Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 18:17:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Istrebljivanje jevreja  (Pročitano 54199 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 178
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A sto je i Majn Kamf napisao Hitler! Ma daj..
« Poslednja izmena: 01. Dec 2005, 21:44:18 od babalu6 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Ljudi, pisite ili Majn Kamf ili Mein Kampf, ili kako se izgovara ili kako se pise na nemackom...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Aum Namah Shivaya

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 278
Zastava Nikšić
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Apple iPod Touch
Citat
Ljudi, pisite ili Majn Kamf ili Mein Kampf, ili kako se izgovara ili kako se pise na nemackom...
Какве везе сад то има? Wink

бабалу6, мислиш ли стварно да Хитлер није написао Мајн Кампф? Ово ми никад прије није пало на памет... "Протоколи Сионских Мудраца" су били веома заступљени у Национал Социјалистичкој Њемачкој, а касније је као доказано да нису аутентични. Можда се исто деси и са Мајн Кампфом. Што се мене лично тиче, ја сматрам да је Хитлер то написао, уз помоћ Хеса у Ландсберг затвору (како историја каже Smiley)

Опште је познато да Јевреји контролишу медије, тако да им је лако да управљају масама. Данашње друштво је горе од робовласничког, само што то људи не виде...
IP sačuvana
social share
Peace, Love, Unity, Respect
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

se ipsum vincere pulcherima res est

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 3624
Zastava Periferija razuma
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Мржња према јеврејима не почиње са Хитлером. Он је једноставно био најрадикалнији и имао довољно средстава да "запржи чорбу" која се дуго крчкала у срцу васцеле Европе. Француско друштво је крајем ХIX и почетком XX века потресала "Афера Драјфус" када је француски официр јеврејског порекла Алфред Драјфуз оптужен за шпијунажу и промптно осуђен без ваљаних доказа. На крају је испало да је мајор Естерхази био главни кривац за одавање војних тајни (шта мислите коме?) Немачкој. Емил Зола је у то време написао чувени памфлет "Осуђујем" и њиме темењно уздрмао француско друштво и иначе поларизовано на "либерале" и "конзервативце" и својом апологијом распламсао антисемитизам у француској чији су представници били Барес и Бурже кјои ће остати упамћен не по антисемитским порукама већ по једној реченици која иде некако овако: "...нагли успон нижих друштвених слојева руши све моралне принципе и излаже опасности породицу и цело друштво". Антисемитизам је био толико јак да би се можда холокауст (да није дошло до I светског рата) догодио у самој Француској. Е, сад ја вас антисемитисте питам: - Да ли ви искрено верујете у то да  Јевреји, онако беспослени и докони, нису имали паметнијег посла него да смишљају како да поспешују мржњу према себи не би ли лакше завладали светом?.
П.С. Да ли се то у суседним државама доиста пише "историски" или се ради о обичном лапсусу_
IP sačuvana
social share
Na silu ne biva...al, ne se znaje - Заре игра.
Ћклај  конза
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 178
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mislim da nije napisao. Poprilicno je vjerovatno da je bio samo necija lutka, marioneta, da je bio glasnogovornik, nekoga. U mladosti se nikad nije isticao, kao ni u Prvom Svijetskom Ratu, a kako je dosao na vlast, to ni On nezna! Mislim da u novijoj istoriji, nema puno, pravih istorijsih licnosti, mozda je prije imalo, ali sada! Tesko. Mislim da je Hitler idealna licnost za glasnogovornika! Ostao je poznat po svojim energicnim govorima, imao je tu moc, da natjera ljude da mu vjeruju! sto mu i nije bilo tesko, jer je pred sobom imao vec pripremljenu, rasplamsanu gomilu! Ono sto se njemu pripisuje je poprilicno nemoguce za jednog covjeka, i sve price koje sada o njemu kruze su ili izdizanja ili omalozavanja! Mislim, isto da se nijedan Veliki vladar nebi izdavo riziku, da drzi govore, da se pojavljuje na javnim mjestima, a posebno ako je taj vladar kljuc citave jedne akcije i velikog plana! Tako da i sve ono sto je iza njega ostalo, ne pripada njemu, nego onima zbog kojih je bio. To je fino Basara objasnio:

