Избори / Вождовац / Ниједан од понуђених одговора  (Pročitano 2277 puta)
03. Feb 2009, 19:49:45
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 62
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
Наслов: ИЗБОРИ / ВОЖДОВАЦ / НИЈЕДАН ОД ПОНУЂЕНИХ ОДГОВОРА

Не знам да ли сте чули или нисте, али, како ствари стоје, ближе нам се општински избори.  .  .   Пажљиво прочитајте ову поруку и озбиљно приступите њеном садржају, јер се све што ћете прочитати односи на све Вождовчане.  

Недавно је на Вождовцу настала политичка странка „Ниједан од понуђених одговора“ и ми сад хоћемо Вождовац да вратимо Вождовчанима.   То је сад главно.   Нећемо да гласамо за странке које вечито нешто муте и петљају, Вождовац потчињавају захтевима тзв.   високе политике, и доводе нас до чињенице да од скоро милијарде динара општинског буџета ми, Вождовчани, видимо тек неке мрвице.   Нећу овде износити гомилу сувопарних података - о томе ће слушати ко буде желео.   Али, сви ставите на један тас милијарду динара, а на други тас виђени учинак општинске власти.   Ја сам зашао у сувопарне податке и тврдим да највећи део буџета редовно одлази на плате за испијаче кафа, последице неспособности и куповину гласова.   То НОПО намерава да заустави, али без вас не можемо и зато је важно да дођете на састанак.  

Састанак ће бити одржан у недељу, 8.   фебруара.   Почињемо у 18 часова.   Догађај је описан на Фејсбуку: www. facebook. com/event.  php?eid=51688685442.  

Ако користите Фејсбук, пријавите се тамо за долазак и, наравно, дођите.   Састаћемо се у седишту НОПО-а, које је на Бањици, у Булевару ослобођења 62, стану 14.  

Тек по прихватању позива, позовите и пријатеље: www. facebook.  com/editevent. php?guests&eid=51688685442.  

Један члан рече да сад пишемо историју.   Било тако или не, ма колико неки од читалаца били ван политике, верујте да смо све даље од доброг руковођења и општином, и градом, и државом.   Ако ми, Вождовчани, сада не будемо одиграли како треба, ако не будемо отерали штеточине, па показали и другима да „може нешто да се уради“, тешко да ћемо у будућности имати разлог за наду.   ДС и СНС ће у једном тренутку нама отети толико новца да више нико неће моћи да их отера, као републиканце и демократе у САД-у.   Користиће још више вашег новца да вас убеде да гласате за њих.   То је зачарани круг.  

НОПО на Фејсбуку често има спрдачки наступ, али ово није спрдња.   Морамо да радимо заједно и морамо најозбиљније да се боримо против штеточина.   Они су нашли, па зашли.   Време је да их вратимо кући.   Дођите на састанак да бисте сазнали најважније о НОПО-у, нашим намерама за Вождовац и да бисте давали предлоге за суштину овог изборног подухвата - Вождовац Вождовчанима.  

Ако имате питања, обратите се е-поштом (nijedan.  od.  ponudjenih.  odgovora@gmail.  com) или телефоном (0642756367).  

Свако добро,
Никола Тулимировић
+++
« Poslednja izmena: 03. Feb 2009, 19:54:36 od Anea »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Frizider
Da ti pomognem posto si nova na forumu, slabo ti se vidi ovaj tekst Smile

Citat
Наслов: ИЗБОРИ / ВОЖДОВАЦ / НИЈЕДАН ОД ПОНУЂЕНИХ ОДГОВОРА

Не знам да ли сте чули или нисте, али, како ствари стоје, ближе нам се општински избори.  .  .   Пажљиво прочитајте ову поруку и озбиљно приступите њеном садржају, јер се све што ћете прочитати односи на све Вождовчане. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Apple 15
Аха... главни такмаци twicu и његовој Странци неважећих листића...
Иначе, свиђа ми се акција...

