Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 15:03:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: IX kuca  (Pročitano 59102 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Caos, evo napokon i ja resih da se oglasim. Ne mogu , a da ne otkomentarisem tumacenje u vezi sa devetom kucom. Jeste da u vecini literature stoji da je deveta kuca daleko inostranstvo, no, iz mog iskustva se nije tako pokazolo. Sta vise, mnogi koje znam imaju Jupitera u devetoj kuci i vladar je iste, a nikad nisu ni studirali niti otisli van granica ove drzave!
Deveta kuca, po meni, vise predstavlja shvatanja, moralnost, religiju i slicno. Moze da se tumaci i kao polje fakulteta, ali nije nuzno. Jupiter, bez obzira sto je dobra planeta, hoce nekad da ukaze na lenjost na istom podrucju. Dakle, da bi nekom sve islo savrseno u vezi sa kucom u kojoj se nalazi Jupiter, bitno je pre svega da on ima jake aspekte!
Sto se tice dalekog inostranstva, ono je predstavljeno dvanaestom kucom.

Dobro ti nama dosla,hvala sto si iznijela svoje misljenje.Meni religioznost,pripadnost bilo kojoj religiji,normalno da ide i uz putovanja i obrazovanja.

Ja,imam Jupiter u IX kuci,  svako se vece molim mojim svecima,putujem i imam fax.
Mislim da si jako mlada i da su za sagledavanje astrologije,potrebne godine i iskustvo.
Sto kazes,za strane zemlje polsije braka,moze,logicno je ,jer je IX poslije VII,al ne mora,kao za za XII,daleka putovanja.
Moj sin,se nije ozenio,ima Jupiter na vrhu IX i bio je  u SAD,mnogo,mnogo putuje u inostranstvo,obozava daljine.
Moz suprug,ja i sin,imamo Jupiter na vrhu devete.Odlazimo u daleke preokookeanske zemlje.Moj drugi sin ima Jupiter u cetvrtoj kuci,mnogo manje putuje,iako ima Mjesec u XII,putuje,al nema toliku zelju,karte se ne mogu zamjeniti(od njih dvojice)
Meni su se posebno aktivirala putovanja,tranzitom Jupitera kroz devetu kucu.Samo te godine,kad mi je tranzitni Jupiter usao u IX kucu, bila sam u Pragu,SAD,Grckoj...
Toliko od mene
P.S.ubjedjena,sam kad tad,osoba koja ima Jupiter u IX kuci,kad tad,mnogo ce putovati,mozda i pod stare dane,i nikada nece prestati da uci.
Zaboravila sam vam reci,osim sto sam putovala,prilikom ulaska tranzitnog  Jupitera u IX polje,bacila sam se na ucenje stranih jezika i astrologije,i to vrlo uspjesno...znaci,neki vid ucenja pa i nemora uvjek biti fax,nesto kao usavrsavanje,intelektuali razvoj licnosti...

« Poslednja izmena: 20. Sep 2006, 13:15:56 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Moja deveta kuća počinje u lavu i na samom vrhu mi je mars. Vladalac je otisao u desetu kuću(sunce) Ono sto je meni zanimljivo je da mi peta kuća počinje u ovnu čiji vladalac je u devetoj i doneo mi je do sad nekoliko partnera koji su rodjeni i žive u inostranstvu ili odlaze tamo da rade...ili su visoko obrazovani... Smile Ima logike ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Moja deveta kuća počinje u lavu i na samom vrhu mi je mars. Vladalac je otisao u desetu kuću(sunce) Ono sto je meni zanimljivo je da mi peta kuća počinje u ovnu čiji vladalac je u devetoj i doneo mi je do sad nekoliko partnera koji su rodjeni i žive u inostranstvu ili odlaze tamo da rade...ili su visoko obrazovani... Smile Ima logike ?
Da potpuno ispunjena simbolika,vladar kuce ljubavi,otisao u kucu inostranstva,a jos je to Mars,tip muskrca u zenskoj karti,vatreni Lav,jos u desetoj,uspjesan Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Pa naravno da mnogo putujes kada ti je Jupiter pri vrhu kuce, sto  povecava dvostruko njegov uticaj. Kao sto vec rekoh Jupiter ima presudnu ulogu u tom smislu, samo i samo ako je jako aspektovan ili se nalazi pri vrhu neke kuce. Mozda u tvojoj karti postoji neki stepen koji ipak ukazuje na XII kucu!
A naravno da se slazem sa tobom kada kazes da Jupiter donosi stalne teznje za ucenjem bilo cega, a ne samo na polju faxa!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

if there is a will,there is a way

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 302
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a ja sam tuzna, moja deveta kuca cuci prazna,a ja jako zelim da putujem i zavrsim fakultet i nista mi od toga ne ide...sto to? hoce li se nesto promeniti na bolje,jel ima sanse za mene? deveta kuca mi pocinje u raku
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

This is me...then

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7354
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
@morska zvezdo gde ti je mesec? ne gledaj tako crno,ni ne moze svaka kuca da ima po neku planetu,mnogi ljudi imaju praznu 9 kucu,pa su otisli u inostranstvo ili pozavrsavali fakultete
IP sačuvana
social share
Wanna love me,wanna touch me,think twice 'cause you gotta long way to go
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Da, stvarno ne nemora znaci da fakultet zavrsava samo onaj ko ima punu devetu kucu! Ni ja nemam ni jednu planetu u IX kuci, a zavrsavam dva faxa!
Mada vladalac moje IX kece je Uran, jkoji je ako dobro postavljen u petoj i ima mnogo jakih i dobrih aspekata!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Ja u 9. imam Lilit, Merkur i Uran Smile
Eh,Monte,neznam sto je sa tvojom skolom,na samom vrhu devete,u Skorpiji,je Uran,koji ti je mozda donio prekid ili zelju prilikom studiranja da promjenis fax.

E sad u tvom slucaju imamo dvije varijante.Skorpija ima vladara i suvladara.Vladar Pluton ,na vrhu osme,sto nije dobro za studije,a Mars suvladar u devetoj ,sto bi oznacavalo,kad je vladar devete u devetoj,da je to zivot u inostranstvu,ovaj polozaj donosi visoko obrazovanje.

Tvoj Uran ima sextil sa Jupiterom,koji je prirodni vladar devete,kao i sa Mjesecom,pa je moguce da je to pomoc u studiranju.
Znaci imas mogucnost zavrsetka studija kao i zivota u inostranstvu.

Eto onda u mom slucaju vladar devete koji je u devetoj ima uticaja na moje obrazovanje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Uran u devetom polju...i u škorpiji...
Trebalo bi da studiraš elektrotehniku ili neku od društvenih nauka,ako studiraš geološko-rudarski fakultet, ekonomiju, psihologiju onda nema opasnosti od prekida studiranja.
U inostranstvo se odlazi naglo a tamo se dolazi do naglog preokreta situacije i nečeg neočekivanog (u dobrom ili lošem smislu,sve zavisi od položaja Urana). Najčešće se pojavljuje čudan čovek (ako Uran vlada Ribama,što je ljudski znak) koji može sve u potpunosti da promeni. Loš aspekt govori o kocki i gubicima i naglom prekidu studiranja. Anarhista po ubedjenju  Smile
Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

if there is a will,there is a way

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 302
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
cosmic girl, mesec mi je otisao u vagu u 11 polje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 15:03:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.