Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 22:31:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 128 129 131 132 ... 179
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ivana Jordan  (Pročitano 695733 puta)
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
mob
Nokia 6220
Искрено бих јако волео да могу да их детаљно упоредим.  Smile
Иначе, мало занимљивих кадрова за оне који прате Ивану од скоро :

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
YouCut_20181125_10... (1114.56 KB)
*
YouCut_20181125_10... (2011.49 KB)
*
YouCut_20181125_10... (1786.29 KB)
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Прешла је 40, а и даље изгледа као авион. Smile Штета само што није популарнија. Овај спот на другом снимку где јој се провиде брадавице је легендаран, слике са тог спота и те сцене би требало да буду на свакој страни! Једино јој фали то што је баш ниска, иначe је тип топ. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 355
Zastava
Прешла је 40, а и даље изгледа као авион. Smile Штета само што није популарнија. Овај спот на другом снимку где јој се провиде брадавице је легендаран, слике са тог спота и те сцене би требало да буду на свакој страни! Једино јој фали то што је баш ниска, иначe је тип топ. Smile

Uopšte nije hendikep što je niska... lepo izgleda (istovremeno slatko i jebozovno) od glave do pete... bitan je kvalitet, a ne kvantitet... čak, za seks, povoljnije je da je žena prosečne ili ispodprosečne veličine, jer je onda dijapazon poza koje se mogu izvoditi mnogo veći nego sa ženama koje su glomazne, kabaste, ekstremno krakate i slični "modeli"...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nema ovde nista vise da se vidi! Micite se odavde!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3701
Upravo tako, pa zasto su zene malog rasta (skoro) uvek bile privlacnije i jebozovnije? Primera ima koliko hoces, kod nas i u inostranstvu. Jesu visoke zene atraktivne i nisu za bacanje, ali male zene nizeg rasta su meni mnogo vise podigli raspolozenje. E takva jedna je i Ivana Jordan, kvalitetna u izgledu, prekrasne velike grudi i odlicna guza, a i inace jako dobro telo. Ne znam sta bi joj sve uradio, pogotovo sto je samo par godina mladja od mene. U jednoj jedinoj reci, ona je:

Bombasticna! Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Nema ovde nista vise da se vidi! Micite se odavde.
Move along, nothing to see here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150

Не бих рекао да није популарна, каријру није изградила на скандалима, већ на неким другим квалиттима, ујединила је атрактиван изглед и глас, у последње време је активна и присутна на друштвеним мрежама, појављује се у атрактивним издањима, што је за сваку похвалу  Smile  Smile  Smile  Smile

Чак ми се чини да на Буреку од певачица са некадашњег југословенског простора, само четири или пет имају теме са више страница од Иване Јордан  Smile  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 26. Nov 2018, 00:00:09 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Нисам се најбоље изразио, није ни непопуларна и непозната наравно, али свакако је мање популарна него што заслужује. Smile Има ње и на РТС-у понекад, све је то ок, али многи и данас знају да се запитају ко беше та Ивана Јордан... Мада оно, популарност базирана на скандалима и осталим глупостима јој не треба, тако да много је боље и овако него тако.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Хармонија лепоте и гласа, симетрија женствености и атрактивности, харизме и заводљивости=Ивана Јордан Smile  Smile  Smile  Smile  Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 477
Ja sam je jednom sreo u gradu. Ona jeste niska, ali savrseno je upakovana, na stiklicima je prava bombica. Bukvalno kao Lisa Ann 😂
Izgleda ultra seksi, mladoliko a opet zrelo. Prelepa je uzivo, a noge, guza i naravno sise...savrsenstvo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 125
Izgleda baš prosek, nabudžila silikone (nemam ništa protiv, štaviše), od nekog pevanja ni traga, potpuno antipatična, pesme ne znam ko joj piše ali treba da potraži drugo zanimanje definitivno. Siguran sam da ga safta nekom iz UO RTS-a, nemam drugo objašnjenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
mob
Nokia 
Mislim da silikoni nisu u pitanju ,al' bas sad da tvrdim 100%  Smile necu....

Evo jedne slike, koju imam od 2005-e godine jos u kompu...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

ivana_jordan.jpg
(32.27 KB, 500x750)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 128 129 131 132 ... 179
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 22:31:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.719 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.