"/.../ pojava fiktivnih ljudi nije specificna samo za nase podneblje. Oduvek ih je bilo. Pod drugacijim imenima od kojih je najpoznatije -- prividjenja. Ali niko ih nije uzimao za ozbiljno. Javljali su se povremeno, plasili neuk svet i ponovo nestajali u ambisima nebica. Sve to pre liberala, libertina, komunjara, prosvetitelja i ostale fukare, koji su na svojim skupstinama izglasali dekret prema kojem prividjenja ne postoje. Prividjenja su to, razumljivo, iskoristila i razbaskarila se po svetu."

Isotija tih Protokola je dosta sumnjiva, navodi se bar 5 izvora tog dokumenta! Mislim da vise niko ne zna o tome, ja mozda najvise vjerujem izvoru koji je naveo Danilo Kis! Znajuci, kako je Kis sve izmisljao... Ma neznam, ali porilicno su uvjerljivi!

@cenimirius
Onako dokoni i besposleni. Smiley <-> Sire se ko virus Evropom ( mislim sirili su se ), ulaze u sve sfere drustvenog zivota, lagano, neprimjetno, polako! Rade, sute i uzimaju! <-> Tebi su oni besposleni? I onda se osvrnes i pogledas, kad ono svugdje ih! <-> Jadni Jevreji, nih su samo ubijali, tukli, nisu imali svoje drzave, pa su ih ko izbjeglice svi primali! <-> Da jadni su, ali mi smo jadniji od njih! Potpuni ih razumem, morali su da bjeze u svijet, u Francusku, Njemacku, Rusiju... <-> Ma, da kod njih je rat, oni nemogu da zive u Izraelu. <--> A, gdje odu tu izbije rat, ili boljim slucajem revolucija. <-> Revolucija cega, zbacivanja nacionalne vlasti, i preuzimanja iste, od strane Jevrejsog intelekta. <-> Ma kog Intelekta, onog sto svaki dan vidis kad udjes u Mekdonalds ili gledas Diznijev crtani! <-> Da da, tog, jadni li su ti Jevreji. <-> Oni ipak poseduju Svetu mudrost <-> Pa ni Tolkin nije toliko hvalio svoje vilenjake. <-> Hoces da kazes da su Jevreji vilenjaci, pa naravno, sta mislih koga je Tolkin uzeo za arhetip. <-> Da zaboravih, mi smo, ako se secam goblini, da jesmo, na kraju ce nas pobjeditm, i dobro ce zavladati, da, da "dobro"! <-> I tako, slucajno, poce neki film na televiziji, nesto o antisemitizmu, tako u pocetku se tukli, mrzili, ubijali. Na kraju se pocese voliti, ljubiti, igrati! Sacekam ja kraj, kad ono reditelj Jevrej. <-> Ne pospjesuje li se nesto, stalnim ukazivanjem na to. Kada se zaboravi, a oni ti lagano plasiraju film, u kome mrze Jevreje, jave na televiziji da su ubijena dva Jevreja od strane... Na potpuno drugom kraju svijeta, protesuju zbog toga, pale svijece, na televiziji direktan prenos toga. Svi gledaju, misle, pa kako su ovi Jevreji nesretni, njih niko ne voli! U tom trenutku pustaju reklame, pva ide za NBA ligu, druga za Mekdonalds, treca za Metro Golden Majer... <-> O njihove li golgote, o moga li jada! <-> I onda odem u videoteku i uzmem Generaciju - X , o kakvog li sranja, isti film drugo pakovanje! Samo bolji glumci, veci marketing, srecniji kraj! <-> Pa reko dokle, izgleda da je kraj blizu, izvjesniji je nego juce za danas! Danas je kasno, iz Jecerasnjeg razloga, oni sto su juce pogresili, oni su krivi. Nama nista ne ostaje, nego da se fino namjestimo, malo piva i grickalica, i da pustiimo film, u kome mi gubimo. Nemojte se puno nervirati zbog onih juce, to je proces bio, <-> Nije li o tome pisao Jevrej - Kafka <-> Kasno je za sutra, a ni danas nije lose, o kako sam srecan sto zivim na Balkanu, i sto nam je humor - sarkastican, tragikomican... I sto svakih pedest godina izbija rat ( ovaj sledeci najvise cekam zbog ciscenja kulture ), sto jedemo prasetinu... sto je...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Samsung S7
Mislim da nije napisao. Poprilicno je vjerovatno da je bio samo necija lutka, marioneta, da je bio glasnogovornik, nekoga. U mladosti se nikad nije isticao, kao ni u Prvom Svijetskom Ratu, a kako je dosao na vlast, to ni On nezna! Mislim da u novijoj istoriji, nema puno, pravih istorijsih licnosti, mozda je prije imalo, ali sada! Tesko. Mislim da je Hitler idealna licnost za glasnogovornika! Ostao je poznat po svojim energicnim govorima, imao je tu moc, da natjera ljude da mu vjeruju! sto mu i nije bilo tesko, jer je pred sobom imao vec pripremljenu, rasplamsanu gomilu! Ono sto se njemu pripisuje je poprilicno nemoguce za jednog covjeka, i sve price koje sada o njemu kruze su ili izdizanja ili omalozavanja! Mislim, isto da se nijedan Veliki vladar nebi izdavo riziku, da drzi govore, da se pojavljuje na javnim mjestima, a posebno ako je taj vladar kljuc citave jedne akcije i velikog plana! Tako da i sve ono sto je iza njega ostalo, ne pripada njemu, nego onima zbog kojih je bio. To je fino Basara objasnio:

