Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Feb 2026, 08:09:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izbori u SAD  (Pročitano 64919 puta)
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004

Citat
Gdje iz mog posta si uspio procitati takav stav

Evo iz ovoga.....

Citat
Moram da te razocaram ni Srbin na mjestu predsednika ne bi mjenjao politiku zato sto ona ne zavisi od covjeka i stranek vec od nascionalnih interesa nesto sto mi Srbi nerazumijemo

Mi smo tako mali i beznacajni da uopste i ne postojimo u njihovim nacionalnim interesima, postojimo samo u interesima pojedinih ljudi(kongresmena, senatora i sl) koji zarad novca koji dobijaju od nasih dragih suseda  Smile i koji podlezu pritiscima pojedinih lobista su spremni da kurs Amerike okrecu protiv Srbije.
E sad, dokle god se mi mirimo sa takvom situacijom i nista ne preduzimamo da to promenimo i razmisljamo u pravcu ni Srbin na mestu predsednika ne bi nista promenio dotle se zaista nista i nece promeniti u Americkoj politici prema nama.
« Poslednja izmena: 02. Jun 2008, 19:59:01 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ne ne druze ja govorim u smislu da nije bitno ko je presjednik pa kazem moze da bude i Srbin ( jer je neko naveo kako lisli da zbog toga sto ce mozda biti crnac ili zena da bi stvari mogle da idu drugacije
U smislu amerika nece imati ovakov nacin svog predstavljanja u svijet
A ja mu na to kazem m ai da bude Srbin ( u smislu da neko pomisli eto sad je Srbin sad ce biti na nasoj strani ) nece jer ne zavisi nista od covjeka koji postaje presjednikom amerike jer oni imaju kurs kojim se krecu on je zacrtan to se ne mjenja tako lako

Shvtam ja sta ti zelis reci ali lobisti imaju uticaj na onaj dio dogadjaja koji nije protv americkog interesa o tome se radi znaci nema ti para kojima ce sad npr. Rusi da okrenu Ameriku od srednje Azije znaci to je jednostavno glupo
« Poslednja izmena: 02. Jun 2008, 20:09:45 od sasaborg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Upravo tako...to su njihovi veliki, bitini i kljucni strateski interesi i naravno nema tih para koje ce to promeniti, ali mi nismo ni veliki, ni bitni, ni kljucni za bilo sta (na globalnom nivou naravno) pa je onda itekako moguce promeniti politiku Amerike prema nama.... o tome ja govorim  Smile ....jer, ono sto ja ne razumem jeste - Kako i zasto je u Americkom interesu da bude protiv nas??
A ono sto je meni jos veca misterija (mada je off  Smile ) jeste, kako je u interesu neke Danske, Austrije, Ceske, Madjarske i sl. da podrzava jednu mafijasku, kriminalnu i zlocinacku drzavu (za koju dobro zna da je izvor kriminala koji se preliva u njihove zemlje) a ne da podrzava Srbiju, normalu drzavu, sa kojom moze da saradjuje, ima poslovnu saradnju i ostvaruje profit? Zasto je u interesu nekog Madjara, nezavisno Kosovo, a ne dobri odnosi sa Srbijom?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
ZAto sto se on nista ne pita a drugo zato sto su mu vazniji odnosi sa SAD nego sa Srbijom
E pa kao Ameri kazu da je tako tako je i niko ne pita a moze li biti drugaacije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Pa sta se tako strasno desilo Rumuniji, Slovackoj, Kipru (Spaniju da ne pominjem..njima nista i ne moze da se desi  Smile ) sto nisu priznali nezavisnot, jel su zahladnili odnose (u Rumuniji su se bas lepo druzli za vreme NATO samita  Smile ) jel su im opale investicije....bas se nista nije desilo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Hilari Klinton došla do kraja puta
Autor: BBC, Blic online | 03.06.2008 - 09:10

Svi listovi spekulišu o mogućem povlačenju Hilari Klinton iz trke za stranačku nominaciju. Dejli Telegraf saznaje da je Klinton svesna da se njeni snovi o povratku u Belu kuću neće ostvariti, bar ne do 2012., i da već piše oproštajni govor, koji bi mogla da održi već krajem ove nedelje u Njujorku, prenosi BBC na srpskom.

Gardijan, međutim, sumnja da će bivša prva dama tako lako baciti peškir u ring. Njen tim je po pitanju povlačenja, navodno, podeljen.
Dok je jedni nagovaraju da se dostojanstveno povuče i podrži Baraka Obamu, drugi predlažu da zaustavi kampanju i da vidi šta će se dogadjati od sada pa do konvencije Demokrata u avgustu.
Hilari je verovatno sklona ovoj drugoj opciji - u nedelju je, podseća Gardijan, novinare upozorila da je rano da joj pišu politički nekrolog - gotovo je, kazala je, tek kada bude gotovo.

Blic

Ma to je skot željan vlasti. Nije odustala i neće. Sve će se nadati da se Obama sam deklasira ili da ga ubiju. Pokušaću da nađem, nekad sam imala spisak sumnjivih smrti i samoubistava najbližih saradnika Klintona. Sve samoubistva iz zasede.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
javise veceras...osvojio je dovoljan broj glasaca a kucka i dalje nece da odustane i preda se...hebote koji su ludaci ti klintonovi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
mob
SonyEricsson K510i
"zena" je u dugovima do guse, uzajmila se i kod Kurte i kod Murte, digla kretid u Rajferslus banci. mora da se vadi na sve nacine. mislim, razumite je.
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
 izgleda da je obongo stvarno dobio nominaciju ...  Smile . verovatno ce postati i predsednik , a za neku godinu ima da shaljemo humanitarnu pomoc u SAD ...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
izgleda da je obongo stvarno dobio nominaciju ...  Smile . verovatno ce postati i predsednik , a za neku godinu ima da shaljemo humanitarnu pomoc u SAD ...  Smile Smile
Necemo,ne brini...za koju godinu nece ni postojati SAD Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Feb 2026, 08:09:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.