Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ivica Dačić potvrdio da mu mafijaši prete otmicom deteta  (Pročitano 7688 puta)
01. Avg 2010, 16:30:41
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Zamenik premijera i ministar policije Ivica Dačić potvrdio je večeras da je njegova porodica pod konstantnim nadzorom policije zbog mafijaških pretnji.

"To je tako kada imate posla sa onima koji su mnogo izgubili ukoliko dodju pod sankciju policijskih organa", rekao je Dačić za Nacioalni dnevnik TV Pink, dodavši da je on ministar policije, a ne ministar za razonodu. Upitan da li mu je zbog toga porodica pod konstantnim nadzorom, ministar je odgovorio potvrdno.

Jedan od najopasnijih srpskih mafijaških bosova poručio je ministru policije Ivici Dačiću da će mu oteti sina ili ćerku ako policija odmah ne prekine obračun sa njim, piše današnji "Press".

Prema saznanjima tog lista, MUP je zbog tih pretnji ove sedmice podigao obezbedjenje Dačićeve porodice na najviši mogući nivo.

Pozivajući se na više nezavisnih i, kako navodi list, odlično obaveštenih izvora, "Press" piše da je jedan od najopasnijih srpskih bosova poručio Dačiću da će mu "oteti sina ili ćerku ukoliko policija odmah ne prekine obračun sa njegovom mafijaškom grupom".

Kriminalci su, kako se navodi, tokom jula obilazili i Dačićevu rodnu Žitoradju gde su se kod meštana raspitivali o kretanju i navikama njegovih roditelja. Sumnjive osobe su tokom juna u više navrata primećene i legitimisane i u okolini škola i vrtića u koji idu Dačićeva deca, a njegova žena Sanja je na privatni broj telefona dobijala preteće poruke.

Dačić je takodje zamenik premijera i lider Socijalističke partije Srbije.

Policijski ekspert Marko Nicović u izjavi "Pressu" kaže da su Dačić i njegova porodica "posebno ugroženi": "Ministar policije je u svakoj državi jedan od najugroženijih, a ovde posebno, jer je Srbija rešila da se obračuna sa kriminalom. Zato pretnje koje stižu njemu, njegovoj porodici ali i ostalim funkcionerima, treba istog trenutka detaljno proveriti. U to moraju da budu uključene i policijske i vojne službe."

Dačić: Pretnje nisu ništa novo

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras Tanjugu da pretnje koje dobija nisu ništa novo i neće uticati na rešenost državnih organa da se obračunaju sa kriminalom u Srbiji. "Pretnje koje dobijam su svakodnevne, to je, jednostavno, rizik posla kojim se svako od nas bavi", rekao je Dačić, koji je večeras u porti srednjovekovnoh manastira "Kalenić" kod Rekovca otvorio 41. Sabor narodnog stvaralaštva "Prodjoh Levač, prodjoh Šumadiju".

On je ocenio da iznošenje "takvih stavri u javnost nije najbolji način da se ta pitanja rešavaju" i istakao da "svako treba da radi svoj deo posla i policija i drugi nadležni organi".

Dačić je u Kaleniću bio pod jakim obezbedjenjem, sa sinom, od koga se nije odvajao.

Izvor: SrbijaNet
« Poslednja izmena: 01. Avg 2010, 16:40:49 od Belgrade »
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
није ово ништа ново...мафијаши прете мафијашу...тога је увек било Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Uvek su vukovi,voleli debele prasce,uvek! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
da prete da će ubiti dačića, rekao bih da je to njegov problem. ali o onima koji prete nečijoj deci (i  onima koji to na ovaj ili onaj način podržavaju) imam najgore mišljenje. najobičnije smrdljive pičke.
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
da prete da će ubiti dačića, rekao bih da je to njegov problem. ali o onima koji prete nečijoj deci (i  onima koji to na ovaj ili onaj način podržavaju) imam najgore mišljenje. najobičnije smrdljive pičke.
potpuno te podrzavam,ako tako mislis i o izraelcima,koji ubijaju palestinsku decu samo zato sto im se moze.
« Poslednja izmena: 01. Avg 2010, 21:47:41 od hozeombre »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
da me pratiš na twitteru ili na FB-u, znao bi da sam, zajedno sa mnogim drugim Jevrejima iz celog sveta, član grupe koja diže glas protiv zida u gazi i nehumanog odnosa Izraela prema palestincima. nisam rasista i nemam dvostruke standarde.
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...da te pratim...? Smile
Bas me zabole za tebe i tvoje drugare ¨iz celog sveta¨!
Tema je Ivica Dacic i pretnje koje ¨mafija¨ upucuje njegovoj porodici.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
zašto onda dopuštaš da na tvoj stav o mom stavu o pretnjacama ivicinoj decii utiče moje mišljenje u vezi sa ugnjetavanjem nedužne plaestinske dece?  Smile

razmišljaj bre Smile

nemoj uvek da mi kontriraš samo zato što me ne podnosiš.
« Poslednja izmena: 01. Avg 2010, 22:50:13 od framling »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
nemam razloga da te podnosim ili ne?
a da imam misljenje o tebi imam.
medjutim tema nije o tebi i mom misljenju o tebi,vec o pretnjama upucenim minis. Ivici.
cisto sumnjam da ¨mafija¨ preti Ivicinoj porodici.jer nije se Ivica licno zamerio ¨mafiji¨
vec jedan sistemski aparat.dakle Ivica je zamenljiv,a sistem je sistem.i on se da prilagoditi odredjenoj sumi ili pod pritiskom ili sta vec.Ivica je odlazeci ministar,za sve ono sto je uradio za svog mandata zaista ce mu trebati mislim dugovecno policijsko obezbedjenje,da ne kazem dozivotno.
da je Ivica imao posla sa pravom mafijom do sad bi barem jedan od njegovih bliskih saradnika vec bio mrtav.medjutim Ivicino iskustvo sa ¨mafijama¨ nije ono pravo iskustvo.
slucaj Saric je nesto najozbiljnije do cega je mogao doci Ivica sa svim njegovim maricama.
ne omalovazavam Sarica,cak suprotno.ali da se u sve nije umesala EU oko iznosenja i pranja para od strane pojedinih clanova vlade i zbog toga ta ista vlada uslovljena da resava problem da ga EU ne bi nazvao pravim imenima i prezimenima,dolazi do akcije Balkanski ratnik,o kojoj smo upoznati.danas nakon sest-sedam meseci od akcije i slucaja Saric,isti se vise ne spominje,osim da mu rasprodaju pokucstvo.mala smo mi zemlja,da bi imali pravu mafiju.mi smo samo jedna banana drzavica,koja funkcionise kao zemlja cuda.
i jos nesto,mislim da si licemeran. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
da me pratiš na twitteru ili na FB-u, znao bi da sam, zajedno sa mnogim drugim Jevrejima iz celog sveta, član grupe koja diže glas protiv zida u gazi i nehumanog odnosa Izraela prema palestincima. nisam rasista i nemam dvostruke standarde.
zanimljivo. da ste u izraelu ne bi ste smeli da pisnete.
dakle uživaj u ovome što se zove demonkratija u Srbiji.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.