Pa pitanje se odnosi konkretno na to ometanje,to je najbitnije u pitanju,kakvo svetogrdje je Rem ucinio???Znaci pitanje sam postavio da se navede tacan razlog, kakvo svetogrdje je Rem ucinio jer je to bio razlog da ga ubije a ne samo ometanje.
« Poslednja izmena: 09. Jan 2007, 14:00:43 od ivanmisa »
Hmmm,hehe,sad si me bacio u rebus,ne znam da li da priznam odgovor,vrtis se oko tacnog odgovora ali nisi 100 odsto pogodio.Ali ajde,priznacu odgovor kao narusavanje(a ne rusenje) svetosti bedema koje je preskocio i tako nacinio svetogrdje zbog cega ga je Romul ubio . fanste27 14 bodova(stoji ti vec 14 ali tebi je uracunat moj bod greskom na prethodnoj strani .)
evo ovo sam video u enciklopediji Rem se navodno narugao bratu, preskočivši brazdu koju je ovaj izorao oko svog izabranog brežuljka Palatina i koja je simbolizirala opkop i zidine, samim time i granice novoga grada. Romul ga je zatim ubio.
I am not a complete idiot. Some parts of me are still missing.
America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)