Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Drugi krug predsednickih izbora
Boris Tadic (DS)
Tomislav Nikolic (SNS)
Idi dole
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izbori 2012. - Rezultati, reakcije i komentari  (Pročitano 192403 puta)
Jet set burekdzija

Duboko u šumama Amazonije

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9116
Zastava Duboko u sumama Amazona
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Nokia 2610
grob vojvode su hteli da otvaraju i seselj i vuk na pocetku ali su ih ucutkali i nikada nisu se vise latili toga. a dacic nije ni isao nasahranu vodji jer nije hteo da nosi falsh sanduk. ej, kuku sta li se sve muva pa ca i sa mrtvackim sanducima.
IP sačuvana
social share
zummba zlo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Alcatel 
grob vojvode su hteli da otvaraju i seselj i vuk na pocetku ali su ih ucutkali i nikada nisu se vise latili toga. a dacic nije ni isao nasahranu vodji jer nije hteo da nosi falsh sanduk. ej, kuku sta li se sve muva pa ca i sa mrtvackim sanducima.
Ma ok neka se otvori i mene interesuje da li je tamo, ali to ne treba da bude u programu stranke. To govori o njenoj ozbiljnosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Samsung Galaxy IIs
Koliko mogu da vidim, sve političke opcije iz 21.veka koje ordiniraju u našoj zemlji, idu ka tome da nam teritorija uopšte ne treba, da smo zli, da moramo celog života da se stidimo, da moramo da se zadužimo, da nam treba istina ( koju oni sami prećutkuju )...i koliko vidim sve te ideje na satreše. Bem li ga, meni onda milija ideja iz 19. veka, kako je ti nazva.
Brkaš neke stvari ne radi se o teritoriji, već o načinu na koji pokušavaš da je braniš. Da ne uđemo u besmisleno prepucavanje, ono što me definitivno odvratilo od Dveri je deo programa u kojem piše da treba otvoriti grob Josipa Broza da se vidi da li je on tu sahranjen. Ako je to deo programa neke stranke, šta dalje govoriti. Inače možda sam ja i nedosledan u svojim komentarima , ali se ja ne bavim politikom niti ću se baviti.Šta više moja nedoslednost proizilazi iz neobaveštenosti, jer moji zakjlučci proističu samo na osnovu informacija koje dobijam iz medija, ili neta.

Citao sam njihov "program" ali nisam video tu budalastinu o otvaranju JB-evog groba. Ali opet, u trenutku kada bi svi shvatili da Dveri nisu u stanju da vode zemlju, verovatno bi se i toga dohvatili kako bi prikazali "uspeh".

Koliko mogu da vidim, sve političke opcije iz 21.veka koje ordiniraju u našoj zemlji, idu ka tome da nam teritorija uopšte ne treba, da smo zli, da moramo celog života da se stidimo, da moramo da se zadužimo, da nam treba istina ( koju oni sami prećutkuju )...i koliko vidim sve te ideje nas satreše. Bem li ga, meni onda milija ideja iz 19. veka, kako je ti nazva.

Politicka opcija 19tog, tacnije 10tog ili 12tog veka kakve su Dveri jednostavno nema sta da trazi u 21. veku. Hteli bi mozda i nesto slicno inkviziciji da uvedu  Smile Smile.
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Alcatel 
18.     Испитивање да ли је Јосип Броз Тито сахрањен у Кући цвећа на Дедињу и промена намене Куће цвећа

http://www.dverisrpske.com/sr-CS/nasa-politika/izborni-program/dveri-politika-drzavnog-uredjenja.php
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Samsung Galaxy IIs
Nisam video, promaklo mi je, onaj deo o promeni namene Kuce cveca sam video.

Evo jos komedije:

-    деметрополизација и децентрализација Србије, као и деконцентрација државне управе (размештање одређених делова државне управе ван Београда)

.    Поставићемо питање коме треба оваква аутономија Војводине за коју ниједан Србин никада није гласао и супротставити се свакој регионализацији и даљем распрачавању Србије, посебно стварању додатних бирократија и администрација.