"/.../ pojava fiktivnih ljudi nije specificna samo za nase podneblje. Oduvek ih je bilo. Pod drugacijim imenima od kojih je najpoznatije -- prividjenja. Ali niko ih nije uzimao za ozbiljno. Javljali su se povremeno, plasili neuk svet i ponovo nestajali u ambisima nebica. Sve to pre liberala, libertina, komunjara, prosvetitelja i ostale fukare, koji su na svojim skupstinama izglasali dekret prema kojem prividjenja ne postoje. Prividjenja su to, razumljivo, iskoristila i razbaskarila se po svetu."

Isotija tih Protokola je dosta sumnjiva, navodi se bar 5 izvora tog dokumenta! Mislim da vise niko ne zna o tome, ja mozda najvise vjerujem izvoru koji je naveo Danilo Kis! Znajuci, kako je Kis sve izmisljao... Ma neznam, ali porilicno su uvjerljivi!

@cenimirius
Onako dokoni i besposleni. Smiley <-> Sire se ko virus Evropom ( mislim sirili su se ), ulaze u sve sfere drustvenog zivota, lagano, neprimjetno, polako! Rade, sute i uzimaju! <-> Tebi su oni besposleni? I onda se osvrnes i pogledas, kad ono svugdje ih! <-> Jadni Jevreji, nih su samo ubijali, tukli, nisu imali svoje drzave, pa su ih ko izbjeglice svi primali! <-> Da jadni su, ali mi smo jadniji od njih! Potpuni ih razumem, morali su da bjeze u svijet, u Francusku, Njemacku, Rusiju... <-> Ma, da kod njih je rat, oni nemogu da zive u Izraelu. <--> A, gdje odu tu izbije rat, ili boljim slucajem revolucija. <-> Revolucija cega, zbacivanja nacionalne vlasti, i preuzimanja iste, od strane Jevrejsog intelekta. <-> Ma kog Intelekta, onog sto svaki dan vidis kad udjes u Mekdonalds ili gledas Diznijev crtani! <-> Da da, tog, jadni li su ti Jevreji. <-> Oni ipak poseduju Svetu mudrost <-> Pa ni Tolkin nije toliko hvalio svoje vilenjake. <-> Hoces da kazes da su Jevreji vilenjaci, pa naravno, sta mislih koga je Tolkin uzeo za arhetip. <-> Da zaboravih, mi smo, ako se secam goblini, da jesmo, na kraju ce nas pobjeditm, i dobro ce zavladati, da, da "dobro"! <-> I tako, slucajno, poce neki film na televiziji, nesto o antisemitizmu, tako u pocetku se tukli, mrzili, ubijali. Na kraju se pocese voliti, ljubiti, igrati! Sacekam ja kraj, kad ono reditelj Jevrej. <-> Ne pospjesuje li se nesto, stalnim ukazivanjem na to. Kada se zaboravi, a oni ti lagano plasiraju film, u kome mrze Jevreje, jave na televiziji da su ubijena dva Jevreja od strane... Na potpuno drugom kraju svijeta, protesuju zbog toga, pale svijece, na televiziji direktan prenos toga. Svi gledaju, misle, pa kako su ovi Jevreji nesretni, njih niko ne voli! U tom trenutku pustaju reklame, pva ide za NBA ligu, druga za Mekdonalds, treca za Metro Golden Majer... <-> O njihove li golgote, o moga li jada! <-> I onda odem u videoteku i uzmem Generaciju - X , o kakvog li