Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 20:30:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: IX kuca  (Pročitano 59113 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 85
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonW200i R4HA
Sta reci za moju 9.kucu ? (karta je u index-u) Vladar 9-te, Merkur otisao u 10-tu i nije lose postavljen. U 9.kuci je samo Pluton i to na nultom stepenu Vage, pa bi to trebalo pojacati simboliku... (valjda). Fax ne zavrsih, inostranstvo me nesto i ne vuce
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Sta reci za moju 9.kucu ? (karta je u index-u) Vladar 9-te, Merkur otisao u 10-tu i nije lose postavljen. U 9.kuci je samo Pluton i to na nultom stepenu Vage, pa bi to trebalo pojacati simboliku... (valjda). Fax ne zavrsih, inostranstvo me nesto i ne vuce

Kada se vladar 9. kuce nalazi u 10. ovo moze ukazivati na to da cete se baviti poslom za koji ste se skolovali, ili da cete kroz svoj posao biti povezani sa strancima, inostranstvom ili
visokoobrazovanim osobama. Sa pozicijom Plutona u 9. kuci mogli biste biti izuzetno intuitivni pla bi kao izbor fakulteteta psihologija mogla predstavljati odlican izbor. Mozda i zavrsite visoko obrazovanje jednog dana.....

astrolog Vera Jovanovic
                                             kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 31)       
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
 moja 9 kuca je u blizancima i biku, i tu imam veneru koja je na 4 16' u blizancima, nadam se da sam dobro "procitala", i merkur mi je u ovnu u 8 kuci. Hvala puno unapred  Smile
« Poslednja izmena: 24. Jun 2008, 19:29:06 od Andjel_m »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
moja 9 kuca je u blizancima i biku, i tu imam veneru koja je na 4 16' u blizancima, nadam se da sam dobro "procitala", i merkur mi je u ovnu u 8 kuci. Hvala puno unapred  Smile

Venera u devetoj kući

Ovo su prijatne osobe koje vole ljude. Privlače ih velike ideje, filozofija, religija i pisana reč. Imaju žeđ za znanjem, sklonost ka učenju i putovanjima. Poseduju specifičan pogled na svet i drže se svojih moralnih normi. Zato okolini mogu izgledati i nekonvencionalno, ali oni na to ne obraćaju pažnju.

Skloni su ljubavnim avanturama i privlače ih tajne ljubavne veze. Njihov tip partnera su osobe širokih pogleda na svet, intelektualnih i moralnih nazora, one koje će im obogatiti vidike i omogućiti nove spoznaje. Venera u devetoj kući često ukazuje na brak sa strancima ili ljudima druge vere i na ljubavne avanture u inostranstvu.

VLADAR DEVETE U OSMOJ KUĆIima filozofiju života koja se može povetiti sa metafizikom i okultizmom. Njegovu radoznalost bude dublje misterije života i ono posle njega. Izrazito je intuitivan i perceptivan. Ako sledi svoje unutrašnje osećanje i sluša glas "iznutra", nepogrešivo će uvek doneti pravu odluku i izabrati najbolji put.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
@montenegrina najlepse ti hvala na odgovoru!  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

da li je to zena ili masina

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Deveta - Ovan, vladar Mars otiso u 2. kucu, tako da ja nikad ne zavrsih svoj Pravni (a bila sam ubedjena da je to maciji kasalj :[17]: )

Mars u drugoj, u Vagi - verovatno sam zato u *'ladovina fazonu* mada ovaj kvadrat sa Suncem cesto tera coveka da se svadja i varnici oko svega sto je vezano za Devetu....

malo me brine ovo o ne zavrsavanju fakulteta, posto je i meni 9. u Ovnu a mars je u drugoj u vagi, a imace je u kvadratu sa merkurom i sekstilu sa uranom. Brine me zato sto sam u roku dala sve ispite , ali je zapelo kod diplomskog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
malo me brine ovo o ne zavrsavanju fakulteta, posto je i meni 9. u Ovnu a mars je u drugoj u vagi, a imace je u kvadratu sa merkurom i sekstilu sa uranom. Brine me zato sto sam u roku dala sve ispite , ali je zapelo kod diplomskog.

Postovana,
 nemate razloga za zabrinutost sto se tice diplomskog. Cinjenica je da ste se isforsirali i umorili od ambicija, a i po dispoziciji vladara devetog polja vi svakako mozete zavrsiti studije samo je potrebno da se zainatite.

P.S. Vas Mars je na vrhu treceg polja pa ga tako mozete tumaciti.

astrolog Ana Kosnicarevic
 kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 15)
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

da li je to zena ili masina

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
E pa ipak sam ga zavrsila juce, uz sve moguce komplikacije koje sam imala u prethodnom periodu.
Hvala Makison, ako nista drugo, bar si mi malo spustila tenziju.
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Molim vas da li moze neko da pogleda moje IX polje,natalna mi se nalazi na 29. strani natalnih karti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
evo vec tri dana blejim po ovom forumu,mnogo je zanimljiv! sve pohvale! ali sam se maaalko umorila da chitam sve moguce postove,pa ako neko moze da mi odgovori shta je sa mojom 9. kucom,da ne listam svaku str. pa ovako: vladar je bik, venera mi se nalazi u 25.stepenu ovna, 8. kuca i imam lilit u njoj(9.) [b][/b]
postavila sam moju kartu u index nat.karata,na 29. je strani!
hvala!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 20:30:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.