Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 22:53:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Istrebljivanje jevreja  (Pročitano 55049 puta)
Svakodnevni prolaznik

Aum Namah Shivaya

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 278
Zastava Nikšić
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Apple iPod Touch
ОК, тек сад видим да сам написао да су сви велики људи Аријевске крви, мислио сам да кажем да су највише за свијет направили управо Аријци.

Citat
Nisam ja preveliki skeptik ali znam ponesto o istoriji i religiji sto ti izgleda ne znas...
Шта знаш? Морам у потпис ставити "Историју пишу побједници" мрзи ме више да понављам постове..

Citat
Nego, nista nisi rekao na moj komentar o vrlom autoru tvog drugog teksta?
Морам ли да дам коментар? Не пише у правила форума Smiley
То што кажеш да кад он назове црнце чамугама је исто као да његову породицу неко назове бескичмењацима је глупост. Како се црнци називају измећу себе? Па Nigga, а шта то значи? Па чамуга. И шта је страшно ако их неко назива именом којим они сами себе зову?

Citat
Projection odgovori meni...
На шта да одговорим?
Citat
Jel citaju ljudi ponekad ono sto napisu pre nego sto kliknu send?!
Ја нисам хтио ништа да мијењам, да не буде послије "оригинал текст иде овако" итд. Постовао сам га онакав какав је..
« Poslednja izmena: 27. Nov 2005, 21:51:58 od Astral Projection »
IP sačuvana
social share
Peace, Love, Unity, Respect
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nece da mi citira cirilicu kako treba pa moram da copy/paste...

Astral kaze:
"ОК, тек сад видим да сам написао да су сви велики људи Аријевске крви, мислио сам да кажем да су највише за свијет направили управо Аријци. "
Dakle Astral ne pazi sta pise i pise kako mu odgovara.

Dalje:
"Шта знаш? Морам у потпис ставити "Историју пишу побједници" мрзи ме више да понављам постове.."
Znaci, sve sto znamo o svetu je falsifikat? Pa-pa-paranoja... Smiley

Dalje:
"Морам ли да дам коментар? Не пише у правила форума
То што кажеш да кад он назове црнце чамугама је исто као да његову породицу неко назове бескичмењацима је глупост. Како се црнци називају измећу себе? Па Nigga, а шта то значи? Па чамуга. И шта је страшно ако их неко назива именом којим они сами себе зову?"
U ovom kontekstu je ocigledna mrznja autora prema svakom ko nije belac i to "Arijevac". Crnci koji se medjusobom tako nazivaju su uglavnom pripadnici neobrazovanih crnackih getoa, ali to ne stoji za sve crnce. Ako jedan Srbin drugom kaze "gde si seljaku?" da li to znaci da su svi Srbi seljaci?  Smile   Naravno da ne moras da odgovoris, nemas argumente pa razumem da je tesko

Astral, nadji argumente koji nisu gomila bljuvotina napisanih od strane nazi budala pa mozemo da pricamo. Ovako samo pravis samog sebe smesnim.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Odgovori ti meni kako mozes da uzmes tako glup i nevezan primer kao sa nobelovcem.
Odgovori mi i kakve veze ima to: "Jel citaju ljudi ponekad ono sto napisu pre nego sto kliknu send?!" sa onime sto si ti uradio, ti si iskopirao neciji autorski tekst koji je neko pregledao, odobrio i pustio "u etar", da je to licno misljenje nekog na blogu pa i ajde.. ali kako je "superiornim mozgovima" koji su to lektorisali i korigirali mogla da promakne takva notorna glupost.. takvo nesto ni ispodprosevno dete u 5. osnovne nakon sto prodje procente ne moze da izjavi..
Istoriju pisu pobednici.. a ko gubi ima pravo da se ljuti.. istorija svakako nije onakva kakvom je pobednici prave, ali je i mnogo mnogo daleko od onoga sto porazeni zele predstaviti, zato treba citati obe strane i svojih razmisljanjem naci neku svoju licnu istinu....
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Aum Namah Shivaya

