Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Feb 2026, 08:12:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 85 86 88 89 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izbori u SAD  (Pročitano 64617 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
 to da je bajden  protiv srbije je odavno poznato , toliko da sam se setio stare engleske poslovice :

nemoj ga streljati kao vojnika ,veshaj ga kao irskog psa   Smile

ali neshto drugo je interesantno . bajden je i u SAD poznat kao lazov (lagao je chak i za ocene na koledzu  Smile ) , plagijator ,smutljivac . izuzetno je nepopularan - kad se kandidovao za demokratsku mominaciju ,dobijao je u proseku 1%  Smile Smile. za samog obamu je rekao da je prvi afroamerikanac koji je chist i artikulisano govori ...  Smile

pa zashto ga je obama izabrao ?   obama je po svemu sudeci "pushten niz vodu" . vladari SAD su odluchili da je ipak suvishe nepouzdan da bi bio predsednik ,pa je sva pozitivna kampanja u medijima preshla na mekkejna. izbor ovako losheg potpredsednichkog kandidata dodatno ce sputati obaminu kampanju ,koji je uglavnom rachunao na glasove shupljoglavih mladih liberala  Smile Smile ,koje ce bajden odbiti.
 s druge strane , moze se ochekivati da mekkejn kao podpredsednichkog kandidata izabere jevrejskog senatora libermana (inache iz demokratske stranke) ,shto ce ucuvrstiti njegove pozicije i dati mu velike shanse za pobedu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Mekejn pobedjuje Wink nisu oni dzaba izazvali konflikt gruzije i rusije Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
 karikatura  Smile :

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Mekejn pobedjuje Wink nisu oni dzaba izazvali konflikt gruzije i rusije

Hm upravo sam posao da napisem nesto o tome islo bi ovako
Isti oni ljudi ( citaj mali krug ljudi koji   predstavlja jednu od najznacajnih intersnih grupacija u Americi ) vidjevsi da ce popularnost Obame ozbiljno ugroziti njihog buduceg kandidata ( a njihov je bio i prosli) odlucise da izreziraju  jedan mali rat
Naravno ima li boljeg za takvo sto od sopstvenih instaliranih agenata ( koji ce do sutra nazad da se vrate na posao u banci gdje je i ranije radio) ako sve propadne .
On naravno cini suludu stvar ( a zasto i ne bi ) dobija stravican prostor  u medijima  stvari se sa pitanja bitnih za amere na kojima je Obama vodio prebacuju na ona od kojih mali obicni amerikanci a takvih je 90 % nemaju bas nikakve korist osim da preko  on line tv kuce gledaju ( za divno cudo bas u tom trenutku iskrsle naravno poderane baku i djevojcicu ) onako uplakane da ti srce pukne lakovjerne amere navede  na sledece stvari koje se vezuju za tu pricu
Znaci ovako red suza -red slika ruskih pijanih vojnika
pa onda rascupana kosa -red slika kako hladnokrvno Rusi pucaju
pa onda njihova prica ( srceparajuca prica)- red slika koko dobro Rusi zive u miru i blagodatima
Jel vam sad sto jasnije
Nije ajde da se jos malo potrudim znaci ne necemo po sistemu mi cemo vam reci kako da mislite ( ma ne nismo mi diktatorksa zemlja da vam kazemo ko vam je neprijatelj ) mi cemo samo da pokazemo i sugerisemo ( nema nista lose u tome) zar ne .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Mekejn pobedjuje Wink nisu oni dzaba izazvali konflikt gruzije i rusije Smile
odlicno!!!jedva cekam... 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Ericsson T28
Je li svaka kampanja za predsjednika amerike ovoliko dugo traje ili su ovi izbori posebni. Nikad ranije ja to nisam pratio, ovo mi je prvi put.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mislim da je na jednom geopolitičkom i finansijsko-poslovnom planu,za nas,kao i za same Amerikance uostalom,svejedno ko će biti predsednik...šta će su tu bitno promeniti kada je u pitanju Američka politika prema drugim delovima sveta ili kada je u pitanju odnos prema životu samih američkih državljana?  Smile
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 5610
Обаму за председника!!!

Надам се да ће његовим избором кренути силна срања по САД.

Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Je li svaka kampanja za predsjednika amerike ovoliko dugo traje ili su ovi izbori posebni. Nikad ranije ja to nisam pratio, ovo mi je prvi put.
paa,znas,to ti je zato sto misle da nekog van SADa zaista zabole ko ce da pobedi...
to ti je citav spektakl...misle da cu da grizem nokte dal ce da pobedi liberalac koji podrzava pedere ili matori skot koji laje okolo...
sav sam u neizvesnosti...  Smile
evo,nek gledaju kolko se brinem ko ce da pobedi...evo...
« Poslednja izmena: 23. Avg 2008, 20:49:24 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
ZApravo skoro sve su trajale ovoliko ima do izbora jos oko 100 dana, razlika je u tome sto je ovo jedna od onih koje se prate u cijelom svijetu i privlace posebnu paznju.

Citat
Надам се да ће његовим избором кренути силна срања по САД
Mislim da grijesis nece( nazalost).

Citat
Mislim da je na jednom geopolitičkom i finansijsko-poslovnom planu,za nas,kao i za same Amerikance uostalom,svejedno ko će biti predsednik...šta će su tu bitno promeniti kada je u pitanju Američka politika prema drugim delovima sveta ili kada je u pitanju odnos prema životu samih američkih državljana

Danas kad se vodi ogorcena borba za resurse nista nije beznacajno pogotovo ne nesto kao sto je predsjednicka trka za bjelu kucu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 85 86 88 89 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Feb 2026, 08:12:01
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 6.343 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.