Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 18:30:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Istrebljivanje jevreja  (Pročitano 54507 puta)
Svakodnevni prolaznik

Aum Namah Shivaya

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 278
Zastava Nikšić
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Apple iPod Touch
Citat
Neobrazovan = nije maturirao, znaci na nivou 3. razreda srednje.
Фин закључак, послије гледања мог профила.. Wink

Citat
Po tebi je svako skolovanje jevrejska propaganda?
Е хоћете ли престати више да ми стављате ријечи у уста. Прелистај постове од почетка. Ја нешто кажем него дода типа: "По теби је све тако..." Нисам рекао све то си ти рекао. Али нешто типа историја. Тамо фино има да су Јевреји највише страдали, Други свјетски рат, Холокауст све то. Типа српски језик: учи се Библија..

Citat
Mozemo da pricamo o svemu ovome i veoma ozbiljno, ali ne sa ovakvim porukama i argumentima.
Напокон да се сложимо..
И још извини ако смарам, али ти ми реци шта је то битно у Библији? Историја Јеврејског народа и разни митови (који су много глупи)...
IP sačuvana
social share
Peace, Love, Unity, Respect
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.0
mob
Apple 15
Citat
Историја Јеврејског народа и разни митови (који су много глупи)...

Opet.. nisam vernik.. nisam ateista.. ali... ova tvrdnja je smesna... Samo jedan citat iz Biblije:

Књига Проповедникова

Глава 1

1. Речи проповедника, сина Давидовог цара у Јерусалиму.

2. Таштина над таштинама, вели проповедник, таштина над таштинама, све је таштина.

3. Каква је корист човеку од свега труда његовог, којим се труди под сунцем?

4. Нараштај један одлази и други долази, а земља стоји увек.

5. Сунце излази и залази, и опет хити на место своје одакле излази.

6. Ветар иде на југ и обрће се, и у обртању свом враћа се.

7. Све реке теку у море, и море се не препуња; одакле теку реке, онамо се враћају да опет теку.

8. Све је мучно, да човек не може исказати; око се не може нагледати, нити се ухо може наслушати.

9. Шта је било то ће бити, шта се чинило то ће се чинити, и нема ништа ново под сунцем.

10. Има ли шта за шта би ко рекао: Види, то је ново? Већ је било за векова који су били пре нас.

11. Не помиње се шта је пре било; ни оно што ће после бити неће се помињати у оних који ће после настати.

12. Ја проповедник бејах цар над Израиљем у Јерусалиму.

13. И управих срце своје да тражим и разберем мудрошћу све што бива под небом; тај мучни посао даде Бог синовима људским да се муче око њега.

14. Видех све што бива под сунцем, и гле, све је таштина и мука духу.

15. Шта је криво не може се исправити, и недостаци не могу се избројати.

16. Ја рекох у срцу свом говорећи: Ево, ја постах велик, и претекох мудрошћу све који бише пре мене у Јерусалиму, и срце моје виде много мудрости и знања.

17. И управих срце своје да познам мудрост и да познам безумље и лудост; па дознах да је и то мука духу.

18. Јер где је много мудрости, много је бриге, и ко умножава знање умножава муку.

Mit ili cista meditacija.. Smile
« Poslednja izmena: 28. Nov 2005, 00:12:46 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
"Фин закључак, послије гледања мог профила.. "

Sorry, nije bila namera.

"Е хоћете ли престати више да ми стављате ријечи у уста. Прелистај постове од почетка. Ја нешто кажем него дода типа: "По теби је све тако..." Нисам рекао све то си ти рекао. Али нешто типа историја. Тамо фино има да су Јевреји највише страдали, Други свјетски рат, Холокауст све то. Типа српски језик: учи се Библија.."

Pa kad si rekao da je dobro sto nije zavrsio skolu, ako je mogao da bira, mogao je da izabere nejevrejsku. Ako nije mogao da bira onda su sve projevrejske.

"Напокон да се сложимо..
И још извини ако смарам, али ти ми реци шта је то битно у Библији? Историја Јеврејског народа и разни митови (који су много глупи)..."

Dakle slazes se sa SF-om da nemas argumente? Smiley

Ovo je ipak bio vrhunac!