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 278
Zastava Nikšić
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Apple iPod Touch
Не пишем ја како ми одговара него сам у брзини, пишем уједно на 1оо форума, а струја ми нестаје сваки минут јер је трафо-станица отишла. Треба ли ти још информација о дешавањима из мога града? Smile
Citat
Znaci, sve sto znamo o svetu je falsifikat? Pa-pa-paranoja...
Небеса... С тобом се стварно не може причати. Зашто увијек пишеш СВЕ? И послије ја генерализујем ствари...
Citat
U ovom kontekstu je ocigledna mrznja autora prema svakom ko nije belac i to "Arijevac". Crnci koji se medjusobom tako nazivaju su uglavnom pripadnici neobrazovanih crnackih getoa, ali to ne stoji za sve crnce.
Опет кажем да то није поента текста...
Citat
Astral, nadji argumente koji nisu gomila bljuvotina napisanih od strane nazi budala pa mozemo da pricamo.
Ево ОК. Ја само имам гомилу бљувотина написаних од стране Наци будала.. Шта ти имаш? Аргументе? Чињенице? Смијешно.. Сад ћу ја мало да играм вашу игру. Wink

Citat
Odgovori ti meni kako mozes da uzmes tako glup i nevezan primer kao sa nobelovcem.
Па кажеш да нећеш да размишљаш о томе јер је текст написао неко које комплексаш. Ја сам само рекао да би размишљао да је исти тај текст написао Нобеловац (узео сам тај примјер, јер су Нобеловци генији) Wink
Citat
Nobelovci vode racuna o onome sto pisu i govore, da ne vode ne bi postigli to sto su.
Је ли Ајнштајн водио рачуна док је крао идеје? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kada neko izjavi:

"Čamuge je lako mrzeti. Svaki liberal kome je ikada njegov BMW auto bio ukraden od strane pričajućeg majmuna, može da nauči da mrzi Crnčuge. Ali sa Ješama je drugačija stvar. Jevreji teško da vrše ulične zločine. Crnčuge će vam nabiti pištolj u lice ili će vas mlatnuti mačugom po glavi. Čamuge će prekršiti zakon da bi se borili protiv Bele rase, dok će Jevreji iskoristiti zakon da bi ubijali naš narod. Jevrej koji je duboko ukorenjen unutar sistema je veća pretnja za Arijevski opstanak nego neka Čamugarska ništarija sa ulice. Čuvajte se “Jevreja-koji-se-pokoravaju-zakonu”, jer su oni ti koji će prouzrokovati da Evropska civilizacija propadne.
"

I kada procitas samo prve tri recenice, jasno ti je o kakvom se coveku radi. Covek sa takvim namerama ne moze da bude nepristrasan i ne moze da prilazi cinjenicama na neutralan, naucan, logican nacin. Poenta dalje nije bitna. Poenta je nablatiti Jevreje i time izazvati mrznju prema istima, sto mu je uspelo kod tebe u svakom slucaju.

Nego, ti divni Arijevci, ti borci za divnu belu rasu, jesi li u kontaktu sa takvim ljudima? Jesi li isao na njihove skupove, pricao sa njima? Kako to da su oni uglavnom propali studenti bez posla nezadovoljni socijalnim statusom? Zasto ne cujes Nobelovce da pozivaju na rasnu mrznju? Zato sto ljudi imaju nesto u glavi!

Argumenti mi protiv tebe ne trebaju, sam sebe pokopavas!  Smile

Licno pitanje: zasto si se toliko napalio protiv Jevreja? Smetaju ti da napredujes u bilo kom smislu? Rade ti o glavi? Treba ti neko da ga mrzis pa su oni bili prvi pri ruci?

