Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jun 2025, 07:38:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izbori u kladionicama  (Pročitano 10143 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 226
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
zavisi,kako u kojoj kladionici

mislim da ce mozda cak DSS osvojiti vise od DS
bas zbog toga sto ga (Kostunicu) vec svi vide kao premijera,a i cela Jagodina i Cacak ce glasati za njih,+ glasaci nove srbije,kojih nije puno ali ih je bar 2-3%
dok ce DS-u dosta glasova oduzeti G17+ i LDP,a i sami su sebi smanjili broj glasova zbog Djelica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 441
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
nije losa ova ideja za singl na nevazece listice 1%
ja iskreno mrzim kostunicu i isto toliko verujem da ce nas zajebati(nas-DS) ali se ipak ne bih kladio na to....
secam se da smo svi mi mislili da ce ili G17 ili LDP preci cenzus, a sad svi mislimo da ce oba...verovatno na nas uticu istrazivanja mnjenja...ja sam jedini jos skeptican sto se tice G17 za parlament, ali jedino sto je izvesno i na sta se treba kladiti je da ce LDP-koalicija imati preko 7, ostalo je sve neizvesno...isbori ce se pokrasti u pancevu a verujem i u jos nekim gradovima tako da ce oko 1-2% da bude u vazduhu do poslednjeg trena...to zavisi od nas(DS-a ) jer nam je omoguceno da nas je 4 na bir mestu jer nas stalno kradu...i jos je izvesno da ce biti preko 1% nevazecih...treba proveriti na proslim i pretproslim izborima, stalno je isto ili slicno..tu mogu da se uzmu pare, a za vladu i premijera...ne bih ja bacao kesh..

nego, koliko minimalno moze da se ulozi na singl????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
zavisi,kako u kojoj kladionici

mislim da ce mozda cak DSS osvojiti vise od DS
bas zbog toga sto ga (Kostunicu) vec svi vide kao premijera,a i cela Jagodina i Cacak ce glasati za njih,+ glasaci nove srbije,kojih nije puno ali ih je bar 2-3%
dok ce DS-u dosta glasova oduzeti G17+ i LDP,a i sami su sebi smanjili broj glasova zbog Djelica
ne mislis da ce bas zbog djelica neki koji su za G17 glasati za DS??? Smile
ja sam ubedjen u to...pricaj sa nekim iz G17...

ovo za nevazzece, ne secam se tacno, ali raspitaj se malo, pa stavi nesto preko 1, oko 1.30%  ovo je uvek tako...toliko je onih bas nesposobnih, a ima onih koje radnici namerno poniste...sve u svemu nesto vise od 1%..
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 226
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
ko zna,moguce da si u pravu,izbori ce pokazati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
SPS - LDP Hendikep=-0.5% tip H2 kvota 1.80
Tacno 6 izbornih lista prelazi cenzus - kvota 2.90 , probacu i vise od 7 - kvota 20
LDP osvaja vise od 6.51%  - kvota 2.50
SPO osvaja vise od 3.01% - kvota 2.40
PUPS osvaja vise od 1.76% - kvota 2.30

Ovo mi sve deluje prilicno sigurno.. Sve cu probati u singlu..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Bio sam danas u meridianu i vise nikad. Prvo me sacekalo iznenadjenje da su sve, ali sve kvote promenjene a i skoro svi procenti hendikepa su drugaciji od onih koji su bili pre 2 dana. To vam je ova lista. I dobro, ponovo ja tamo na brzinu proanaliziram listu i odlucim na sta da stavim pare (duel G17 vs LDP) a onda vidim da je na nekom papiru flomasterom ispisano da su taj i jos gomilu drugih parova ponovo izmenili i da kvota na LDP vise nije 1.80 vec 1.60. Tu sam potpuno ispizdeo i izasao napolje. Kako mogu da odlucim na sta da se kladim kad oni dva puta dnevno menjaju listu, skroz neprofesionalno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Sad ce verovatno da smanje i kvote na Cedu posle ovog sinocnjeg ovlazhenog dinamita  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Necu skoro onim sorom,ne znam posle put odande...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 147
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia N91
Moja kladjenja,uplaceno sinoc.

SRS 30%+ @2.8 8/10 Lavovi (Meridian ima 29%+ @1.35  :[115]Smiley
DS 24.5%+ @1.8 7/10 Mozzart
SRS (-3.5) - DS 1 @1.85 8.5/10 Lavovi
G17-LDP(+3%) 2 @1.6 8.5/10 Meridian
G17<8.5% @1.8 8/10 Mozzart
Izlaznost>57.01% @2.8 7/10 Meridian

Puno para je ulozeno,ceka se nedelja vece.
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Uplatio sam malopre, takođe puno para, čujemo se u nedelju.
G17 < 5% @4.00 Lavovi
G17 - LDP(+1%) 2 @2.00 Atlantik

Samo jedna napomena: sve kladionice primaju uplate do večeras osim lavova - tu možete da se kladite sve dok se sutra ne zatvore biračka mesta, osim na izlaznost tu primaju uplate do podneva. Pa ako sutra prepodne bude neki sneg, kiša, cunami... ja odoh da uplatim na izlaznost <52.5%@2.50  Smile
« Poslednja izmena: 20. Jan 2007, 13:30:05 od ivke63 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Равна Гора победити мора!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 708
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Ако неким случајем ЛДП буде имао више од 6,5 посто,никад више нећу ући у кладионицу!!! Могу само још да додам да је СПО жестоко потцењен....
IP sačuvana
social share
Нек се сваки Србин напије воде са чесме хајдучке,нека узме сабљу Милоша Обилића и топуз Краљевића Марка,па ће опет настати царство Душаново!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jun 2025, 07:38:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.