Ova dva nekako ne idu zajedno. Deluje kao da su program pisali ljudi razlicitog misljenja.

Ili ovo:

Зауставићемо обједињавање свих личних докумената у један и стварање државе надзора над грађанима кроз биометријске системе идентификације, чипове, камере и централизоване базе података. Залажемо се за измене и допуне Закона о приватности и заштити података. 

A sa druge strane hoce da smanje administraciju  Smile.

« Poslednja izmena: 07. Maj 2012, 22:28:46 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Alcatel 
ALO! na izborima 2012.
Dinkića isprozivali na biračkom mestu!
Ponedeljak - 07.05.2012
Predsednik Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić doživeo je malu neprijatnost na svom biračkom mestu na Novom Beogradu pošto mu je jedna starija gospođa iz biračkog odbora uručila glasačke listiće uz komentar „evo vam akcije“.
Dinkić se nije dao isprovocirati, pa se staloženo zahvalio i sa materijalom otišao iza paravana. On je na glasanje u OŠ „Kralj Aleksandar Prvi“ došao oko 11 sati u pratnji supruge Tatjane.

Dinkić kaže da očekuje dvocifren rezultat na izborima, jer je uveren da je veliki broj građana Srbije prepoznao ideju jačanja regiona.
 - Bićemo u vladi samo ako se ostvare ključne tačke našeg programa - zaustavljanje partijskog zapošljavanja, duplo veći budžet za poljoprivredu, promena sistema naplate PDV-a, ukidanje nepotrebnih taksi i suštinska regionalizacija i decentralizacija - rekao je Dinkić posle glasanja. Premijer Srbije Mirko Cvetković, inače 13. kandidat na listi za poslanike „Za bolji život Boris Tadić“, glasao je juče nešto posle 11 sati u OŠ „Sutjeska“ u Zemunu, a na biračko mesto došao je sam. Dok je većina političara juče iznosila svoja očekivanja, Cvetković je, nakon što je obavio svoju građansku dužnost, rekao da ne samo da očekuje već je i siguran da će na izborima pobediti opcija „Za bolji život“ i predsednik Boris Tadić. Predsednica parlamenta Slavica Đukić Dejanović, potpredsednica Socijalističke partije Srbije (SPS) koja trenutno obavlja i funkciju predsednika Republike, takođe je sama došla na biračko mesto u Ustanovi za decu „Nada Naumović“ u Kragujevcu.
 - Bez obzira na to ko dobije vlast, imaće, naravno, posebno delikatnu i tešku poziciju i veliku odgovornost zbog ekonomske situacije u kojoj se Srbija nalazi - rekla je ona, dodajući kako očekuje da će njena partija bolje proći na izborima u odnosu na 2008. godinu. Njen stranački kolega Aleksandar Antić, aktuelni predsednik Skupštine grada Beograda, glasao je u prostorijama dečje ustanove „Sunce“ u beogradskom naselju Mirijevo. Na glasanje je došla sama i Ružica Đinđić, inače druga na listi „Izbor za bolju Srbiju“, koja je glasala u mesnoj zajednici „4. juli“ na Dedinju, kao i ministar odbrane Dragan Šutanovac, koji je svoju dužnost obavio oko 11 sati na biračkom mestu u beogradskom naselju Mirijevo. On je izjavio da je uveren da će DS predvoditi Srbiju i naredne četiri godine, kao i Dušan Petrović, ministar poljoprivrede i trgovine i potpredsednik DS-a, koji je glasao u MZ „Donji šor“ u Šapcu u prisustvu supruge, majke i sina.

