Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 15:58:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: За коју сте унију?
Европска унија
27.8%  (15)
Евроазијска унија
40.7%  (22)
нешто треће
31.5%  (17)
Ukupno glasova: 54
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Исток зове Србију  (Pročitano 33839 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Oni su bar bili iskreni, rekli su ti u oči, i ostvarili obećanja: 'Ne dirajte Šiptare, bombardovaćemo vas'...i tako i bilo.
Ovi Rusi rade malo drugačije. Dobili su NIS i kompletno tržište za džabe a ni traga od Južnog toka. Oni nas nisu uništili za 3 meseca, oni nas polako pljačkaju preko naših Malih Rusa...
Smile Smile Smile Smile ne lupaj.  Smile Smile

A sta Evropa radi?

10 godina nas zavlace sa ulaskom u EU.
"Evo,evo,jos malo,samo sto niste dobili status kandidata"(EJ! ne clanstvo,nego status kandidata! )
a onda odjednom "eee,jebi ga...primicemo vas na  Smile razgovore  Smile o statusu kandidata sledece godine".  Smile

i tako vec 10 godina.
dok raznorazne klosare oko nas pustaju bez ikakvih problema.

a pre toga su nas 10 godina cerecili.
Znaci 20 godina oni nas unistavaju,a onda nas zavlace okolo,i sad su oni kao bolji od Rusa.iskreni i fini samaricani.kako da ne.  Smile Smile

Sve same postenjacine i dobrotvori.  Smile Smile Smile Smile

Gomila lazljivih egomanijakalnih govana bre.  Smile
« Poslednja izmena: 21. Feb 2011, 17:45:12 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Pre nekoliko godina zezao se moj drug da cemo mi ruku pod ruku u EU sa Mongolijom neke 3021 godine, moram da ga zajebam da cemo biti u savezu za Mongolijom ali ne u EU Smile

Ovo je kretensko debilska ideja ulaska u ovakvu uiju sa razno raznim silama kao sto su uzbekistan, mongolija, tadzikistan i ostale (ex)komunisticko-muslinasko-fundamentalisticke i bog te pita kakav drugaciji mix od drzava  Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ccccc

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1034
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6234
Izgleda da ovde ima bukvalista.Kaze nije bio na casovima geografije.Kaze da mu je bitnija materijalna strana to je sve zbog ekonomije.Spominje Bugare,pusti me brate Bugara i Rumuna,privezaka.Ti si ocigledno za evropsku uniju.Postujem misljenje,ali ja od te evrope nista dobro nisam video.Ekonomija?Jedva cekaju da svakog gradjanina survaju u kredit.Onda placaj toj evropi.To je ekonomija.U Srbiji vise ne postoji drzavna firma koja dobro radi,zato sto su sve prodali,mozda je i to ekonomija.Pored srpskog zita,plodne njive i postenih ljudi koji ce da vode ovu zemlju sta ce nama evropska ekonomija pod uslovima koji oni daju=kupi modifikovanu hranu da bi preziveo,jer zasto da gajis biljku kad ce to evropa uraditi umesto tebe.To je evropska ekonomija.Srednji vek?Ko je to spomenuo?Jesi cuo za program jedna vlada,jedna vera?Novi svetski poredak,jesi cuo za to?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Oni su bar bili iskreni, rekli su ti u oči, i ostvarili obećanja: 'Ne dirajte Šiptare, bombardovaćemo vas'...i tako i bilo.
Ovi Rusi rade malo drugačije. Dobili su NIS i kompletno tržište za džabe a ni traga od Južnog toka. Oni nas nisu uništili za 3 meseca, oni nas polako pljačkaju preko naših Malih Rusa...
Smile Smile Smile Smile ne lupaj.  Smile Smile

A sta Evropa radi?

10 godina nas zavlace sa ulaskom u EU.
"Evo,evo,jos malo,samo sto niste dobili status kandidata"(EJ! ne clanstvo,nego status kandidata! )
a onda odjednom "eee,jebi ga...primicemo vas na  Smile razgovore  Smile o statusu kandidata sledece godine".  Smile

i tako vec 10 godina.
dok raznorazne klosare oko nas pustaju bez ikakvih problema.

a pre toga su nas 10 godina cerecili.
Znaci 20 godina oni nas unistavaju,a onda nas zavlace okolo,i sad su oni kao bolji od Rusa.iskreni i fini samaricani.kako da ne.  Smile Smile

Sve same postenjacine i dobrotvori.  Smile Smile Smile Smile

Gomila lazljivih egomanijakalnih govana bre.  Smile

Kako nas zavlače? Time što od nas očekuju da uradimo što su uradili i svi ostali a mi to nećemo?

