Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 170 171 173 174 ... 386
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izbor najatraktivnije voditeljke sa domaćih (ex YU) TV stanica  (Pročitano 1123394 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 900
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63

JOŠ JEDNOM, KANDIDATKINJE PO DATUMU RODJENJA:

Lea Kiš Jokić (29-03-1968), Ivana Zarić (18-10-1969), Sanja Radan (13-08-1972),

Aleksandra Jeftanović (29-10-1975), Milica Bursać (verovatno 1976.), Irina Radović (02-05-1976),

Irena Jovanović (11-6-1976), Danijela Lišanin Brkić (22-07-1977), Ivana Gajica (19-10-1977),

Ivana Vučićević (15-12-1978), Minja Miletić (26-06-1980), Marija Kilibarda (29-08-1980),

Kristina Radenković (05-12-1980), Irina Ivić (22-01-1981), Dušica Spasić (24-03-1981),

Jovana Joksimović (24-04-1981), Mirjana Todorić (verovatno 1983.), Sanja Kužet (09-08-1983),

Marina Buljovčić (19-01-1987), Milica Kravić (29-01-1987), Asja Francisti (09-12-1987),

Tamara Stojmirov (28-12-1987), Jelena Dimitrijević (03-07-1989) i Marija Egelja (02-07-1990).

« Poslednja izmena: 02. Jan 2014, 12:27:35 od nidzulence »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 900
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63

Na osnovu rečenog u poruci broj 1696, svakoj TV cici koju je glasač X nominovao
za postavljanje na listu taj glasač mora obavezno dati neki poen – najmanje jedan!
Da ne bi bilo previda u vezi sa ovim delom propozicija takmičenja, dajem pregled tih
predlagača i cica koje je svaki od njih kandidovao za ovaj izbor:

@nidzulence
(poruka broj 1699) Asja Francisti, Danijela Lišanin Brkić, Irina Ivić, Ivana Vučićević, Kristina Radenković,
Milica Kravić, Sanja Kužet i Sanja Radan i (poruka broj 1725) Mirjana Todorić.

@nedeljko5558
(poruka broj1703) Dušica Spasić, Marija Egelja i Marina Buljovčić.

@Odbojkaš
(poruka broj 1711) Marija Kilibarda i Minja Miletić.

@nbgnovinar
(poruka broj 1713) Jovana Joksimović i Tamara Stojmirov.

@dejan.mark
(poruka broj 1719) Aleksandra Jeftanović, Irena Jovanović, Irina Radović, Ivana Gajica, Ivana Zarić,
Lea Kiš Jokić i Milica Bursać.

« Poslednja izmena: 02. Jan 2014, 12:26:41 od nidzulence »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 900
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63

Evo kako sam ja rasporedio poene:       

10 poena Sanja Kužet,

9 poena Kristina Radenković,

8 poena Asja Francisti,

7 poena Milica Kravić,

6 poena Ivana Vučićević,

5 poena Irina Ivić,

4 poena Danijela Lišanin Brkić,

3 poena Ivana Zarić,

2 poena Sanja Radan i

1 poen Mirjana Todorić.

2013. je donela najslabija izdanja u poslednjih nekoliko godina!
Veoma su retke cice kojima je ovo najbolja sezona u karijeri ili barem sezona u kojoj su
bile na visokom nivou. Neke načelno super cice kao da su štrajkovale, a jedna druga grupa
je bila skrajnuta kao da više nije na medijskoj sceni.

Ipak, nije lako rangirati čak ni ta uglavnom prosečna izdanja. Prilikom ovakvih izbora-rangiranja,
glasač uvek može postaviti sebi pitanje šta da favorizuje – da li provokativnost stajlinga ili
generalnu lepotu i šarm cice. Takodje postoji i činjenica da su na TV sceni pomešane babe i žabe
– neke cice su npr. spikerke koje vidimo samo do pola, a druga krajnost su one potpuno prikazane,
koje igraju, brčkaju noge u bazenu i sl. – pa bi zbog toga možda bilo fer dati nešto malo dodatno/
odbitno zbog tog hendikepa/preimućstva?! No, to će svaki glasač raščistiti sam sa sobom.

Što se mene tiče, u 2013. godini su me sasvim zadovoljile samo Sanja Kužet i Kristina Radenković.
Obe su puno radile, u više emisija, mnogo radnih dana... u programima gde ih vidimo cele,
u kretanju... to je ono optimalno! Imale su odlične krpice, Sanja provokativnije. Sanja ima izuzetno
zgodno telo, ali ne i bogznakakvu facu. Kristinina faca je ono glavno na njoj, a cela pojava je jača,
glamuroznija od Sanjine... Medjutim, mislim da je Sanja sada dostigla maksimum (jedino ako bude
u budućnosti nastupala gola...), da je dala sve od sebe, dok Kristina može još atraktivnije...
Zato sam Sanju stavio na prvo mesto, a Kristinu na drugo.

