Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izbor za srpsku gej ikonu 2009  (Pročitano 2730 puta)
09. Okt 2009, 10:39:19
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ministar policije Ivica Dačić jedan je od favorita izbora za novu srpsku gej ikonu u akciji portala "gayecho.com".

Dačić je, povodom svih zbivanja u vezi s "Povorkom ponosa“, postao miljenik domaće gej populacije, a pored njega se u konkurenciji našlo još devet poznatih srpskih muškaraca. Izbor počinje danas.

Ovaj veb portal treću godinu zaredom bira naj frajera. Prošle godine, tu titulu poneo je Mladen Obradović iz "Obraza", a prvi "pobednik" bio je teniser Novak Đoković.

Sada je konkurencija daleko jača, objasnio je za "Alo" urednik tog portala Predrag Azdejković.

"Ovo je već tradicija. Nismo mi pederi i lezbejke tikve bez korena, pa da nemamo tradiciju. Svima je dobro poznato da je još Aleksandar Makedonski 333. godine pre nove ere organizovao glasanje za naj frajera u lokalnim gej novinama. Mi samo nastavljamo tu nekoliko hiljada godina dugu tradiciju", u svom stilu je rekao Azdejković.

"Posle burne gej godine, koju je obeležilo organizovanje "Povorke ponosa", koja je duboko podelila srpsko društvo na one koji su za i protiv, neutralnih nije bilo.

Broj muškaraca koji podržavaju gej-lezbijska prava se uvećao, tako da nije bilo problema s izborom kandidata za titulu naj frajera", objašnjava Azdejković, koji je za prokomentarisao svakog kandidata.

Za titulu se, osim Dačića bore i: Vlade Divac, Ivan Bosiljčić, Dragan Bjelogrlić, Stiven Vordsvort, Nikola Đuričko. Pored ove šestorke, u nadmetanju za novu gej ikonu su i režiser Gorčin Stojanović, fudbaler Ivan Ergić, državni sekretar u ministarstvu za ljudska i manjinska prava Marko Karadžić i gej aktivista Adorijan Kuruc koji je svojim iskrenim nastupom u emisiji "Trenutak istine", kako smatra Azdejković, učinio "više no svi gej aktivisti zajedno za godinu dana".

Azdejković objašnjava zašto su baš ovi kandidati izabrani:

Vlade Divac
Jedan od retkih sportista koji nema problem da javno saopšti svoju podršku gej-lezbijskim pravima. Prvi put je to učinio početkom godine na B92, a kasnije je podržao "Povorku ponosa". Nadamo se da će i drugi sportisti krenuti njegovim stopama jer, kao što dobro znamo, sportski tereni su izvor homofobije.

Ivan Bosiljčić
Ivana Bosiljčića već godinama namerno ignorišemo, ali smo primili veliki broj poruka u kojima gej muškarci zahtevaju da ga stavimo na listu. Zašto, nije nam jasno, ali mi smo odlučili da im izađemo u susret. Iako se Ivan često druži s "Dverima" i podržava "Porodičnu šetnju", gejevi ga vole. E, to je protivprirodna ljubav.

Dragan Bjelogrlić
Jedan od glavnih glumaca filma "Parada", koji snima Srđan Dragojević. U mnogim intervjuima je govorio da će braniti učesnike parade. Naravno, misli se na paradu iz filma, ne ovu pravu, koja se nije ni desila.

Ivica Dačić
Novi ljubimac nevladinog sektora, koji ga je samo pre nekoliko godina iz dna duše prezirao. Takođe i ljubimac gej populacije, koja se nadala da će Ivica da im napravi "Povorku ponosa". Na kraju, parada se nije desila, ali je Ivica i dalje ljubimac.

Stiven Vordsvort
Britanski ambasador u Srbiji je ustao u odbranu prava na šetanje gej-lezbijske populacije po Beogradu, osim kada želi da šeta po njegovoj Britaniji. Tada im pregleda imovinsko stanje, traži 50 kilograma dokumenata, zagleda sadržaj donjeg veša... Ali, nama je dovoljno da ga stavimo na listu kandidata za naj frajera godine.

Nikola Đuričko
Volimo ga još od serije "Otvorena vrata". Kako se njegova glumačka karijera razvijala, tako je i rastao broj obožavalaca među gej-lezbijskom populacijom. Vrhunac je doživeo kada je snimio propagandni spot za "Povorku ponosa" i tako javno podržao LGBT prava.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
dokoni kreteni... Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Мислиш болесни...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
moj glas ide Ivan Bosiljčiću
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

If i was awake,i would think it was a dream!!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1608
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia N95-2 & 5800
@klico, sta nas zanima kome ide tvoj glas ili tvoje dupe...Svejedno... Idi na sajt pa glasaj, ne ovde...
IP sačuvana
social share
If i was awake, i would think it was a dream!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
@klico, sta nas zanima kome ide tvoj glas ili tvoje dupe...Svejedno... Idi na sajt pa glasaj, ne ovde...

hhahaha

idi to reci onima na sex burek forumu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
Citat
"Ovo je već tradicija. Nismo mi pederi i lezbejke tikve bez korena, pa da nemamo tradiciju. Svima je dobro poznato da je još Aleksandar Makedonski 333. godine pre nove ere organizovao glasanje za naj frajera u lokalnim gej novinama. Mi samo nastavljamo tu nekoliko hiljada godina dugu tradiciju", u svom stilu je rekao Azdejković.

е будало.  Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Znao sam da je Ivica gej. Smile
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 
Citat
Ovo je već tradicija. Nismo mi pederi i lezbejke tikve bez korena, pa da nemamo tradiciju

Bas lepo receno i shodno tome vidite da pravite decu sa suprotnim polom da ima ko da nastavi tu tradiciju . Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
A koga sve ovo zanima?
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.