Sa druge strane, njegov stranački kolega ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić istakao je da će na izborima biti iznenađenja - za neke prijatnih, za neke neprijatnih - ali da je najvažniji datum 20. maj, odnosno drugi krug predsedničkih izbora. Jeremić je glasao oko 11.15 u OŠ „Sveti Sava“ na Vračaru, sa suprugom Natašom.
 Lider Srpskog pokreta obnove (SPO) Vuk Drašković i njegova supruga Danica glasali su oko 13 sati u biračkom mestu u MZ „Blagoje Parović“ u naselju Banovo brdo. Drašković je izrazio nadu da će, nakon glasanja, koalicija „Preokret“ ostvariti „rezultat koji zaslužuje“ na izborima, dok je Sulejman Ugljanin, predsednik Stranke demokratske akcije Sandžaka, izjavio da će građani izražavanjem volje na izborima dati objektivnu sliku političke situacije u Srbiji. On je sa porodicom glasao u devet sati u OŠ „Desanka Maksimović“ u Novom Pazaru.

Palma obećavao nove subvencije

Dvanaestočlana porodica Dragana Markovića Palme izašla je oko 10 časova na glasanje u selu Končarevo, a listiće lidera JS-a u glasačke kutije ubacio je njegov najstariji unuk Dragan (9).
 - Očekujemo preko 70 odsto podrške u Jagodini. Mislim da će naša koalicija biti jedina politička opcija koja će imati duplo više glasova nego 2008. godine - rekao je Marković nudeći subvencije za porodični biznis od 3.000 do 7.000 evra, za rođenje deteta 1.200 evra, ako njegova opcija pobedi. Veroljub Stevanović, aktuelni gradonačelnik Kragujevca, inače lider „Zajedno za Šumadiju“ i zamenik predsednika URS-a, glasao je u 8.30 u OŠ „Moma Stanojlović“ u Kragujevcu. Njega je stranka ponovo kandidovala za funkciju gradonačelnika, a na biračko mesto došao je sam.

I patrijarh glasao

Patrijarh srpski Irinej glasao je juče oko 14 časova na biračkom mestu u ulici Kralja Petra u Beogradu. Zanimljivo je i da njegov prethodnik, patrijarh Pavle, nikada nije izlazio na izbore.

Pajtić došao bez pozivnog listića, Čanak čekao 40 minuta u redu

Bojan Pajtić, predsednik Vlade Vojvodine i potpredsednik Demokratske stranke (DS), glasao je u novosadskoj MZ „Prva vojvođanska brigada“ oko 11 sati sa suprugom i dvojicom sinova. Iako kod sebe nije imao poziv za glasanje, uvidom u Pajtićevu ličnu kartu utvrđen je identitet, te mu je omogućeno da ispuni svoju građansku obavezu. Glasao je i predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, ali je, zbog velike gužve, na to morao da čeka 40 minuta! Iako mu je zbog štapa u ruci bilo ponuđeno da ne čeka u dugačkom redu građana koji su kao i on došli da obave svoju dužnost, Čanak je to odbio, te mirno čekao duže od pola sata, sve dok nije došao do birališta. Prilikom glasanja, pregrade koje su delile glasače nekoliko puta su pale, ali se Čanak i sa tim problemom vešto izborio i izrazio očekivanje da će LSV biti na trećem mestu posle DS-a i SNS-a po broju glasova. Kandidatkinja njegove stranke za gradonačelnicu Novog Sada Aleksandra Jerkov glasala je u MZ „Narodni heroj“ u Majevičkoj ulici, dok je kandidatkinja URS-a Maja Gojković glasala u prostorijama „Železnica Srbije“ u ulici Vase Stajić.
 Igor Pavličić, gradonačelnik Novog Sada i ponovni kandidat koalicije „Izbor za bolji Novi Sad - Bojan Pajtić“ za ovu funkciju, glasao je u OŠ „Đorđe Natošević“, a na biračko mesto došao je sa suprugom i troje dece.

