Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li cete glasati na parlametnarnim izborima
Ne
28%  (7)
Nemam za koga
16%  (4)
Bojkot
4%  (1)
Jos uvek razmisljam
0%  (0)
SNS
4%  (1)
SPS i Palma
0%  (0)
SRS
4%  (1)
Istvan Pastor
4%  (1)
Aleksandar Sapic
4%  (1)
Za kraljevinu Srbiju (POKS)
0%  (0)
Ujedinjena demokratska Srbija (Vojvodjani, uglavnom)
0%  (0)
Muamer Zukorilic i Makedonci
0%  (0)
META (DSS)
8%  (2)
Milan Stamatovic
0%  (0)
SDA Sandzak (Sulejman Ugljanin)
0%  (0)
Zavetnici
0%  (0)
Velja Ilic i drugari
0%  (0)
Trifunovic i PSG
8%  (2)
DJB
12%  (3)
Nacionalna lista Albanaca
0%  (0)
1 do 5 miliona
0%  (0)
Zelena stranka i Nova stranka
4%  (1)
Ruska stranka
0%  (0)
Čeda i manjine
4%  (1)
Levijatan i antivakseri
0%  (0)
Ukupno glasova: 25
Idi dole
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 139
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izbori 2020. - Predizborne i izborne igrarije  (Pročitano 121858 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Сергеј и Бошко су неопеване будале ако им нико не плаћа... Smile

Најнормални од целе те опозиције ми је Вук Јеремић што довољно говори...Имаш Сергеја и Бошка који су дворске луде које престављају неку левицу и десницу, имаш Тадића који је политички активан из не знам ког разлога био си председник два мандата и ајд ћао не знам шта хоћеш више и имаш Ђиласа који је већ показао шта зна у прошлој власти и такорећи је тајкун који глуми као некаквог нормалног радног човека...

Ja sam bio za Jeremica kad su bili predsednicki izbori. Smatram da diplomata sa iskustvom taj posao moze da vodi jako korerektno. Al pod uslovom da imas normalnu vlast i drzavu koja stoji iza predsednicke politike. A mi to nemamo.

Jedna od greski opozicije je vaskrasavanje Djilasa. Njemu u politici vise nije mesto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Ima smisla srebrni
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Citat
Slobodno glasajte za bilo koju antiVucic opciju, manje cete pogresiti nego da ne izadjete na izbore ili ne daj Boze glasate za debilka.

А, да ли су из Странке слободе и правде искључиво персонално Вучићу опозиција, и за шта се залажу конкретно, и зашто бих гласао за политичку странку и завитлавао се са својим гласом, ако би једна од последица мојег гласања данас-сутра била Мариника Тепић као министар, која је предлгач Резолуције о осуди геноцида, који је извршен у Сребреници? Колико сам ја читао, дотична, која је високопозиционирана у странци Драгана Ђиласа се залаже и за признавање Косова и Метохије, залаже се за убрзано чланство Србије у ЕУ, као што је и присталица учлањења Србије у НАТО и озакоњења истополних бракова, док је њен садашњи шеф пре десет година био противник одржавања парада, као и истополних бракова. Одакле онда, она у баш тој странци, која не одговара њеним политичким ставовима?

Дакле, свакако да не намеравам да гласам за било кога само зато што се представља за опозицију Вучићу лично, јер не желим да мој глас одлучује о Мариники као министру образовања, која ће предлагати да у нашим уџбеницима пише како су Срби агресори, кривци за све ратове у бившој СФРЈ, изазивачи дестабилизације и како је неопходна денацификација српског друштва. Уместо тога, бољи избор је бојкот. Писао сам хипотетички, јер знамо да ССП неће учествовати на изборима,а  и када би ССП учествовала, свакако да за њих никада не бих гласао, изузев евентуално за Јеремића из Савеза за Србију. 

Мене занимају одговори на следећа питања:

1. Да ли намеравате да промените политику у оквиру дијалога између Србије и привремене администрације јужне покрајине, под окупацијом? Или ћете, када би се променила власт, наставили исту политику, коју критикујете док сте у опозицији.

2. Да ли намеравате, и на који начин, да извршите опоравак привреде, и шта подразумевају економске мере, које би применили, када бисте били у могућности да од вас зависи економски развој Србије у будућности?

3. На који начин планирате да омогућите правну једнакост грађана пред законом, и каква ће демократска права, слободе и одговорности/дужности у друштву имати грађани...

