Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Jul 2025, 02:56:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: IX kuca  (Pročitano 59342 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 807
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Meni 9. kuca pocinje u Ribama, ali se nastavlja vecim delom u Ovnu, gde imam hiron (koji je uglavnom u dobrim aspektima sa ostalim planetama, uglavnom trigoni). Posto i ja svaki dan ucim na ovom forumu, vidim da mi je vladar 9. ako bi racunali da je to u Ribama, su otisli u 5. kucu (Neptun i Jupiter u Strelcu), vladar Ovna , Mars u 1. kuci u Lavu.

E sad ka bi neko mogao gore navedeno da mi protumaci...

Inace ako moze da pomogne u zivotu sam poprilicno putovala u inostranstvo.
Studirala sam, ali i prekinula studije na cetrvrtoj godini (pretpostavljam da su to Pluton i Uran u trecoj kuci, u Vagi)

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
moze li neko da mi kaze da li je merkur u opziciji s jupiterom dobar ili los aspekt ??????
inace jupiter mi je otisao u 1 kucu,a u 9 imam jos i veneru u strijelcu i skorpiju

....bar toliko..plaese  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 234
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
moze li neko da mi kaze da li je merkur u opziciji s jupiterom dobar ili los aspekt ??????
inace jupiter mi je otisao u 1 kucu,a u 9 imam jos i veneru u strijelcu i skorpiju

....bar toliko..plaese Smile

opozicija i kvadrat jesu tzv."losi aspekti" opozicija predstavlja suprotnost... Ovaj los aspekt ovako opcenito govori da obicno jedno radis a drugo pricas....
IP sačuvana
social share
Maybe God wants you to meet many wrong people before you  
meet the right one, so when this happens, you`ll be thankfull.  

Gabriel Garcia Marquez
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
...ali i veliku toplinu u odnosima, dobri učitelji i advokati, razni interesi koji donose uspeh. Treba se čuvati neutemeljenog optimizma i megalomanije u poslovanju i prometu.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ja nisam kapetan ladje ja sam kapetan Ledjo

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 106
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
U devetoj kuci nemam planeta a inace vrh je u Ribama gde su vladari Neptun otisao u 5 u Strelca a Jupiter u 10 na Mc u Ovnu i grade aspekt od 135
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
U devetoj kuci nemam planeta a inace vrh je u Ribama gde su vladari Neptun otisao u 5 u Strelca a Jupiter u 10 na Mc u Ovnu i grade aspekt od 135

Ribe na vrhu devete kuće daju predispoziciju za uzvišenu duhovnost, za metafiziku kao i za mnogobrojna putovanja.
Vladar devete u petoj, već smo pisali o tome, opisuje putovanja iz zabave, u grupama i turistička putovanja. Dobro je za predvače i prenošenje znanja mladjima.

Neptun u petoj govori o umetničkoj inspiraciji, sportovima na vodi...izmedju ostalog.
Neptun je lepo postavljen...
Jedino Neptun opozicija Mars: moraš se paziti velikih voda, alkohola i droge.

Neptun trigon Saturn: daje lekare ili rad u laboratoriji. Donosi i veliku religioznost, pravoslavnu ali i indijsku.

Jupiter u desetoj kući je jedan od znakova ''srećne zvezde'' pod kojom neko može biti rodjen. Visok položaj u društvu zahvaljujući obrazovanju. Advokati, arhitekte ali i lekari.

Ali da ne razglabam...ne znam šta te interesuje: da li inostranstvo, da li školovanje?? Karijera se gleda kroz desetu kuću.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 807
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Jeste, Maki. Putovanja su mi uglavnom bila iz zadovoljstva, kod prijatelja ili  turisticka...

Sto se tice opozicije Mars-Neptun, hvala na upozorenju. Sva sreca, ne volim da pijem, a za drogu nikad, bogu hvala, nisam imala hrabrosti, a ni volju da probam Smile

Hvala Maki Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
ryna, sad si me zbunila...je li tvoj nick iovaj prethodni ili se samo pogodilo da imate slično postavljene kućice i planetice... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ja nisam kapetan ladje ja sam kapetan Ledjo

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 106
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Samo je mala slicnost.Tacno je da volim da putujem,ali tek prosle godine izvadio sam pasos,tako da jos nisam poceo.Inace razmisljam da upisem neku privatnu skolu za turizam,jer mi je zelja kao i svakog coveka da proputujem svet.Mozda tad aktiviram natalne predispozicije,jer mi je Jupiter retrogradan a Strelac umetnut u 5,gde mi je Neptun inace na Antaresu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 807
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Ocigledno je doslo do greske, jer izgleda da Djolevojvoda i ja imamo slicni raspored planeta u vezi IX kuce. Instiktivno sam pomislila  kad sam videla o cemu si pisala, da je odgovor za mene. Kasnije sam videla da sam pogresila...jer Jupiter mi nije u X kuci, nego u V.

Nema veze, deo ovoga se moze i kod mene primeniti. Onda ocigledno ja nemam opoziciju Marsa i Neptuna... sto me je najvise i zbunilo.

Ako stignes, onda pogledaj i za mene ono sto se ne poklapa sa Djolevojvodom.

Maki Smile

ps: moj nick je 5-6 iznad Djoletovog
« Poslednja izmena: 08. Dec 2006, 19:10:44 od ryna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Jul 2025, 02:56:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.