Ne dragi moj. Zavlače nas ovde naši političari. Ne možeš u Evropu bez denacionalizacije, ne možeš u Evropu bez jasne zaštite privatne imovine, ne možeš u Evropu a da tek od juče imamo državnog revizora koji još uvek nema sva ovlašćenja da kontroliše kako se troše državne odnosno naše pare.

Problem se nalazi u našem dvorištu a ne u njihovom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Kako nas zavlače? Time što od nas očekuju da uradimo što su uradili i svi ostali a mi to nećemo?
ma,sta pricas bre?  Smile

Sta su uradili Bugari?sta su uradili Madjaaaari?Sta su uradili Rumuni?sta su uradili Crnogorci? ! Ej,Crnogorci!  Smiley 1

A sta smo mi uradili? Pa,nema sta nismo.
Dadosmo im pola generala,nebitno dal su bili krivi,ili ne.
Dadosmo im politicMare.(nema veze sta ja mislim o njima,i sto mi nije zao-radi se o tome da je jedna drzava isporucila nekoliko svojih visokih funkcionera jednom sudu koji se bavi selektivnom pravdom)
Unistili smo prosvetu,i uveli usranu Bolonju,koju niko normalan ne praktikuje skroz,sem nas idiota,samo da bismo im se ucepili.
Odgovorili im sto pre na onaj usrani upitnik,ko da smo neki idiot na popravnom ispitu,a ne suverena drzava.
Uvodimo bre milion novih postanskih sanduka,naravno,sve o trosku stanovnistva,samo da bi njima bili po volji.

Alo,bre,pa cak smo poceli i zgrade i vozila da farbamo u njihove boje!EEEEJJJJJ!!!!!

Ne mozemo dublje da im udjemo u dupe!

Da ne treba mozda i mi svi da se ofarbamo u plavo-zuto,kako bismo 100%,hiljadu promila,ma,kakvi-zilion promila,bili po "Evropskim standardima"?  Smile  Smile

"Sta smo uradili?"...   Smile Smile Smile Smile Smile Smile

i to tako vec 10 godina.10 godina i dalje se ne zna ni kad ce nas pizdurine primiti,da nam mooooozdaaa kazu kad cemo moozdaaaa dobiti status kandidata,a onda,moooozdaaa,za jedno 20 godina,i status clana.  Smile

Britanski grofovi u Edvardijansko doba,najveci snobovi i skotovi u istoriji covecanstva,su za ove gnjide andjeli bre!  Smile

Smrdljiviju i odvratniju gomilu uobrazenih egomanijakalnih skotova nikad nisam video.  Smile
« Poslednja izmena: 21. Feb 2011, 23:21:23 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Jel su ovo mozda ti famozni "Evropski standardi" na delu?Standardi koje je Rumunija zadovoljila,mukotrpnim radom,i ljubljenjem guzice 10 godina?(kao mi,jelte...)

Ja ne znam,pa pitam...mozda gresim...  Smile

Mozda je ova koliba gradjena po "Evropskim standardima"?  Smile
A mislim da je i eco-friendly po "Evropskim standardima"!  Smile
Mozda je ovaj konj na ulici po "Evropskim standardima..."?  Smile
Mozda je ovaj put po "Evropskim standardima"?  Smile
Mozda ovaj covek zivi po "Evropskim standardima"?  Smile
Da nisu mozda ove zgrade gradjene po "Evropskim standardima"?  Smile

Mislim,pitam... sta ga znam...  Smile

Ajde,bre,pa prosle godine mi je buraz bio u Rumuniji.  Smile Mi smo,cak i ovakvi,i dan danas,posle svih ovih godina,zapad za njih.  Smile

To bre beda,nikad gora.  Smile  I to mi je zemlja puna clanica EU vec 6 godina?  Smile
« Poslednja izmena: 21. Feb 2011, 23:33:41 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16

Odgovorili im sto pre na onaj usrani upitnik,ko da smo neki idiot na popravnom ispitu,a ne suverena drzava.
Uvodimo bre milion novih postanskih sanduka,naravno,sve o trosku stanovnistva,samo da bi njima bili po volji.

Alo,bre,pa cak smo poceli i zgrade i vozila da farbamo u njihove boje!EEEEJJJJJ!!!!!

Ne mozemo dublje da im udjemo u dupe!

