Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Drugi krug predsednickih izbora
Boris Tadic (DS)
Tomislav Nikolic (SNS)
Idi dole
Stranice:
1 ... 158 159 161 162 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izbori 2012. - Rezultati, reakcije i komentari  (Pročitano 192845 puta)
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 
Citat
Dal je moguce da je u Srbiji najbitnija tema Nikoliceva diploma....ej Srbijo...nije ni cudo sto propadamo
Meне занима како је Служба дозволила ''Великосрпском националисти'' да постане dr sc. на безбедносно провереном Факултету ПОЛИТИЧКИХ наука!

Citat
Iako smo bili bliski saradnici, on (Nikolić) nikada nikome od nas nije pomenuo svoje studije. Svi smo bili iznenađeni kada smo čuli da je diplomirao, a kako saznajemo iz novina, jedan od ispita je dao u vreme dok je sa nama bio na konvenciji", rekao je Šarović na koferenciji za novinare.
Тај шаровић је познат да је годинама наплаћивао путне трошкове до Врања, док је живео на Новом Београду! За годину дана, 19 000 јевра! Smile
То су шешељевци ака шешељеви момци! Глупи лопови, спремни да за Дебелог убију кога треба!
« Poslednja izmena: 17. Maj 2012, 15:03:08 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 26
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Samsung 
Citat
I SRS sumnja u Nikolićeve diplome

Ja se nadam da će radikali nakon ovakvog debakla  načisto da nestanu sa političke scene. Toliko su postali ogavni i odvratni da mi je više muka jedino od DS. Busaju se u grudi i grokću izdao kuma pa izdao kuma... a šta je Tomislav trebao da uradi? Po njima trebao je da doživotno slepo sledi čoveka kome je lična sujeta najvažnija u životu. Zašto je šešir kandidovao svoju ženu, pa zato što se patološki boji da će mu slavu preoteti neki drugi radikal.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Završna konvencija DS-a

Beograd -- Poslednjeg dana kampanje za drugi krug predsedničkih izbora, Demokratska stranka organizuje završnu konvenciju u beogradskoj Areni.

Okupljenima će se obratiti predsednik stranke Boris Tadić, potpredsednik Dragan Đilas, lider LSV-a Nenad Čanak, Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, a biće puštena i poruka predsednika Evropskog parlamenta Martina Šulca.

"Građani biraju između stabilnosti i neizvesnosti. Očekujemo da će 20. maja građani izaći i dati glas našem kandidatu Borisu Tadiću", kaže Aleksandar Šapić, predsednik gradskog odbora DS-a

Podsetimo, izborna tišina pred drugi krug predsedničkih izbora počinje večeras u ponoć i trajaće do nedelje 20. maja, kada se zatvaraju biračka mesta.

Građani Srbije biraće, između dva kandidata Tomislava Nikolića i Borisa Tadića, budućeg predsednika Srbije.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Tadić svaki dan uvećava prednost

Dan uoči početka predizborne tišine i dva pred održavanje drugog kruga predsedničkih izbora, podaci nekoliko najeminentnijih agencija za istraživanje javnog mnjenja potvrđuju da Boris Tadić ubedljivo vodi i da je već izvesno da će osvojiti i treći predsednički mandat. Razlika se kreće od osam i do 16 procenata i male su šanse da se u ukupnom skoru bilo šta promeni.

Boris Tadić i Tomislav Nikolić imali su dve nedelje da obilaze teren, emituju spotove i iskoriste i poslednje adute kako bi privukli što više glasača.

Poslednji gafovi Srpske napredne stranke u vezi sa navodnom izbornom krađom samo su uvećali prednost koju je u prvom krugu Tadića ostvario nad Nikolićem.
U agencijama koje je “Blic” kontaktirao, saglasni su da dosadašnji predsednik ubedljivo vodi, a procene se razlikuju u nekoliko procenata.

- Prednost predsednika Demokratske stranke, posle prvog kruga, svakodnevno je rasla, a sada je uspeo i da je stabilizuje. 0na se kreće od 54 prema 46 odsto u korist Tadića, pa sve do 57 prema 43 odsto - navode istraživači. Takvom odnosu snaga u velikoj meri doprinela je i podrška koja je na Tadićevu adresu dolazila sa svih strana.

Nikolića je, s druge strane, tek juče podržao samo Vojislav Koštunica.
Izlaznost na glasačkim mestima 6. maja bila je zadovoljavajuća, iako nešto niža u odnosu na izbore pre četiri godine. Ipak, agencije predviđaju da će ovoga puta birači u većem broju apstinirati, kao i da će procenat onih koji će glasati biti značajno niži nego u prvom krugu.

Činjenica je da su glasači Srpske napredne stranke disciplinovaniji i dosta čvršći, ali ovoga puta čak ni to neće biti dovoljno Tomislavu Nikoliću da prvi put u tri međusobna duela, pobedi najvećeg protivnika.

