I am not a complete idiot. Some parts of me are still missing.
America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Postaje bezveze postavljati samo slike kao pitanja.Nemam nista protiv ali postaviti sliku i pitati tek tako ko je na slici a ne staviti bar jos nesto sto blize odredjuje osobu na slici je glupo.Moze neko po tom principu postaviti sliku nekog crnca iz Afrike vodju nekog pobunjenog plemena iz nekog lokalnog sukoba i traziti da se pogodi ko je to.Posto je ovo ipak istorijski kviz,mislim da su vaznije cinjenice a ne samo prepoznavanje osobe sa slike.Dakle,ok je postaviti pitanje sa slikom ali bar da se kaze jos nesto sto blize odredjuje osobu sa slike,na primer-ko je poznati morepolovac sa slike,ili ko je ovaj engleski vojskovodja... ----------------------------------------Inace na slici je Louis Davout.--------------------------------------------------------
« Poslednja izmena: 10. Jan 2007, 00:29:09 od ivanmisa »