Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 12:00:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Istrebljivanje jevreja  (Pročitano 54401 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Opet ima i zanivljivih i tacnih cinjenica u tvom postu, ali i stvari koje nisu tacne. Ajde prvo da kazem sa cim se ne slazem.

A sto se tice zavjere to je zanimljivo, da i ja sam citao o tome kako je pomagao njemacku u drugom svijetskom ratu. I to preko neke firme koja se zvala IG FARBEN , ta firma je prije II svijetskog rata napravila cijanid.

Nije cijanid nego ciklon B, gas koji je koriscen za ubijanje zatvorenika u konc logorima.

Sada kada su napravili ona je postala beznacajna! Sto ti Jevreji nikad nisu pravili svoju drzavu, ulagali u nju, bili u njoj, vracali se! Nego se samo rasipaju po svijetu, prave svoja legla i jaka uporista sirom svijeta. Sto mozes Jevreja primjetiti na kilometar, sto nose svoja obiljezija, pa nismo li svi jednaki na ovom svijetu? Imaju svoju drzavu (dobili su je), a oni masovno bijeze po svijetu i ulazu svoj kapital u ostale drzave, a ne u Izrael! Izrael je samo jedna maska i nista vise!

Naprotiv, Jevreji se masovno vracaju u Izrael (recimo operacije Moses i Solomon kojima su se masovno prebacivali Jevreji iz Etiopije, Jemena...). A ranije nisu mogli da grade svoju drzavu zbog muslimana koji su vladali tim oblastima.

Sto se Henri Forda tice, on je dosta zagonetan. Ja ga nisam bas spomenuo u kontelstu Zavjere nego u tome sto je uradio dosta na poglupljivanju naroda, sto je uprostio posao, sto je otac kapitalizma.

Ford je daleko od oca kapitalizma. On je inovator u svakom slucaju, posebno sto se tice proizvodnje na pokretnoj traci ali je kapitalizam poceo jos u 18. veku, pocetak 19. je zaista pravi zamah (vazniji teoreticari Fajol, Oven, Poor).

Sto se Henri Forda tice, on je dosta zagonetan. Ja ga nisam bas spomenuo u kontelstu Zavjere nego u tome sto je uradio dosta na poglupljivanju naroda, sto je uprostio posao, sto je otac kapitalizma. A sto se tice zavjere to je zanimljivo, da i ja sam citao o tome kako je pomagao njemacku u drugom svijetskom ratu. I to preko neke firme koja se zvala IG FARBEN , ta firma je prije II svijetskog rata napravila cijanid. Da tacno je da im je pomagao i sto se oklopnih auta tice. tada je Opel bio najveci proizvodjac tenkova i ostalih oklopnih masina! Mada ja imam jedno ludo razmisljanje po kome su Jevreji rezirali II svijetski rat. Bas toj firmi koja je unosila kapital u njeamcku IG FARBEN, najveci donator je bila banka Rostildovih iz Amerike! Njemacka je bila posle prije I svijetskog rata u najvecoj inflaciji ikad zabiljezenoj, onda za 20-ak godina da krenu na cijeli svijet, da to nije malo nelogicno. Jesu Njemci vredni, ali tolko! Istina je da je Jevreja u tom ratu poginulo oko 5 miliona, ali koliko je ostalih? Nebrojno mnogo dokaza ima za to, pokusacu da ih napisem nekad veceras, posto sad moram ici! Ali probacu da iznesem ukratko sto mislim da je tako!

O tvojoj teoriji postoji knjiga koja tvrdi nesto vrlo slicno, nisam je citao ja vec drug ali saznacu ime pa cu ti reci. Ima i istine i neistine u toj stvari. Recimo, jevrejski bankari su novcem podrzavali Treci Rajh. A sa druge strane su ginuli. Meni nikako ne ide u glavu da neko svesno zrtvuje svojih 5 miliona ljudi zarad neceg takvog. Ne kazem da nije moguce, nekako mi je samo mucno i da pomislim.