Odmah za njima su dve novosadske lutkice, Asja Francisti i Milica Kravić, dame sa divnim facama,
izuzetno šarmantne, uvek odmorene i raspoložene... elokventne a ne tupave... prototip pravih TV
voditeljki. One (a i mi) imaju hendikep što rade isključivo sedeći na kanabetu... No, i sa takvim
hendikepom su postigle puno očaravajućih izdanja. Asja je malo češće birala kratke suknjice nego
Milica i to je kod mene odlučilo koja će na treće, a koja na četvrto mesto.

Ivana Vučićević se u 2013. u potpunosti aktivirala. Nije još vratila figuru na stanje pre svog
drugog porodjaja, ali je imala dosta zapaženih izdanja. Pred kraj godine je počela bezrazložno
da fura samo neku crninu... ne treba tako, toliko mnogo drugih boja joj super stoji.

Irina Ivić je jedna od TV riba sa najboljom siluetom. Medjutim, njena faca mi nešto nije po volji
onoliko kao kod mojih top ljubimica. Ne, nije mi ružna, naprotiv, nije ni glupava... ne znam da
objasnim (možda bih taj utisak izrekao precizno pod hipnozom?). Irina može još mnogo, mnogo
više, trebalo bi da uvek bude u veoma kratkim suknjicama ili haljinama. Irinu najviše volim da
vidim kada stoji i to iz profila, tada imamo istovremeno uživanje u njenim super izvajanim nogama
i malom, čvrstom, oblom dupetu... Trebalo bi da inovira svoj nastup nekim šetanjem kroz studio
i sličnim cakama. I da, ne mogu da svarim onog njenog kržljavog frajera dok je na ekranu sa njom!
Princeza i rugoba, kao iz neke bajke...

Danijela Lišanin Brkić je gotovo otkinula svojim stajlingom u 2013. godini. Svaka čast, neka tako
nastavi. Ali ona nije neka de luxe riba, više je MESO... zato mi nije pri samom vrhu, inače, po
stajlingu je odmah uz Sanju Kužet.

Sanja Radan i Ivana Zarić... obe su otmene, urbane, sa lepom facom, vitke, sa upadljivim sisama,
ali su emisije koje rade automatizovane, sve je isto po hiljaditi put. Tek ponekad nas ošamute
lepim dopičnjacima. Po gradji su gotovo kao bliznakinje, a Ivana ima za nijansu privlačniju facu.

Mirjana Todirić je u potpunosti opravdala svoju platu TV radnice. Šteta da nema lepši portret
i malo primamljiviju gradju.

To je bilo mojih 10 top cica. A od ostalih sa liste? Veoma mi se svidja Aleksandra Jeftanović,
ultra jebozovni MILF, ali ono što sam video na njenoj temi... hm, nastupala je, medjutim snimci
su neizražajni, snimano iz vasione... Svoje prave kvalitete je pokazala kao gost u nekoliko onih
debilnih emisija sa ćaskanjem, ali to se na ovoj temi ne priznaje... ocenjuje se samo kada
TV cica obavlja svoju dužnost!

Marina Buljovčić, veoma zgodna, glamurozna, ali sa isuviše malo izdanja koja su jaki plusevi.
Ona ima veliki potencijal.

Ostale. Dušica Spasić i Irena Jovanović drastičan pad forme. Irina Radović mi je potpuno
bezlična. Ivana Gajica nije loša ali tapka u mestu. Jelena Dimitrijević i Minja Miletić naizgled
izuzetno zgodne, često i sa odličnim krpicama, ali face su im kao shemale, ustezao bih se
da im se prepustim za blowjob. Jovana Joksimović je daleko lošije gradjena od prethodne dve
cice, nema tako ružnu facu, ali je antipatična. Ima svoje obožavaoce, ali i oni će priznati da joj
ovo nije bila udarna sezona. Tamara Stojmirov ima najružniju facu od svih sa ovog spiska,
baš i ružnu i bezličnu, a telo joj nije A klasa... sve to pokušava da nadoknadi ultra golotinjom.
Marija Kilibarda je školski gledano de luxe riba, ali nešto tu fali, možda onaj seksi sastojak koji
poseduje Kristina Radenković?! Marija Egelja zaslužuje velike pohvale za trud i stajling, ali
na mene ta devojka ne ostavlja skoro nikakav utisak (jedino je odgledam u bikiniju). Telo joj
je kao kod komarca, jedino dupe vredi, a faca je ružnjikava! Milica Bursać i Lea Kiš Jokić
su toliko van klase, toliko ni R od ribe da im ne bih dao ni da mi pospreme kupatilo.