« Poslednja izmena: 27. Nov 2005, 22:34:08 od marniko82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Vodio je debelog racuna i od koga krade ideje i da li iza tih ideja moze da stane
Gresis u startu = s tobom nema kvalitetne rasprave
Da bi neko bio nobelovac on ne sme da bude jedno poluobrazovano, poluzrelo iskompleksirano bice. A ako neko to nije, nece napisati gomilu onakvih gluposti na tako malo prostora.
Elementarna stvar svake rasprave je da ako neko hoce da u nju ulazi ozbiljno, mora cvrsto stajati na zemlji i imati konce u svojim rukama... ovaj pise samo da bi napisao i nada se da ce se neko primiti na te gluposti.. da ce jednu od 1000 stvari da ubode...
Pozitivna strana toga je sto ce svako iskljuciti tu ideologiju iz svoje glave cim vidi kakve je budale propovedaju.
Negativna strana je sto u svetu jos uvek ima dovoljno ljudi kojima je npr Velja Ilic idol i kojima je ovo apsolutno prihvatljivo.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vodio je debelog racuna i od koga krade ideje i da li iza tih ideja moze da stane
Gresis u startu = s tobom nema kvalitetne rasprave
Da bi neko bio nobelovac on ne sme da bude jedno poluobrazovano, poluzrelo iskompleksirano bice. A ako neko to nije, nece napisati gomilu onakvih gluposti na tako malo prostora.
Elementarna stvar svake rasprave je da ako neko hoce da u nju ulazi ozbiljno, mora cvrsto stajati na zemlji i imati konce u svojim rukama... ovaj pise samo da bi napisao i nada se da ce se neko primiti na te gluposti.. da ce jednu od 1000 stvari da ubode...
Pozitivna strana toga je sto ce svako iskljuciti tu ideologiju iz svoje glave cim vidi kakve je budale propovedaju.
Negativna strana je sto u svetu jos uvek ima dovoljno ljudi kojima je npr Velja Ilic idol i kojima je ovo apsolutno prihvatljivo.

Amen to that, lepo receno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Aum Namah Shivaya

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 278
Zastava Nikšić
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Apple iPod Touch
Citat
Poenta je nablatiti Jevreje i time izazvati mrznju prema istima, sto mu je uspelo kod tebe u svakom slucaju.
Поента је да се види да они стоје иза многих важних организација, догађаја, идеологија, религија...

Citat
Nego, ti divni Arijevci, ti borci za divnu belu rasu, jesi li u kontaktu sa takvim ljudima?
Гријешиш. Аријевци нису борци за Бијелу Расу него Бијелци, укључујући тебе.Ти се можеш поносити са тим, стидјети се тога итд итд..
Citat
Licno pitanje: zasto si se toliko napalio protiv Jevreja?
Нисам се ја брате напалио против Јевреја, само говорим да су они много много опаснији него што ви мислите. Глуме жртве неке а у ствари су нешто много опасније од тога.
Citat
Argumenti mi protiv tebe ne trebaju, sam sebe pokopavas!
Не требају не требају.. Мора да је зато што их имаш... Wink

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Imam crno na belo, recimo Holokaust, sa circa 5 miliona mrtvih Jevreja. Jaci argument o jevrejskom stradanju od svih tvojih "argumenata" o zaveri.

Ja sam belac (uvek malim slovom, kao i crnac) ali se stidim i ogradjujem od ljudi koji i u moje ime pokusavaju tako nesto da proguraju. Uzimam imalin i farbam se u crno! Smiley

"Поента је да се види да они стоје иза многих важних организација, догађаја, идеологија, религија... "

Logika i filozofija kazu da se iz netacnih premisa izvode pogresni zakljuchci. Tvoji argumenti pocinju od pogresnih premisa. Ostalo zakljuci sam.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Aum Namah Shivaya

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 278
Zastava Nikšić
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Apple iPod Touch
Citat
Tvoji argumenti pocinju od pogresnih premisa. Ostalo zakljuci sam.
ОК, могуће је.. Који су нетачни? Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 22:53:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.