Sve u svemu, po mom misljenju  zavera Jevreja postoji, ali je dosta bezazlenija nego sto mi mislimo. Vreme ce pokazati sta ce biti, mi ionako mozemo samo da posmatramo!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Hoce li ovo nekada proci?

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3760
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
BlackBerry 
[reklama] Da li vidis nekog klosara ovde? Smile

[Edit by Anea: Svaka poruka cija je svrha iskljucivo reklama komercijalnih sadrzaja, drugih foruma, drugih sajtova krsi Pravilnik Burek Foruma, i bice cenzurisana i reciklirana.]
« Poslednja izmena: 25. Nov 2005, 12:33:43 od Anea »
IP sačuvana
social share
Ко рескира профитира... Србија Србима, Европа Европљанима...
Heart Breaker...

U kafileriji se neprekidno ubijaju psi i to ne agresivni,
već SVI.
Štenci stari mesec, dva, veliki, mali, mešanci i rasni, bez izuzetka, posle sedam dana biće ubijeni injekcijom otrova!
U proseku između 50 do 200 pasa ubiju nedeljno!
Više od 7 000 pasa ubiju godišnje u kafileriji u Beogradu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 178
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Cijanid je isto otrov (gas) i on se isto koristio za ubijanja, bar tako kazu. A da li je ta firna napravila cijanid ili ciklon B ili su to imena za istu stvar, nisam bas siguran. Morao bi se konsultovat sa udžbenikom, ali mi je mrsko posto to i nije bas tema ove rasprave, nema veze!

Za te operacije vracanja Jevreja iz: Jemena, Etiopije... Pa to je smijesno, mislio sam na vracanje Jevreja iz amerike, Engleske, Rusije... Ma kakva njihova drzava, Izrael nije nista, da su htjeli mogli su drzavu praviti prije 2000 godina, ali nisu, iz ko zna kojih razloga! Ti muslimani njima nisu uopste pretnja, da hoce, mogu ali nece, to sam vec rekao vjerovatno im treba taj konflikt da se odrzava, kao i svi ratovi na svijetu!

Kapitalizam je poceo da dozivljava puni procvat u vreme Henri Forda, a to ko ga je stvorio na papiru, to je najmanje bitno. I Karl Marks je na papiru stvorio komunizam, i to je sve sto je uradio. Ja vise cjenim onu latinsku Res non verba (Djela ne rijeci), a Henri Ford ih je najvise zaduzio, ja mislim da ga ovo covjecanstvo nece zaboraviti.

Dosta knjiga pisu o tome kako su americke (Jevrejske) banke pomagale Nemackoj prije i za vrijeme rata, ovoga sam se sjetio kada smo se dotakli Henri Forda. A to zrtvovanje, citava istorija je prepuna toga, ti bi bio los vladar, jedina mocna vlas moze istrajati na temeljima hijerarhije i sile. Ostale demokratije i gluposti mogu samo djelovati na papiru. A velika djela ponekad i traze velike zrtve. Kolika se prasina digla oko 5 milona Jevreja, pa ni sada se nije slegla, sta je sa Rusima, Francizima, Italijanima... Ko naplacuje te zrtve, izgleda da samo ovde Jevreji naplacuju svoja stradanja, a po toj logici mi bi trbali da budemo milioneri, i to svako posebno. Koliko bi samo trebalo Turcima da nam vrate dugove? Smiley

To je tako, Zavera postoji, i to na onim poljima na kojim se najmane nadas. Mene nesto pretjerano i ne zanjima, nekad sam se bavio ovime ali davno sam batalio. Niko nemoze da zna istinu, niti ona postoji posebno ne u istoriji. Rekonstrukcija svih dogadjaja u isoriji je nemoguca, ne zbog manjka informacija, nego zbog viska Smiley. Nezn se sta je bilo u ovom nasem poslednjem ratu, a kamoli sta je bilo prije pedeset godina. Mozes samo da nadjes nekoga pa da mu vjerujes, a najbolje je da se i nebavis ovime. Posto iz licnog iskustva znam da nista necee pronaci, pa i kada se ponadate da ste nesto nasli, pojavljuju se mnogo vise onih koji suprotno dokazuju!

