Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jun 2025, 10:45:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izbori u kladionicama  (Pročitano 10156 puta)
18. Jan 2007, 12:50:23
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Evo da vam poklonim malo keša. U kladionici meridian su izašle kvote za izbore 2007. Kao i uvek kada naše kladionice trebaju same da sastave neke kvote pokazalo se da nemaju blage veze sa tim poslom, pa to treba iskoristiti. Napravili su desetak parova na kojima mogu sigurno da se uzmu pare, ja sam vam izdvojio dve sigurice sa najvišim kvotama.
Igra: procenat osvojenih glasova
LDP tip 2 (osvaja preko 6.51%) kvota 2.50
PUPS tip 2 (osvaja preko 1.76%) kvota 2.30
Na tiket se može staviti samo jedan događaj vezan za izbore, pa vi stavite ovaj prvi jer ima bolju kvotu. Jedino ako baš hoćete da se osigurate podelite pare na dva tiketa, mada će vam proći oba - SIGURNO!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Selim u politicki forum...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Milsim da je bolje da stoji u forumu sa kladionicama, jer nemam nameru da pričamo o politici već o tome kako da se zarade pare u kladionici, ali ajde...
Moram da dodam još dva para koja sigurno prolaze. Manje su kvote od ovih gore, pa neću da se kladim na ovo, ali ću napisati čisto da bih posle mogao ovde da kenjam "jesam li vam rekao!?"
Igra Dueli - Hendikep:
SPS - LDP Hendikep=-0.5% tip H2 kvota 1.80
G17+ - LDP Hendikep=-0.5% tip H2 kvota 1.80
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Srbiju moze spasiti samo Pravoslavlje

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 391
Zastava http://forum.burek.co.yu/index.php?action=mm
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
koliko je za spo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
SPO:
osvaja do 2% : kvota 2.90
osvaja od 2% do 3%: kvota 2.30
osvaja preko 3% : kvota 2.40

A imaš i duel SPO-PSS sa hendikepom -0.5%
Za SPO su dobro procenili, i ja mislim da će imati oko 2%, 3%, ne znam na koji bih od ponuđenih intervala stavio pare.
Ja čekam da još neke kladionice izbace kvote (lavovi su uvek imali izbore u ponudi, ne znam šta više čekaju) pa ću videti gde mi se najviše isplati. Za sad mi se čini da je najbolje staviti na LDP preko 6.50% u meridianu, tu su ih baš podcenili, definitivno će imati više.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Srbiju moze spasiti samo Pravoslavlje

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 391
Zastava http://forum.burek.co.yu/index.php?action=mm
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Daj ne zasmejavaj LDP ce imati manje.
SPO sigurno prelazi cenzus
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Pa ti onda trk u kladionicu i stavi pare na SPO preko 3%
Ali po tvom potpisu bih rekao da si simpatizer te stranke i verovatno razmišljaš srcem a ne glavom. Ja se npr nikada ne bih kladio na Partizan za koji navijam jer uvek mislim da će da pobedi ma sa kim igrao. A sad ću staviti pare na LDP koji prezirem, kad se kladiš moraš da isključiš emocije.
Znao sam da će na ovom forumu biti ovakvih navijačkih komentara, zato sam i postavio temu u forumu za kladionicu a ne u politici ali svemogući moderator ju je premestio ovde.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Ovo za LDP je dobro klađenje, samo je malo posetilaca kladionica koji bu to uplatili zbog lične političke orijentacije.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 226
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Opet su kladionice gluplje od vas,i opet ce vlasnici kladionica zaraditi za vikend nekoliko stotina hiljada dinara  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Vlasnici kladionica će zaraditi na livadama kao što je ovaj koji voli SPO i hoće da se kladi da će oni osvojiti preko 3%. Ali ako trezveno razmisliš na izborima možeš da osvojiš pare. A znaš zašto? Naše kladionice inače ne sastavljaju same kvote već prepisuju kvote koje daju strane kladionice (i još ih malo umanje), jedino u ovakvim prilikama kao što su izbori ili referendumi vlasnici naših kladionica nemaju od koga da prepišu kvote već moraju sami da ih smisle i uvek se zajebu. Govorim vam iz iskustva, pa vi ako hoćete poslušajte me.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jun 2025, 10:45:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.