Poslednje detaljno istraživanje objavila je pre nekoliko dana agencija Ipsos stratedžik marketing, a prema njemu Tadić će osvojiti čak 58 procenata glasova. Kako u tom istraživanju stoji, dosadašnji predsednik Republike uživa veću podršku kod biračkog tela svih generacija.

Efekti predizborne kampanje

Najbolji rezultat u merenju efekata kampanje na televizijama postigla je lista Izbor za bolji život - Boris Tadić, drugi su URS, a treća koalicija „Pokrenimo Srbiju - Tomislav Nikolić“, izjavio je posle prvog kruga
istraživač „AGB Nilsen“ Darko Broćić, predstavljajući podatke te agencije o TV kampanjama.

Brojke

54,7 odsto birača će glasati
    58 odsto glasaće za Tadića
    42 odsto glasaće za Nikolića
    57 odsto mladih od 18 do 29 godina glasaće za Tadića, 43 za Nikolića
    63 odsto građana od 30 do 44 glasaće za Tadića, 37 za Nikolića
    59 odsto građana od 45 do 59 glasaće za Tadića, 41 za Nikolića
    54 odsto starijih od 60 godina glasalo bi za Tadića, 46 za Nikolića

Istraživanje Ipsosa

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Radikali: Nikolić davao ispite dok je bio na sastancima SRS

Visoki funkcioner SRS Nemanja Šarović rekao je danas da radikali sumnjaju u ispravnost fakultetske diplome predsedničkog kandidata SNS Tomislava NIkolića.

- Iako smo bili bliski saradnici, on (Nikolić) nikada nikome od nas nije pomenuo svoje studije. Svi smo bili iznenađeni kada smo čuli da je diplomirao, a kako saznajemo iz novina, jedan od ispita je dao u vreme dok je sa nama bio na konvenciji - rekao je Šarović na koferenciji za novinare.

Šarović je dodao da radikali neće podržati nijednog kandidata u drugom krugu predsedničkih izbora, jer, prema njegovim rečima, "radikali ne vide razliku između politike Borisa Tadića i Tomislava Nikolića".

- Obojica nastavljaju politiku poniženja Srbije kojom su građani dovedeni na rub egzistencije - kazao je Šarović i pozvao simpatizere SRS da "tokom izbora ostanu kod kuće".

Koliko li su platili radikalima da seru tri dana pred izbore o Nikolicevoj diplomi  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Doktoranti: Podrška Tadiću

Mladi doktoranti sa univerziteta u Londonu, Berlinu i Hajdelbergu uputili su danas otvoreno pismo podrške predsedničkom kandidatu liste "Izbor za bolji život" Borisu Tadiću i pozvali mlade da izađu na izbore.

"Rekli smo, već dva puta, da nećemo Tomislava Nikolića za predsednika i sada kažemo to isto", navodi se u pismu, saopštila je Demokratska stranka.

"Nećemo predsednika kojeg svet ne razume i nećemo predsednika koji priziva haos. Mi želimo predsednika koji nam podiže ugled u svetu i od kojeg očekujemo mir. Mi, dakle, biramo Borisa Tadića", poručili su mladi doktoranti.

Biramo i kad mislimo da Srbija može bolje i brže. Biramo i kad nismo u potpunosti zadovoljni. Mi danas biramo da bismo i sutra imali pravo da kritikujemo, dodaje se u pismu koje su potpisali Slobodan Tomić, Branko Marković, Sonja Avlijaš i Ivana Dokić.

Dal ga je podrzao Stefan  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 26
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Samsung 
Ja ne znam šta DS želi da postigne sa ovim beskrajnim nabrajanjem Tadića podržao ovaj, Tadića podržao onaj. Ja neću nekoga da podržavam samo zato što ga podržava neko koje ugledan ili poznat. Imam svoj sopstveni mozak i znam sa njim da razmišlljam a onaj koji svoje mišljenje ravnja prema drugima neka stavi prst na čelo pa neka se zamisli!

Citat
Mladi doktoranti sa univerziteta u Londonu, Berlinu i Hajdelbergu

A zašto mladi doktoranti nisu ostali u Srbiji, kada je Srbija pod Tadićem tako moderna, napredna i naučna zemlja. Zašto im Taić kad je takav čudotvorac nije za ovih dvanaest godina koliko je na vlasti stvorio uslove da se u Srbiji bave naukom, nego su morali da pobegnu u inostranstvo. U Srbiji je DS (Dr Kozmidis Luburić) doveo Vinču do ruba propasti.

I najviše mrzim što je ovima u inostranstvu dozvoljeno da glasaju, živiš negde drugde a ovde meni krojiš sudbinu u čijoj idili nećeš i sam da uživaš!
« Poslednja izmena: 17. Maj 2012, 16:39:58 od AmenoDorine »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
Sto se tice vrece..  (nazalost taj snimak nigdje nisam vidio.)