Када бих био новинар, од свакога релевантног политичара бих инсистирао одговор на одређена питања, која би, ако је потребно понављао неколико пута.

« Poslednja izmena: 09. Maj 2020, 02:13:19 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
mob
SonyEricsson xperia m2
Tvoji postovi su kao saopstenja Centralne otadzbinske uprave.
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Ваши постови су као саопштења НАТО пакта...

Smile  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Odbojkas, prvi razlog da se zajebavas sa svojim glasom je taj sto ne vredi mnogo. Drugi je taj sto vucic krade na izborima. Treci sto i pored kradje uslovi nisu demokratski. Naravno imas svoj politicki stav i neces glasati za zle antisrbe ali verovatno imas prostor za zajebanciju. Tu je bosko obradovic, ima nekih pokreta za obnovu kraljevine srbije, mozda misa vacic izlazi na izbore, nisam upoznat sa njegovim delovanjem
« Poslednja izmena: 09. Maj 2020, 08:14:14 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Ако неко не жели да изађе на изборе ни не треба. Маните ме тих издрканих отрцаних прича да треба гласати јер ако не гласаш пропада Србија у јеее каква тешка прича. Значи ако неко неће да буде зајебан на изборима, као што ће бити зајебан сваки поштен човек који изађе на гласање, онда не треба ни да излази. Спрдати се на изборима је баш кул, али пре избора када замишљаш. А онда дође тренутак истине - чекаш као деген у реду иза пензоса и осталих комшија (неке од њих ти је мука што видиш), прођеш процедуру прскања прста, блутута, потписивања и које чега, и најзад долази тих твојих 5 минута. Не, 5 секунди, јер толико нормалном човеку треба да заокружи оно што жели. Минут нааајвише са све размишљањем, иако не знам које проклето размишљање ти треба за тако нешто. И то је то, испунио си своју грађанску дужност! Smile Ако се не осетиш зајебаним истог трена док си још у биралишту, полако, доћи ће и то на своје. Ако не дође онда си љига или дебил.

Дакле излазак на изборе је изузетно непрактична ствар. И потпуно демократска.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
Odbojkas mogu da ti odgovorim isto kao i za Obradovica, Marinikin stav svakako nece biti dominantna politicka opcija. Tvoj problem je sto ne razumes politicki pluralizam. Imaces Mariniku, al ces imati i Boska Obradovica, pa cak i Djilasa ako cemo posteno, kao i vecinu drugih politicara koji te stavove ne zastupaju. Moze biti da su pojedinci iz opozicionog bloka i neciji igraci, al to braco mi sa jeftinijim kartama nikada necemo moci pouzdano da znamo. Meni to sto si napisao lici na jeftin pokusaj ubedjivanja ljudi da ne glasaju protiv Vucica. Ja sam u prethodna 2 ciklusa glasao za Dveri, sad im necu dati glas zbog stavova prema Nedicu, al mogu da napisem isto kao i za ranije izbore, imate izbor da ostane ovako kako jeste, ili da pokusamo nesto da promenimo. Sto se mene licno tice stvar je kristalno jasna, imam realno 25 posto manju platu i toeto ... ova vlast ne valja, cao zdravo, i bukvalno mislim da svi tako treba da kapiramo politiku. Opozicija ti danas nudi od neoliberaskih tandara mandara, imas ekstremno levo Bakica i Borka, desni centar Djilas i Radule, levi centar DS, desno Vuk Jeremic i ekstremno desno Bosko Obradovic i tebe jebe Marinika?Pa daj covece ne zajebavaj, pitanje je dal si li nisi za Vucica. Sto se mene licno tice, svako ko kaze da nema politicki izbor je za Vucica.
On sam je bukvalno karikatura, a ne ozbiljan covek koji treba da upravlja drzavom od 7 miliona stanovnika, a ti trazis dlaku u jajetu u opozicionoj ponudi? Uozbilji se.
« Poslednja izmena: 09. Maj 2020, 16:15:20 od Srebrni Letač »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Опозиција не постоји. Само ће одело да се пресвуче и да наставе јебање.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
Evo jedan lep snimak od pre neku godnu Vucica, Seseljetua i ekipe. Gde je i Bosko naravno dok je bio na ruskom platnom spisku. Na cijem je sad to je vec pitanje, eto proslo par godina, promenio se covek mozda

Uglavnom, Bosko nikada i nije bio neka opcija. Al eto, ugleda se na Seseljetua iz mladjih dana. Jos mu samo pistolj i spoticanje protivnika na koru od banane fali.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 139
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.