Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li cete glasati na parlametnarnim izborima
Ne
28%  (7)
Nemam za koga
16%  (4)
Bojkot
4%  (1)
Jos uvek razmisljam
0%  (0)
SNS
4%  (1)
SPS i Palma
0%  (0)
SRS
4%  (1)
Istvan Pastor
4%  (1)
Aleksandar Sapic
4%  (1)
Za kraljevinu Srbiju (POKS)
0%  (0)
Ujedinjena demokratska Srbija (Vojvodjani, uglavnom)
0%  (0)
Muamer Zukorilic i Makedonci
0%  (0)
META (DSS)
8%  (2)
Milan Stamatovic
0%  (0)
SDA Sandzak (Sulejman Ugljanin)
0%  (0)
Zavetnici
0%  (0)
Velja Ilic i drugari
0%  (0)
Trifunovic i PSG
8%  (2)
DJB
12%  (3)
Nacionalna lista Albanaca
0%  (0)
1 do 5 miliona
0%  (0)
Zelena stranka i Nova stranka
4%  (1)
Ruska stranka
0%  (0)
Čeda i manjine
4%  (1)
Levijatan i antivakseri
0%  (0)
Ukupno glasova: 25
Idi dole
Stranice:
1 ... 115 116 118 119 ... 139
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izbori 2020. - Predizborne i izborne igrarije  (Pročitano 121339 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Ti stihovi su zabranjeni u Nemackoj, tako da se pocelo posle drugog svetskog rata da se koristi za nemacku himnu samo treci deo pesme od "Einigkeit und Recht und Freiheit..."

Wikipedia nije bas najbolji izvor, ali evo sve o toj temi na engleskom jeziku:

https://en.wikipedia.org/wiki/Deutschlandlied

Pa tu i kaze da nije zabranjena, vec nije izvodjena... ono... to je kao kada bi krenuli da izvode citavu Boze pravde koja ide od nebila do nedraga i nazad...

Ta pesma je odraz svog vremena i to je to...

Jer u suprotnom bi trebalo zabraniti i Marseljezu, npr. 

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nema ovde nista vise da se vidi! Micite se odavde!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3701
Na Wikipedia ne pise o tome, ali sami stihovi "Deutschland, Deutschland über alles, über alles auf der Welt" zu zaista zabranjeni i kazni se pritvorom ili viskom novcanom kaznom (koliko tacno ne znam, jel nemam ceo njihov zakon o kaznama u glavi). Sta mislis koliko neo-fasista je pokusavaju pevati na njihovim skupovima ili kada marsiraju u javnost, ali cim naidje policija ili druge sluzbe odmah ucute, jel jako dobro znaju da ce ici u corku zbog toga.
IP sačuvana
social share
Nema ovde nista vise da se vidi! Micite se odavde.
Move along, nothing to see here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
zeka je stari ljudomrzac... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Да је Немачка Менгеле за Србију није потребно чак ни доказивати, као ни да је три пута извршила агресију на Србију, било као независну државу, било као на југословенску републику.

И данас не одступа од континуитета, који се, када је Србија у питању, сажима у пароли: Serbien muss sterbien.

Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
stim sto ih ramstajn koristi u pesmi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nema ovde nista vise da se vidi! Micite se odavde!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3701
Rammstein je jedna uzasno losa karikatura slovenacke grupe Laibach.

@Odbojkas: Ne moras meni da kazes da je Nemacka izvrsila agresiju tri puta na Srbiju, ja znam jako dobro sta mi je moja majka sve ispricala od kada sam bio mali.

Da li znas da su "Marsal Tito" i njegovi sledbenici posle drugog svetskog rata izbacili i proterali sve tzv. "Volksdeutsche" iz mesta u Sremu gde se moja majka sa njenim roditeljima doselila posle begstva od Siptara, koji su tada bili kolaboratori sa fasistima na Kosovu i Metohiju?

Svi ti ljudi (mnogi od njih su isli u istom razredu u skoli kao i moja Majka) su rodjeni i odrasli u Vojvodini i pricali su srpski jezik kao ti ili ja, tako da je i to bila jedna vrsta osvete sa strane komunjara na tim (po mom misljenju) nevinim ljudima.