I svi se usaglasili da kradje nema.. izgleda samo SNS?

Smile Sta znam, ja sam povjerenje u SNS izgubio kad mi dade promoter na ulici njihov pamflet.

Na pamfletu pise "Novak pobjedjuje"... naravno imaju nekog Novaka kandidata.. a zamisli koriste frazu  Smiley 1  koja se odomacila u narodu i koju asocira covjek sa Djokovicem, uspjehom.

I dobije se neki CD na kome pise "Video koji je zabranio Boris Tadic licno", i to mi je vrlo jeftino...  sta ce zabraniti bilo sta kad je vec pustio Nikolica da prica sta hoce.

Meni je sve to veoma jeftino, i ako je to njihova kampanja to mi je veoma odbojno.

==\
I DS ima svoje malverzacije, npr u predizbornoj kampanji se ne smiju prikazivati (TV) funkcioneri te stranke kako rade svoj posao jer je i to pozitivan publicitet za stranku.
A ubijaju se od prikazivanja Jeremica i slicno.

Al opet..
« Poslednja izmena: 17. Maj 2012, 16:36:35 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung neki
I Kostunjavi dao guzu.
Pristao bi cak i da je Toma trazio da mu naguzi i macku.
Vlasti, slatka li si!
Radikali dosledno antiprotivni.
Oba Seseljeva kuma klinicki ludi.
Mora da je prelazno.
Tadic u panici.
Ne sme da pravi vladu bez Dinkica jer ovaj najbolje ume sa parama.
Nebi ni bez Cede.
Taman ga ''pripitomio''.
Nije malo dvadesetak poslanika.
Taman da moze da ucenjuje bilo koga od njih.
Glupi Dacic se raduje sto ce opet sve ''da gi po'apsi''.
Samo da ne pobegne Palmi vucjak i da mu izleti pred djipa kod Jagodinu.
Da ne zivim ovde pa da mi bude komicno.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Nokia Asha 302
Ja ne znam šta DS želi da postigne sa ovim beskrajnim nabrajanjem Tadića podržao ovaj, Tadića podržao onaj. Ja neću nekoga da podržavam samo zato što ga podržava neko koje ugledan ili poznat. Imam svoj sopstveni mozak i znam sa njim da razmišlljam a onaj koji svoje mišljenje ravnja prema drugima neka stavi prst na čelo pa neka se zamisli!

Citat
Mladi doktoranti sa univerziteta u Londonu, Berlinu i Hajdelbergu

A zašto mladi doktoranti nisu ostali u Srbiji, kada je Srbija pod Tadićem tako moderna, napredna i naučna zemlja. Zašto im Taić kad je takav čudotvorac nije za ovih dvanaest godina koliko je na vlasti stvorio uslove da se u Srbiji bave naukom, nego su morali da pobegnu u inostranstvo. U Srbiji je DS (Dr Kozmidis Luburić) doveo Vinču do ruba propasti.

I najviše mrzim što je ovima u inostranstvu dozvoljeno da glasaju, živiš negde drugde a ovde meni krojiš sudbinu u čijoj idili nećeš i sam da uživaš!

Upravo tako... nama ce nasi iz dijaspore da kroje sudbinu, ma vazi ! Nek' svrsavaju na Tadicija, ali sto dalje od glasanja...

Sto se tice vrece..  (nazalost taj snimak nigdje nisam vidio.)

I svi se usaglasili da kradje nema.. izgleda samo SNS?

Smile Sta znam, ja sam povjerenje u SNS izgubio kad mi dade promoter na ulici njihov pamflet.

Na pamfletu pise "Novak pobjedjuje"... naravno imaju nekog Novaka kandidata.. a zamisli koriste frazu  Smiley 1  koja se odomacila u narodu i koju asocira covjek sa Djokovicem, uspjehom.

I dobije se neki CD na kome pise "Video koji je zabranio Boris Tadic licno", i to mi je vrlo jeftino...  sta ce zabraniti bilo sta kad je vec pustio Nikolica da prica sta hoce.

Meni je sve to veoma jeftino, i ako je to njihova kampanja to mi je veoma odbojno.

==\
I DS ima svoje malverzacije, npr u predizbornoj kampanji se ne smiju prikazivati (TV) funkcioneri te stranke kako rade svoj posao jer je i to pozitivan publicitet za stranku.
A ubijaju se od prikazivanja Jeremica i slicno.

Al opet..

Tebi je ocigledno mnogo lepo u ovoj napacenoj Srbiji, ocigledno volis da zivis u g**nima kad se tako moram izraziti, pa ces glasati za coveka koji je ''mnogo uradio za Srbiju u ovih 8 godina vladavine''.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 158 159 161 162 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.114 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.