« Poslednja izmena: 02. Jan 2014, 12:23:25 od nidzulence »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
Iako se neki neće složiti sa mojim stavom , po nekim kriterijumima unazad nekoliko prethodnih godina , naročito u odnosu na 2010. , 2013. je bila godina u kojoj su se domaće voditeljke slabo eksponirale . Meni nije predstavljao nikakav problem odrediti svoj  redosled i rasporediti bodove ( 1/4 voditeljki sam imao prilike da vivim uživo ) :

1. Kristina Radenković ,  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile , 10 bodova , izuzetno visok nivo , konstantna i u Slagalici i u Jutarnjem programu  , voditeljka najatraktivnijih bokova i najsimpatičnija u ovoj konkurenciji , izuzetno atraktivna i erotična

2. Marina Buljovčić ,  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile , 9 bodova , za mene najlepša voditeljka u ovoj konkurenciji , naročito jer sam imao prilike da je vidim uživo , njena jedina mana je bledoliko lice

3.. Jelena Dimitrijević ,  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile , 8 bodova , nagrada za pobedu u kategoriji debitantkinja

4. Sanja Kužet ,  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile , 7 bodova , voditeljka koje je ubedljivo najelegantnija u ovoj konkurenciji , izuzetno atraktivne građe tela i jedina koja je mojim glasovima ošte tećena

5. Asja Francisti ,  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile , 6 bodova , voditeljka koja je jedna od retkih u čijoj se tv pojavi u 2013. - oj godini osetilo poboljšanje i napredak

6. Danijela Lišanin Brkić ,  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile , 5 bodova , važi isto što i za Asju Francisti

7. Irina Ivić ,  Smile  Smile  Smile  Smile , 4 boda , važi donekle isto što i za Asju i Danijelu

8. Marija Kilibarda ,  Smile  :flower  Smile   , 3 boda  , voditeljka u čijoj se tv pojavi nije osetio napredak već naprotiv , stagnacija

9. Minja Miletić ,  Smile  Smile , 2 boda , iako mi nije naročito simpatična u prvoj polovini godine je bila solidna , dok je u poslednjih mesec dana pokvarila moj prethodni utisak

10. Aleksandra Jeftanović ,  Smile , 1 bod , jedina nedoumica kod mene je bila za jedan bod - u konkurenciji su još bile i Jovana Joksimović i Sanja Radan , ali je prednost dobila Aleksandra
« Poslednja izmena: 02. Jan 2014, 13:35:41 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
Propaganda u korist Sanje Kužet , voditeljke emisija Bingo , Zvezde Granda i u prvoj polovini godine prognozerke Pinka :

http://www.youtube.com/watch?v=ldlz1g5eW5U
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
Propaganda u korist atraktivne i dražesne Marine Buljovčić , voditeljke emisije Glamour toujours u prvoj polovini 2013. godine ( datum rođenja 19. januar 1987 . ) , nekima manje poznate voditeljke a u poslednjem tromesečju prošle godine voditeljke emisije 2 lica , nešto materijala je iz 2012. godine , prvi video bez tona :

https://www.youtube.com/watch?v=TEO-I9ZttWw 

http://forum.burek.com/slike-poznatih-voditeljki-sa-domacih-ex-yu-tv-stanica-vol-4-t574237.7520.html  ( poruka #7527 na temi Slike i klipovi ....  od član @zoki27 )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
Marina Buljovčić , nastavak :

http://www.youtube.com/watch?v=k4h7ecLHHbM&feature=c4-overview&list=UUCLKldBn0jXNDBLGJfr9Bxg

http://www.youtube.com/watch?v=gapdNg7z8yQ&feature=c4-overview&list=UUCLKldBn0jXNDBLGJfr9Bxg

http://www.youtube.com/watch?v=ddMG5uu_4zI&feature=c4-overview&list=UUCLKldBn0jXNDBLGJfr9Bxg

Emisiju 2 lica , čije voditeljke su iste kao i emisije Glamour toujours , okačene na sajtu RTV - a , neki linkovi  :

http://media.rtv.rs/sr_ci/dva-lica/4905

Jelena Dimitrijević , pobednica u kategoriji domaćih voditeljki , debitantkinja , adekvatan  materijal koji se može pregledati okačen na ovoj temi nekoliko stranica unazad , moje poruke #1697 i #1698 na 170. stranici ove teme , link :

http://forum.burek.com/izbor-najatraktivnije-voditeljke-sa-domacih-ex-yu-tv-stanica-t578572.1690.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21476
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Marija Kilibarda -> 10p.

Dušica Spasić  -> 9p.

Kristina Radenković -> 8p.

Irina Ivić  -> 7p.

Ivana Vučićević -> 6p.

Sanja Radan -> 5p.

Sanja Kužet -> 4p.

Tamara Stojmirov -> 3p.

Milica Kravić -> 2p.

Marija Egelja -> 1p.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 280
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
SonyEricsson K510
10 poena  Irena Jovanovic,
7.poena Daniujela Lisanin Brkic,
9.poena Lea Kis Jokic,
4.poena Aleksandra Jeftanovic,
3.poena Milica Bursac,
8.poena Sanja Radan
6.poena Ivana Zaric,
5.poena Ivana Gajica,
2.poenaTamara Stojmirov,
1.poen Irina Radovic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 170 171 173 174 ... 386
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.