Zavera je tu, medju nama, ali ja cu i dalje razmisljati o zelenoj obali!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Vidim gomilu klosara, ovih sto na tom forumu postuju i prave spiskove nalik onima iz WW2.

Cijanid je isto otrov (gas) i on se isto koristio za ubijanja, bar tako kazu. A da li je ta firna napravila cijanid ili ciklon B ili su to imena za istu stvar, nisam bas siguran. Morao bi se konsultovat sa udžbenikom, ali mi je mrsko posto to i nije bas tema ove rasprave, nema veze!

U pravu si, nije tema. Iako su ova dva gasa potpuno razlicitog porekla, iste su upotrebe.

Za te operacije vracanja Jevreja iz: Jemena, Etiopije... Pa to je smijesno, mislio sam na vracanje Jevreja iz amerike, Engleske, Rusije... Ma kakva njihova drzava, Izrael nije nista, da su htjeli mogli su drzavu praviti prije 2000 godina, ali nisu, iz ko zna kojih razloga! Ti muslimani njima nisu uopste pretnja, da hoce, mogu ali nece, to sam vec rekao vjerovatno im treba taj konflikt da se odrzava, kao i svi ratovi na svijetu!

Smesno? To je bio samo jedan od primera. Albert Einstein se vratio za Izrael, jedan od mnogih sa zapada. Ne zaboravi da Jevreje niko nije terao da se vracaju, sami su to zeleli. Iskopao sam cifru od oko 600.000 ljudi koji su se doselili sa zapada posle WW2. Malo li je?

Kapitalizam je poceo da dozivljava puni procvat u vreme Henri Forda, a to ko ga je stvorio na papiru, to je najmanje bitno. I Karl Marks je na papiru stvorio komunizam, i to je sve sto je uradio. Ja vise cjenim onu latinsku Res non verba (Djela ne rijeci), a Henri Ford ih je najvise zaduzio, ja mislim da ga ovo covjecanstvo nece zaboraviti.

Ford je samo epizoda (vazna doduse) u dugom razvoju kapitalizma. Procvat se desio jos ranije, sto godina ranije, razvojem zeleznice i parne masine. A Marks, naravno, nije stvorio komunizam, komunizam je stvoren kasnijim revolucijama. On je jednostavno pisao da je drugaciji svet moguc, kritikovao kapitalizam, monarhiju, religiju itd a drugi ljudi su njegova dela pretvorili u ideologiju sa boljsevickom revolucijom.

Dosta knjiga pisu o tome kako su americke (Jevrejske) banke pomagale Nemackoj prije i za vrijeme rata, ovoga sam se sjetio kada smo se dotakli Henri Forda. A to zrtvovanje, citava istorija je prepuna toga, ti bi bio los vladar, jedina mocna vlas moze istrajati na temeljima hijerarhije i sile. Ostale demokratije i gluposti mogu samo djelovati na papiru. A velika djela ponekad i traze velike zrtve. Kolika se prasina digla oko 5 milona Jevreja, pa ni sada se nije slegla, sta je sa Rusima, Francizima, Italijanima... Ko naplacuje te zrtve, izgleda da samo ovde Jevreji naplacuju svoja stradanja, a po toj logici mi bi trbali da budemo milioneri, i to svako posebno. Koliko bi samo trebalo Turcima da nam vrate dugove? Smiley

Moracu jos nesto da procitam na ovu temu, jeste interesantno. U svakom slucaju, slazem se da zasluzujemo malo para i mi...  Smile

