Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 19:02:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: За кога ћете гласати на парламентарним изборима

Glasanje završeno: 05. Maj 2014, 13:04:42

1. Александар Вучић - Будућност у коју верујемо (СНС-СДПС-НС-СПО-ПС)
13.2%  (35)
2. Ивица Дачић - Јасно.Чврсто.Одлучно (СПС-ПУПС-ЈС)
4.5%  (12)
3. Војислав Коштуница - Знам коме верујем - ДСС
9.8%  (26)
4. Чедомир Јовановић - Време је -  (ЛДП-БДЗС-СДУ)
6.4%  (17)
5. Vajdasаgi Magyar Szоvetsеg - Pаsztor Istvаn - Савез Војвођанских Мађара-Иштван Пастор - Храбро, али одговорно
0.4%  (1)
6. Српска радикална странка - Др Војислав Шешељ - (СРС-СНП Наши-Српски образ)
6.4%  (17)
7. Уједињени региони Србије - Млађан Динкић
0.8%  (2)
8. Са Демократском странком за демократску Србију - (ДС-Нова странка-Богата Србија-ДСХВ)
9%  (24)
9. Двери - Бошко Обрадовић - За живот Србије
17.3%  (46)
10. СДА Санџака - др Сулејман Угљанин SDA Sandzaka - dr Sulejman Ugljanin
0.4%  (1)
11.  Борис Тадић - Нова демократска странка - Зелени, ЛСВ - Ненад Чанак, Заједно за Србију, VMDK, Заједно за Војводину, Демократска левица Рома
3.4%  (9)
Нећу да гласам
16.5%  (44)
Неодлучан
1.5%  (4)
12. Саша Радуловић - "Доста је било"
10.5%  (28)
Ukupno glasova: 266
Idi dole
Stranice:
1 ... 374 375 377 378 ... 389
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izbori u Beogradu i Republici 2014  (Pročitano 279876 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Буду ли поздравили нацисте у Украјини и буду ли критиковали Русију улизујући се нато битангама *ебаћемо им матер!
Da jer nas stav uopste ne zavisi od Kosova nego od nacista u Ukrajini,uostalom stav je vec iznet da podrzavaju teritorijalni integritet Ukrajine i to je to zasad...

Mislis na stav kancelarije za saradnju sa EU?  Smile

Veruj mi da ne znam ko je,objavili su na temi o Ukrajini pre neki dan,mislim da mu je titula sekretar u ministarstvu inostranih poslova ili tako nesto...

E pa vidis da si neobavesten. To je rekao predstavnik kancelarije koju sam pomenula. To nema veze sa zvanicnim Srpskim stavom.  Smile

Sta ti mene teras da rovim  Smile.....evo ti...

"Амбасадор Републике Србије у Украјини Радe Булатовић изјавио је за време састанка са замеником министра спољних послова Украјине Данилом Лубкивским да се српска страна залаже за територијални интегритет Украјине, преносе украјински медији.

Осим тога, у телефонском разговору између заменика министра спољних послова Украјине Дмитрија Лубкивског и заменика министра спољних послова Србије Горана Петровића стране су се договориле да предузму мере са циљем активирања билатералног дијалога након формирања нове Владе Србије на основу резултата парламентарних избора 16. марта.

Петровић је потврдио да званични Београд подржава суверенитет, територијални интегритет и неповредивост граница Украјине"
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Sasvim je logicno da zvanicno podrzavamo suverenitet svake drzave. Doduse ne bi trebali da priznamo nelegalno izabranu vladu Ukrajine pa samim tim ni da razgovaramo sa njima.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Буду ли поздравили нацисте у Украјини и буду ли критиковали Русију улизујући се нато битангама *ебаћемо им матер!
Da jer nas stav uopste ne zavisi od Kosova nego od nacista u Ukrajini,uostalom stav je vec iznet da podrzavaju teritorijalni integritet Ukrajine i to je to zasad...

Mislis na stav kancelarije za saradnju sa EU?  Smile

Veruj mi da ne znam ko je,objavili su na temi o Ukrajini pre neki dan,mislim da mu je titula sekretar u ministarstvu inostranih poslova ili tako nesto...

E pa vidis da si neobavesten. To je rekao predstavnik kancelarije koju sam pomenula. To nema veze sa zvanicnim Srpskim stavom.  Smile

Sta ti mene teras da rovim  Smile.....evo ti...

"Амбасадор Републике Србије у Украјини Радe Булатовић изјавио је за време састанка са замеником министра спољних послова Украјине Данилом Лубкивским да се српска страна залаже за територијални интегритет Украјине, преносе украјински медији.

Осим тога, у телефонском разговору између заменика министра спољних послова Украјине Дмитрија Лубкивског и заменика министра спољних послова Србије Горана Петровића стране су се договориле да предузму мере са циљем активирања билатералног дијалога након формирања нове Владе Србије на основу резултата парламентарних избора 16. марта.

Петровић је потврдио да званични Београд подржава суверенитет, територијални интегритет и неповредивост граница Украјине"

Heh pa ministri svasta pricaju. On niti je vlada niti je predsednik. Znaci nije bas zvanicno, pogotovo sto su svi u ostavci  Smile

(Dzaba si rovao)  Smile

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Citat
Heh pa ministri svasta pricaju. On niti je vlada niti je predsednik. Znaci nije bas zvanicno, pogotovo sto su svi u ostavci
Hvatas se za formalnost,a znas da nije tako... Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Citat
Heh pa ministri svasta pricaju. On niti je vlada niti je predsednik. Znaci nije bas zvanicno, pogotovo sto su svi u ostavci

Jesi li ti svestan koliko su ozbiljne takve izjave? Naravno da mora da se ispostuje formalnost. Zna se ko daje izjave te vrste - predsednik vlade ili drzave. A to se nije dogodilo  Smile

Neosnovano iznosis dezinformacije i pravis pometnju.
Ja i dalje cekam zvanicno saopstenje.  Smile

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Citat

Jesi li ti svestan koliko su ozbiljne takve izjave? Naravno da mora da se ispostuje formalnost. Zna se ko daje izjave te vrste - predsednik vlade ili drzave. A to se nije dogodilo  Smile

Neosnovano iznosis dezinformacije i pravis pometnju.
Ja i dalje cekam zvanicno saopstenje.  Smile

Kod koga izazivam pometnju  Smile ?Nema tu pometnje,mi moramo da branimo teritorijalni integritet svake drzave pa i Ukrajine,Rusi ako hoce da razumeju razumece ako nece jebi ga....sta da im radimo...oni ove ionako hoce da anektiraju tako da to nije toliko ni bitno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Apple 15
Znaci, KiM je ipak deo Srbije?  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Znaci, KiM je ipak deo Srbije?  Smile

Jeste samo moras da pokazes licnu kartu carinicima Kosova i platis taksu  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Apple 15
Pa, ne.. mislim.. ako podrzavamo teritorijalni integritet Ukrajine, a Krim su capili pozivajuci se na KiM, onda to znaci da je KiM i dalje deo Srbije.

Prosta logika.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
U nasem slucaju logikom mozes samo jos vise da se izgubis ko je sta, kako i gde.  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 374 375 377 378 ... 389
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 19:02:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.