Krkobabić glasao u vrtiću

Potpredsednik Vlade Srbije Jovan Krkobabić glasao je oko 10.15 u predškolskoj ustanovi „Mala sirena“ u Zemunu, a na biračko mesto došao je u pratnji supruge Marije. On je izjavio da je njegova stranka izvršila sve što je na početku mandata aktuelne vlade obećala i izrazio uverenje da će narod to prepoznati i ponovo joj ukazati poverenje.

Vučić na glasanje sa prvim petlovima

Zamenik predsednika SNS-a i kandidat za gradonačelnika Beograda Aleksandar Vučić glasao je juče ujutro sa prvim petlovima, tačno u 7.30. Na biračko mesto stigao je u ležernom izdanju u društvu sa ćerkom Milicom nekoliko minuta pošto se sa zakašnjenjem otvorilo biralište u poslovnoj zgradi Ceptera na Novom Beogradu. Pristigli birači, uglavnom penzioneri koji su do tada gunđajući čekali početak glasanja, ponudili su mu da glasa preko reda, ali je Vučić to odbio i strpljivo sačekao u redu pet-šest minuta. U glasanju mu je pomagala i ćerka mezimica, koja je sama ubacila jedan od četiri glasačka listića, i to onaj za parlamentarne izbore. Vučić nije želeo da daje nikakve političke izjave, a uz rukovanje sa prisutnima jedino što je progovorio a da ima veze sa politikom bio je stranački pozdrav „do pobede“, koji je razmenio sa aktivistima SNS-a okupljenim ispred ulaza na biralište.

Šarović: Nisu nas finansirali tajkuni

Kandidat Srpske radikalne stranke (SRS) za gradonačelnika Beograda Nemanja Šarović glasao je oko 10 sati u Elektrotehničkoj školi „Stari grad“ na Dorćolu, gde je došao sam.
 - Što se izbora tiče, očekujem pre svega boljitak za građane Srbije. Kampanja SRS-a bila je skromna i u skladu sa aktuelnom situacijom u Srbiji, dok su druge stranke u kampanju uložile stotine miliona dinara. Konačno možemo da kažemo da smo jedina stranka koju nisu finansirali tajkuni - rekao je Šarović.

Đilas u taličnoj učionici!

Gradonačelnik, ponovni kandidat za tu funkciju i potpredsednik DS-a Dragan Đilas glasao je juče u OŠ „Jovan Miodragović“ na Vračaru, gde je, kako kaže, pre nekoliko godina i upoznao sadašnju suprugu Ivu. Upravo je sa svojom izabranicom došetao na glasanje, a u ovom važnom danu podrška im je bila i ćerkica Ana.
 - Ja i moja supruga smo se upoznali baš u ovoj učionici kad sam dobrovoljno davao krv. Nadam se da će i ovo iskustvo biti pozitivno - našalio se Đilas, koji nije želeo da mnogo unapred govori o rezultatima izbora, ali njegova kratka izjava nije ostavila dilemu da li je siguran u svoju pobedu u trci za gradonačelnika.
 „Očekujem da će građani Beograda pokazati da vole svoj grad, koji je najlepši na svetu, i da će izaći i glasati i time pokazati odnos prema svom gradu i prema budućnosti“, poručio je on.

Popović došao sam

Aleksandar Popović, potpredsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) i kandidat za gradonačelnika Beograda, glasao je juče ujutro u Prvoj beogradskoj gimnaziji u opštini Stari grad. On je rekao kako se nada da će građani Beograda i Srbije na izborima odabrati pravi put za ekonomski i politički razvoj zemlje. Na biračko mesto došao je sam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
ovde ti je sve do kalimegdan

jos pre dve godine je odluceno u briselu da ostanu samo dve stranke (znate koje) a da se konacno izbrisu g17 i komunisti, i jebiga nesto se desi ali ne bas po njihovom.

