Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Istraživanje: Najmanje inteligentni su oni koji slušaju hip-hop i R´n´B  (Pročitano 36095 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG 4X HD
Citat
Ako je pravilo ovoga foruma da niko nikoga ovde ne moze da nazove "glupim" ili da uputi bilo kakvu uvredu,
zasto se postavlja tema koja ljude koji slusaju neku muziku naziva glupim, pa da neko slazuci se sa tim
'masakrom logike' ucestvuju u tom vredjanju.
Manje inteligentan ne znachi glup, chinjenica je da nisu svi ljudi podjednako inteligentni, shto automatski znachi da su neki manje inteligentni od nekih drugih, autor teme je pokushao to nekako da klasifikuje, a mi mozemo da diskutujemo o tome da li mu je to poshlo za rukom ili nije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia Luvmya 520
Moja niska inteligencija (IQ 83) mi ne dozvoljava da slusam Hip Hop i R'n'B (god knows I've tried as a kid), sto znaci da je ovo istrazivanje poglu. Hip Hop prepustam vama - megainteligentnim gospodarima vremena i prostora.
Prosto je neverovatno da imas tako mali koeficijent inteligencije, posto je svaka osoba koja ima q ispod 80 -
retardirana, a ti ne zvucis kao da si iz tog komsiluka. Ja sam slusao punk, pre nego sto sam sredinom 80-tih cuo
hip-hop. Muzicki naravno nisu slicni, ali su socioloski skoro identicni.
Bas kao sto covek ili ima muzicki sluh ili ga nema, tako se ljudima neke muzicke frekvencije ili svidjaju ili ne.
I to nema aposlutno nikakve veze sa inteligencijom.
Hip-hop je kao i sport, ako neko ne shvata pravila igre, nemoze da uziva u tom sportu. Hip-hop je veoma
kompleksna muzicko-vokalna kombinacija, i skoro svaki reper moze da peva, a jako malo pevaca moze da repuje.
Citat: cool
Ja slusam hip hop iskljucio da bih ogranicio svoje intelektualne sposobnosti, posto ne znam sta cu sa svim idejama koje mi neprestano naviru.  Smile
Da li bi mogao da objasnis kako su ideja i inteligencija kompatibilni ?
Kako ideja utice na inteligenciju, ili inteligencija na ideju ?
Da li je neka nauka objasnila odakle dolaze ideje ?
Citat: arlekin
Manje inteligentan ne znachi glup, chinjenica je da nisu svi ljudi podjednako inteligentni, shto automatski znachi da su neki manje inteligentni od nekih drugih, autor teme je pokushao to nekako da klasifikuje, a mi mozemo da diskutujemo o tome da li mu je to poshlo za rukom ili nije.
Nego sta znaci 'glup' ako ne neinteligentan ?
Mladi haker je zeleo da zaradi novac i postane slavan, to je njegov jedini motiv, bas kao i "Jaffa Ridza", nista tu nema novo, pa se posle apsolutnog fijaska njegovog "ispitivanja" vratio hakovanju.
Mogu samo da zamislim sta bi se desilo da je neko ovde rekao da su na osnovu "njegovih ispitivanja" najgluplji oni koji slusaju narodnjake, a da su homoseksualci koji slusaju klasiku - najinteligentniji.
Na kakvu bi reakciju ta osoba naisla u Srbiji ?
« Poslednja izmena: 28. Maj 2009, 23:20:15 od eyepheelYU »
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
Citat
Da li bi mogao da objasnis kako su ideja i inteligencija kompatibilni ?
Kako ideja utice na inteligenciju, ili inteligencija na ideju ?
Da li je neka nauka objasnila odakle dolaze ideje ?

Zao mi je sto nisi prepoznao ironiju u mom postu. Naknadno napisah da mi je smesno da se uzima kao ozbiljno korealcija muzickog izbora i inteligencije.

Citat

Ovo stvarno ne treba pojasnjavati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Prosto je neverovatno da imas tako mali koeficijent inteligencije, posto je svaka osoba koja ima q ispod 80 -
retardirana, a ti ne zvucis kao da si iz tog komsiluka.

Vidis kako znas lepo da ocenis ljude putem IQ.
Brojka izrazena IQ je jedna najobicnija glupost...svaki test nivo inteligencije moze a i nemora biti merodavan.
Dal osoba koja ima IQ ispod 80 mora biti retardirana...?
Zar ne moze neko biti retard i sa 130 IQ...?
Moze covek imati i 200 dzaba ako to ne zna iskoristiti...ta zamlacivanja oko inteligencije je napravljena da bi se samo na neki nacin ljudi odvajali u posebne grupe...poput mense nesto...
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
A postoje i vise vrsta inteligencije koja se meri razlicitim testovima. . . Evo jedne od podela vrsta inteligencije:

1. Verbalno – lingvistička inteligencija

2. Glazbena inteligencija

3. Logičko – matematička inteligencija

4. Vizualna inteligencija

5. Tjelesno – kinestetička inteligencija

6. Intrapersonalna inteligencija

7. Interpersonalna inteligencija

[Edit by cg_ac: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]

Smile
« Poslednja izmena: 28. Maj 2009, 23:17:33 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Summoning sensation

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 894
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson k810i
   Yea!!!!!!!!! 

edit: iako ne deluje tako,ja sam inteligentan...    Smile  Smile
« Poslednja izmena: 28. Maj 2009, 23:23:23 od Jarooko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Ako je tacno ovo za hip-hopere, ja se onda iskreno brinem za turbo-folkere
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: Coolrunner
Zao mi je sto nisi prepoznao ironiju u mom postu. Naknadno napisah da mi je smesno da se uzima kao ozbiljno korealcija muzickog izbora i inteligencije.
Ne shvatam zasto bi trebalo da ti bude zao ako neko ne primecuje tvoju ironicnost ?
U prvoj recenici si povezao 'intelektualne sposobnosti" i "ideje", te stvari su nepovezive, i nemaju nikakav
medjusobni uticaj.
Da nisi rekao da je to kod tebe slucaj, ne bi imao razlog da postavim pitanje, bas kao sto nema razloga za postavljanje pitanja na tvoju konstataciju da muzicki ukus i inteligencija nemaju veze.
Kapiras, niko na ovoj temi sem tebe nije spominjao ideje.
A one su nesto sto covekov um nema sa cim da poveze, one ce zauvek ostati enigma covekovog uma.
Za svaku rec covek moze da pronadje uzrok, sem za rec "ideja".
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
Citat
Ne shvatam zasto bi trebalo da ti bude zao ako neko ne primecuje tvoju ironicnost ?

Ironican sam bio da mi je zao, kao sto sam bio i ironican u postu pre toga. Dokle cemo ovako?  Smile

I kad smo kod ne shvatanja, ni ja ne shvatam zasto mi sada objasnjavas kako nema linka izmedju ideje i intelektualne sposobnosti... narocito posto sam naglasio da sam bio ironican.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG 4X HD
Citat
opet on...ne znam u chemu je tvoj problem, neinteligentan nije isto shto i manje inteligentan.
Molim te, skoncentrishi se...

Onaj ko ima IQ 140 je svakako inteligentan, ali je manje (ne "glup", ne "neinteligentan" ) inteligentan   od onoga ko ima 150. Jel to toliko teshko skapirati?
Sad bih ti rekao neshto ali to bi bilo protivno  pravilima foruma.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.