sranja, isti film drugo pakovanje! Samo bolji glumci, veci marketing, srecniji kraj! <-> Pa reko dokle, izgleda da je kraj blizu, izvjesniji je nego juce za danas! Danas je kasno, iz Jecerasnjeg razloga, oni sto su juce pogresili, oni su krivi. Nama nista ne ostaje, nego da se fino namjestimo, malo piva i grickalica, i da pustiimo film, u kome mi gubimo. Nemojte se puno nervirati zbog onih juce, to je proces bio, <-> Nije li o tome pisao Jevrej - Kafka <-> Kasno je za sutra, a ni danas nije lose, o kako sam srecan sto zivim na Balkanu, i sto nam je humor - sarkastican, tragikomican... I sto svakih pedest godina izbija rat ( ovaj sledeci najvise cekam zbog ciscenja kulture ), sto jedemo prasetinu... sto je...

Koje laprdanje u prazno, e jesam budala sto sam i citao!!

Dajte moderatori zakljucavajte vise ovu temu ..pa ovo nema smisla vise ni otvarati!!!
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 178
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
Jao, s'kim ja imam posla ovde, jao pa ja sam ovde zalutao!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Samsung S7
Jao, s'kim ja imam posla ovde, jao pa ja sam ovde zalutao!

Ma druze nisi ti zalutao ,ali sopstveno razmisljanje i tvrdnje koje si ti izneo su stvarno providne.Mislim to je isto kad bi pitao misicu sveta sta bi pozelela .....World Peace ... Smile

Poenta je da ako su ti jevreji stvarno toliko mocni kao sto kazes ....pa onda nemas cega da se plasis.Najebasmo ga na finjaka.....i sta nam bog da  Smile
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 178
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Problem je u tome sto i jeste sve providno, mislim ljudi traze zavjeru na mjestima gdje ju je nemoguce pronaci, a onde gdje je ocigledna, to svi zaobilaze u sirokom luku. Ma nebitno je sve, previse teska tema za foruma!

Ma ja sam govorio, samo se fino opustite, i gledajte... I samo pazite da vam od djece ne naprave bilmeze, ostalo ce proci ko i sve!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Hoce li ovo nekada proci?

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3760
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
BlackBerry 
Samo vas posmatram...  Smile
IP sačuvana
social share
Ко рескира профитира... Србија Србима, Европа Европљанима...
Heart Breaker...

U kafileriji se neprekidno ubijaju psi i to ne agresivni,
već SVI.
Štenci stari mesec, dva, veliki, mali, mešanci i rasni, bez izuzetka, posle sedam dana biće ubijeni injekcijom otrova!
U proseku između 50 do 200 pasa ubiju nedeljno!
Više od 7 000 pasa ubiju godišnje u kafileriji u Beogradu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 18:17:15
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.