To je tako, Zavera postoji, i to na onim poljima na kojim se najmane nadas. Mene nesto pretjerano i ne zanjima, nekad sam se bavio ovime ali davno sam batalio. Niko nemoze da zna istinu, niti ona postoji posebno ne u istoriji. Rekonstrukcija svih dogadjaja u isoriji je nemoguca, ne zbog manjka informacija, nego zbog viska Smiley. Nezn se sta je bilo u ovom nasem poslednjem ratu, a kamoli sta je bilo prije pedeset godina. Mozes samo da nadjes nekoga pa da mu vjerujes, a najbolje je da se i nebavis ovime. Posto iz licnog iskustva znam da nista necee pronaci, pa i kada se ponadate da ste nesto nasli, pojavljuju se mnogo vise onih koji suprotno dokazuju!

Zavera je tu, medju nama, ali ja cu i dalje razmisljati o zelenoj obali!

Lepo se ispricasmo i na kraju nista zakljucili nismo. Ima tu necega ali se ne slazemo o "velicini" zavere. Dosta si cinjenica pomesao ali to ne menja sustinu diskusije. Kao ni zakljucak - mi nista ne mozemo da promenimo.

Pitanje za sve - mislite li da su Srbi direktna zrtva jevrejske zavere? (ako ista postoji)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 178
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja nemam snage da ti odgovaram, vise Smiley ! U cemu to nisam u pravo, i sta sam to mjesao? Mnogo bolje bi bilo da odemo na kafu negdje i ispricamo se, mnogo je prakticnije! Smiley Ti si otisao na specijalizaciju u Ameriku, mescini da si negdje to napisao? 82, jel? Nekako, previse verujes nekim "cinjenicama", na taj nacin o ovome se nemoze razmisljat, i za osnovo svega ovoga se nesmija uzeti nikakva isotijska podliga, jer su sve dobro prekrivene. Resenje mora da postoji, mora nesto biti, neka rupa u sitemu! Namjerno ostavljena, za one koji se previse interesuju! Smiley Nesto ce mo naci, ili je vrijeme da se prvi put razocaram u svoju pamet! Videcemo, javicu vam, samo znam da onde gdje se niko ne nada resenje postoji, ili ti gdje ga niko ne trazi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile Otvoren sam za dobra resenja, ali temeljna!

Vidimo se na drugim temama!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Hoce li ovo nekada proci?

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3760
Zastava Beograd
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
BlackBerry 
Marinko druze,pa zasto bezis?
IP sačuvana
social share
Ко рескира профитира... Србија Србима, Европа Европљанима...
Heart Breaker...

U kafileriji se neprekidno ubijaju psi i to ne agresivni,
već SVI.
Štenci stari mesec, dva, veliki, mali, mešanci i rasni, bez izuzetka, posle sedam dana biće ubijeni injekcijom otrova!
U proseku između 50 do 200 pasa ubiju nedeljno!
Više od 7 000 pasa ubiju godišnje u kafileriji u Beogradu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 15
Zao nam je, ali ko boravi na kom forumu, ne interesuje nas...
Rasprave o njihovom sadrzaju i njihovim clanovima vodite na njihovom forumu... Smile Smile
« Poslednja izmena: 25. Nov 2005, 12:34:58 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne bezim, tu sam ja stalno, ako zelis o necemu da diskutujemo...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

se ipsum vincere pulcherima res est

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 3624
Zastava Periferija razuma
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Pitanje za Astral-a, proxy-ja, babalu6 i ostale "ljubitelje" judeo-masonskih socio-egzibicija:
- Sta nam je ciniti ne bismo li se spas'li? Ja sam sinoc, sav zabrinut gore navadenim cinjenicama kojim ste me prosvetlili, zvao duhove; medjutim Hitler nije bio dostupan. Bojim se. Zivim u strahu. Pomozite  Smile
IP sačuvana
social share
Na silu ne biva...al, ne se znaje - Заре игра.
Ћклај  конза
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 12:00:44
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.