Astral, fin si momak ali treba ti jos mnogo materijala, argumenata, izucavanja filozofije da bi mogao da diskutujes na ozbiljan nacin o ozbiljnoj temi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Aum Namah Shivaya

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 278
Zastava Nikšić
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Apple iPod Touch
Е брате зајеби сад.. Написао је НЕ са оваквим порукама и аргумантацијама. Опет ми убацаш ријечи у уста. Докле више? Ти си видим велики филизоф, у све се разумијеш. Стално помињеш аргументе а ни један ниси изнио.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nisam ja veliki filozof, ali sam za tebe Sokrat. Cekaj, zasto to pominjem, ti jos nisi ni imao filozofiju u srednjoj...  Smile

Moji argumenti su izneti u http://forum.burek.com/index.php/topic,58902.msg719119.html#msg719119

Na tvoju tvrdnju: "Jevreji nisu imali znacajne naucnike, pesnike dakle Jevreji nisu doprineli covecanstvu "

ja sam izneo protivtvrdnju: "Jevreji jesu imali sasvim dovoljno uspeha s obzirom na njihov broj i stradanje kroz istoriju" koju sam potkrepio konkretnim kontraargumentima (tj pobijanjem vise nego smesnih tvrdnji) cime sam dokazao da tvoja premisa "Jevreji nisu imali znacajne naucnike, pesnike" nije tacna. Ako ona nije tacna, nikako se ne moze zakljuciti da "Jevreji nisu doprineli covecanstvu ".

Ni logika ti ne ide, a?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Aum Namah Shivaya

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 278
Zastava Nikšić
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Apple iPod Touch
Vidim tebi ide. E ali mi nisi iznio primjer za tvoju protiv tvrdnju. I muka mi je vise da pricam ovdje. Smoriste me..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Meni ide, bar mogu da obrazlozim sta je iz cega zakljuceno.

Naravno da ti je muka kad se nismo slozili, ali si neozbiljan sagovornik...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 178
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nije me bili par dana, a vidi sta sam sve propustio! Da Jevreja nema filozofa, aha Smiley, pa decko sta ti znas o filozofiji? Ima ih mnogo, meni nebitnih, posto mrzim to sto su napisali, ne zbog Jevreja, nego samog teksta, vec sam u nekom postu napisao o cemu su pisali, pa mi je sad mrsko, koga ne mrzi nek prelista malo! Mislim da vise nesmijemo pustiti da nas istorija uci, to je jedna velika laz! Knjiga o Zaver ima jedno 50, dosta ljudi o njoj prica, da nesto ne postoji nebi se pricalo! Mislim da nije vise bitna, mogu se kladiti da za 10 godina nece biti Francuske, Njemacke, Italije to ce biti "Nova Islamska Liga" Smiley, tako je, tako ce biti, mozda ne za 10, ali 20 je 100%!

Pa ako nema pametnih ljudi kod tih Jevreja, kako oni svijetom vladaju, mi pametni, oni glupi, oni drze pola svijeta, mi ga lagano... Gdje je tu logika?

Ma ja necu nista docekati da vidim, nadao sam se u male zelene, ali kad saznah da se ljudi nisu spustili ni na mjesec, reko...
« Poslednja izmena: 28. Nov 2005, 01:49:22 od babalu6 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Good post, babalu6.

Jedno je zavera, drugo je rasna mrznja...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 178
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Bez tih amerikanizama (good post), i tih fazona, daj malo to pogledaj Smiley Smiley Wink Doduse, sta si ocekivao od mene!? Smiley

Ima dosta veze mrznja i zavjera, tu mrznju je stvorila zavjera da bi je iskoristila za sebe, jer je ona lako moze preusmjeriri u onom pravcu u kojoj  joj treba. Za to ima nebrojno dokaza, npr Skinsi, KKK... Mozda nepisu to u knjigama o zavjeri, ali probaj sa Orvelom ili Makijavelijem... Bar nisu pristrasni, za Orvela sam siguran, ali i Makijaveli ima dobrih misli, ako me budete vukli za jezik moracu ih pisati! U takvim knjigama mozes mnogo vise da saznas o zavjeri nego u knjigama nekih Rusa, Slovena, Jevreja, Amerikanaca... Za koje nikad nisi cuo dok nisi vidio te knjige!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 18:30:22
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.