Zeznuli Srbi papu&sorosa  Smile

Citat
18.     Испитивање да ли је Јосип Броз Тито сахрањен у Кући цвећа на Дедињу и промена намене Куће цвећа

Ako to ne izvuce Srbiju iz krize, ne znam sta ce  Smile

Al inace steta, opet ce biti dosadno sad kad se dverani razidju  Smile
« Poslednja izmena: 07. Maj 2012, 22:40:36 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

533446_3848599780675_1448616231_3434928_1835121630_n.jpg
(32.52 KB, 720x240)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Samsung Galaxy IIs
Svi smo mi neobavešteni, sve se krije od nas, velika je zavera napravljena. Ja sam čuo iz pouzdanih izvora da je SNS formirana u Briselu i da ih finansira direktno EU. Smile Ali to ne može biti tačno, to je sigurno prljava kampanja.

Provalio si ih, a kumovali im Papa&Sorostm i naravno Rotsildi. To je se u cilju zaprasivanja Srbije chemtrailsima.

Tvoj LjDP je stvarno tako stvoren i stvarno se tako finansira. A s obzirom da i ti radiš za njih, verovatno si na njihovom platnom spisku. Kaži nam jesi li upoznao papu, je l' bio pristojan dok ste razgovarali?

I daj neki drugačiji odgovor, nemoj svaki put kad se iznerviraš copy paste ovaj jedan te isti. Smile

Odgovor za papu, je skoro pa potvrdan. Srecom pa me nije cuo kako se sprdam na njegov racun.

Smile

Oni koji nisu izasli na izbore su jednostavno prepustili drugima da odluce umesto njih i nista vise.
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 3720c
Ja ne vidim Dveri kao nekoga ko u ovom trenutku može da vodi državu, ali da, mislim da su potrebni ovoj i ovakvoj učmaloj Srbiji. Dveri jesu pokret koji ima dosta tog zanesenjačkog i romantičarskog u sebi, da ne kažem imaginarnog, ali sama činjenica da postoje 13 godina, i da su usput trn u oku i Ljotićevcima i Nacionalnom stroju, ali i LDP-u, LSV-u i ostalima, svedoči da su kadri i da se suprotstave nekim realnim problemima.
Drugo, smatram da je potrebno da se ovaj glas 19. veka čuje u parlamentu, kao protivteža glasovima iz 22. veka koji ne priznaju ni državu, ni ustav, ni istoriju ni tradiciju.
Kao ekipa koja je više u društvenim naukama, svakako im treba više dodira sa privrednicima, umnim ljudima iz prirodnih nauka, ekonomije itd. Ali, ako se baziraju na to da sopstvenim jačanjem, privuku domaći potencijal i kadrove pronađu u samom narodu, ljude koji imaju rešenje za našu situaciju ali im je doklinčilo sve, umesto da uvoze modele iz MMF, evopskih ustanova ili da uvoze "mozgove" poput Bože Derikože... ja sam uvek za to.  

Decentralizacija države ne znači i stvaranje Vojvodine, ovakva kakva je danas. Zašto Srem, Banat i Bačka ne bi bili rejoni, ili neke administrativne jedinice sami za sebe, poput Mačve ili Pomoravlja? Zašto samo Vojvodina da ima taj status i granice koje zagovaraju, sa svim mogućim povlasticama i svim elementima državnosti? Zar nije vraćanje na 18. vek ta njihova priča o posebnosti kulture i karaktera koja potiče od Marije Terezije, o multietičnosti itd? Pa u Priboju živi 27 pripadnika raznih naroda, pa niko nikad nije tražio poseban status za Priboj ili dodeljivanja nekih počasti.  

Da li je sva administracija sagledana u broju ljudi koji izdaju dokumenta? Koliko je meni poznato, na jednog ministra dođe deset savetnika sa po 20 sekretara. Nije li to preobimna administracija? Ministarstva bez portfelja??? Je li vama pojam administracije samo službenik koji izdaje ličnu kartu?
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.