Срећно!
(Ја сам на другој општини  Smile)
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Qtek 小米
Нема несврстаних ... или си са издајницима или са патриотама.
А ускоро ћемо сазнати и ко тачно стоји иза ове групације.
Мада зна се мање више. Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Па подели то са нама..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Демократска странка стоји иза овога. Јер да не стоји већ би забранили регистрацију имена јер наводи на погрешан закључак.
Има пуно неинфомисаних или глупих који ће заиста поверовати да гласају за никога.

Уа лопови!!!!!!!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21
OS
Linux
Browser
Mozilla (hardy)
Иза НОПО-а стоје удружене снаге: Хитлер, Елвис, Легија и Алф. Smile Морам да признам да је забавно посматрати овакве оцене када посматрач зна о чему је реч...

Citat
Мада зна се мање више.

Отаџбинољубље (патриотизам) би требало да буде једна од многих обавеза у државној и помесној управи, али се, међу виђеним српским политичарима, траг не види ни отаџбинољубљу, ни родољубљу. Да их има, ти за отаџбинољубље не би користио енглески назив латинског порекла (старогрчки корен је довољно другачији и по звучности, и по значењу). О нашем језику више брине један мој познаник из Јерменије, него самозвани отаџбинољуби. Узевши у обзир да је Драган Тодоровић мој теча, и ово је нешто што знам, а не нешто о чему су ми причали страначки проповедници и пророци.

Иза „Ниједног од понуђених одговора“ стоји незадовољство народа. Један део незадовољства је настао баш због различитих, увек патворених - родољубља и отаџбинољубља. Благоглагољивост уме да завара, али ми меримо дела. Има их довољно, описна су, и зато нас прича не привлачи. Та дела кажу да нас заступају искључиво издајници.

Citat
Демократска странка стоји иза овога. Јер да не стоји већ би забранили регистрацију имена јер наводи на погрешан закључак.
Има пуно неинфомисаних или глупих који ће заиста поверовати да гласају за никога.

По ком закону би забранили? Не могу по важећем. Можда по Закону о политичким странкама, који је дат на усвајање и неће доћи на дневни ред још неколико месеци? Њихов министар за државну управу и локалну самоуправу, господин Марковић, је вероватно међу реткима који би заиста могли да се преваре, али таквима на длану пише шта треба да заокруже. Размисли о вредносном суду и разним другим злоупотребама особа које нису у стању, уз све додатне податке (редни број, име, презиме), да схвате да је НОПО политичка странка, а не начин да се одрекне гласање. Размисли да ли си ти у стању да процениш шта је за тебе најбоље, ако тако лако НОПО смешташ у ДС-ов лонац.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21
OS
Linux
Browser
Mozilla (hardy)
Аха... главни такмаци twicu и његовој Странци неважећих листића...
Иначе, свиђа ми се акција...

Срећно!
(Ја сам на другој општини  Smile)

Хвала. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung neki
A sta cemo da radimo sa izdajnicima patrijota - SNS?
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
А које сте ви цвећке да процењујете да ће се ДС и СНС смењивати на власти у Србији?
Ови први самостално никада нису освојили више од 30% а ови други никада нису ни излазили на изборе под тим именом. А и када изађу не могу очекивати више од 20%.

Већ самим прејудицирањем да ће они бити власт ви радите за њих. Том реченицом сте и показали ко сте и шта сте.

Шта стоји иза вас?
Ко сте ви?
Ваша сврха је да покупите део младих гласача, у суштини неинформисаних, да на таласу добре медијске подршке баш као и ЛДП покупите 7% гласова па да после избора уновчите те гласове као онај Кркобабић.

Како вас није срамота?!?!  Smile

Група мангупа и преваранта која се досетила да оснује странку под именом ни један од понђених одговора и тиме доведе у заблуду добар део људи да тиме практично поништава листић.

Ви сте преваранти.  Smile
« Poslednja izmena: 04. Feb 2009, 00:14:28 od aleksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.