Kada je vec Tito tako postupio, onda je mogao i sve Madjare iz Vojvodine da izbaci napolje, jel i oni su okrvili svoje ruke, posebno u Novom Sadu bacanjem ljudi u ledenom Dunavu!

I nemoj da mislis da u ovom "etnickom ciscenju" Vojvodine nisu ucestvovali i nasi dragi Srbi koji su prodali dusu djav...drugu Titu!
« Poslednja izmena: 25. Jun 2020, 19:39:41 od Carletto »
IP sačuvana
social share
Nema ovde nista vise da se vidi! Micite se odavde.
Move along, nothing to see here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
u mom mestu ima dosta svapskih porodica da tako kazem naravno dosta se toga izmesalo do sad
jebga kad popusis u ratu posledice obicno snosi narod porazenih
i sami imamo slicna iskustva u blizoj proslosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
Rammstein je jedna uzasno losa karikatura slovenacke grupe Laibach.

@Odbojkas: Ne moras meni da kazes da je Nemacka izvrsila agresiju tri puta na Srbiju, ja znam jako dobro sta mi je moja majka sve ispricala od kada sam bio mali.

Da li znas da su "Marsal Tito" i njegovi sledbenici posle drugog svetskog rata izbacili i proterali sve tzv. "Volksdeutsche" iz mesta u Sremu gde se moja majka sa njenim roditeljima doselila posle begstva od Siptara, koji su tada bili kolaboratori sa fasistima na Kosovu i Metohiju?

Svi ti ljudi (mnogi od njih su isli u istom razredu u skoli kao i moja Majka) su rodjeni i odrasli u Vojvodini i pricali su srpski jezik kao ti ili ja, tako da je i to bila jedna vrsta osvete sa strane komunjara na tim (po mom misljenju) nevinim ljudima.

Kada je vec Tito tako postupio, onda je mogao i sve Madjare iz Vojvodine da izbaci napolje, jel i oni su okrvili svoje ruke, posebno u Novom Sadu bacanjem ljudi u ledenom Dunavu!

I nemoj da mislis da u ovom "etnickom ciscenju" Vojvodine nisu ucestvovali i nasi dragi Srbi koji su prodali dusu djav...drugu Titu!

Oni su ratovali na strani nacista od 43te...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Да је Немачка Менгеле за Србију није потребно чак ни доказивати, као ни да је три пута извршила агресију на Србију, било као независну државу, било као на југословенску републику.

И данас не одступа од континуитета, који се, када је Србија у питању, сажима у пароли: Serbien muss sterbien.

Smile Smile Smile

Nesretan splet okolnosti, nista vise. Ili sto kazu, tako se namestilo.

Zasto nam je italija bila saveznik u prvom svetskom ratu, neprijatelj u drugom pa nas bombardovala? Tako se namestilo. Zasto nam je francuska bila saveznik u dva svetska rata pa nas bombardovala? Tako se namestilo. A nemacka 3 puta od tri neprijatelj?
Pa tako se namestilo....
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Ma kako da ne  Smile

Nemacka nas uopste nije slucajno ubijala na zivo i mrtvo gde je stgila..Jer Nemci jednostavno zele Evropu za sebe Smiley

Filip prica kako mi imamo mnogo neprijatelja na proloj strani  Smile

Srbi su mozda jedini narod koji se kobelja iz zagrljaja Evrope godinama.
Hrvati, Albanci i sl..pa to svoju politiku nema desetinama godina Smiley samo uskladjuju sa Nemackom.
Pogle na sta lici balkan leta gospodnjeg 2020.

Makedonicma (pored neuspelog referenduma) promenili ime i nabili Nato zastavu mimo njihove volje.
Crna Gora je drzava...samo tolko da je ima granicu sa Srbijom. Bez referenduma nabili zastavu nato pakta i politika mimo volje gradjana.
Kosovo..Haradinaj je i sam covek (ako je covek) rekao da nemaju svoju politiku vec da cekaju naredbe sa zapada.

Srbija...maksimalno porobljena od strane EU.

Pogle na sta lice izbori. Sramota.

Dabogda ih pobio korona virius majke im ga nabijem usrane
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 115 116 118 119 ... 139
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.