Da ne treba mozda i mi svi da se ofarbamo u plavo-zuto,kako bismo 100%,hiljadu promila,ma,kakvi-zilion promila,bili po "Evropskim standardima"?  Smile  Smile

To bre beda,nikad gora.  Smile  I to mi je zemlja puna clanica EU vec 6 godina?  Smile

Al su usli u NATO. Mozda im nije milo i drago al znaju da su beda i da nemaju bas mnogo izbora

To ti pricaju domaci politicarima o boji vozila i zgrada i hvale se kako je "evropski", a istina je da u EU niko ne trazi nikakvo farbanje vec da se prestane sa "farbanjem". Niko te ne prima sto si lep vec zato sto postoji interes. Imaju jasne uslove a ne pomaze tu postanska sanducad, prefarbani autobusi i kojekakvi bakraci cime politicari mazu oci narodu. U banci kad dizes kredit je interes tebi jel ti treba novac a banka ima interes u kamati, ne interesuje njih dal si ti nalepio na vrata auta njihovu reklamu i ofarbao kosu u corporate boju banke il poslodavca isto ne interesuje jel ti slusas Bob Marlija il Mitara Mirica, on hoce rad a ti hoces novac, drugo je irelevantno

sta su uradili Crnogorci? ! Ej,Crnogorci!  Smiley 1

A sta ce Crnogorci po obicaju da rade  Smile
Salu na stranu, ima ih ko manji grad zemalja EU, imaju stabilan prihod od turizma i to je to. Znaci, ne kubure sa novcima i turizam nece iscrpiti za godinu, dve. Sbra em ima vise, em nema neke jake privredne grane da se kaze da je to buducnost i sigurnost. Najvece firme, zeleznica, lelekom pa cak i NIS su tu da pokrivaju domace trziste, oni tu presipaju iz supljeg u prazno, ne privredjuju i samo obrcu novac
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Trol kao i uvek,ni ovde ne shvata poentu,nego tera svoja predavanja.

Poenta je u tome da mi nema sta nismo uradili da im se dodvorimo.

U tome je poenta,geniji!

U tome da su trutovi i klosari oko nas dobili clanstva pre cak 6 godina,a da prstom nisu mrdnuli.I da i dan danas zive gore nego mi,a kobajagi su deo EU,tog samoproklamovanog centra univerzuma.  Smile

A mi?Mi 10 jebenih godina radimo sve sto nam kazu,cak i izmisljamo svasta,samo da bi im se dodvorili,a i dan danas ne znamo kad ce nas primiti,da nam mozda kazu dal ce nam mozda jednog dana dati status kandidata,i mozda,jednog dana,mozda,nas primiti.

Alo,bre  Smile

Pa,cak i da nismo "zasluzili" dosad puno clanstvo(mislim...poserem im se ja na njihovo vrednovanje,al,aj,kao...da igramo po njihovim pravilima),sigurno jesmo zasluzili status kandidata.

A mi i dalje ne znamo kad ce nas uopste primiti za pricu oko toga.  Smile

I nemojte mi sad zapocinjati pricu sa Mladicem.Rekoh vec-BOli me bre patka za njega.
Ko ga oce,nek ide pa nek ga trazi.

Ionako smo vec im isporucili pola Generalstaba,i unistili vojsku.  Smile
Salu na stranu, ima ih ko manji grad zemalja EU, imaju stabilan prihod od turizma i to je to. Znaci, ne kubure sa novcima i turizam nece iscrpiti za godinu, dve.
Ma,o cemu pricas ti,covece?  Smile Smile

Pa,to sam i ja do skora mislio,pa kad sam video koliko nezaposlenih imaju,i kolko im je pao standard,a nemaju nikakvu privredu,pa zgranuo sam se.

Uostalom,nije bitno ni kakvi su-mislim,vidi se i na primeru Rumunije,jelte  Smile -bitno je sta su uradili.

Sta su oni uradili za ovaj status?sta? nista! Najveci projekat koji su uradili u zadnjih dve decenije im je bilo kopanje tunela,i podizanje mosta.i to je sve.

No,oni jos i ajde.Mislim-ovo se naravno odnosi na njihovu vlast,ne na narod.znam da ima dosta ok Crnogoraca.

Ali RUmuni...Bugari...  Smiley 1 Ajde,bre,pa to ko velike Cigamale,jbt.  Smile
« Poslednja izmena: 21. Feb 2011, 23:44:59 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson 
Izgleda da ovde ima bukvalista.Kaze nije bio na casovima geografije.Kaze da mu je bitnija materijalna strana to je sve zbog ekonomije.Spominje Bugare,pusti me brate Bugara i Rumuna,privezaka.Ti si ocigledno za evropsku uniju.Postujem misljenje,ali ja od te evrope nista dobro nisam video.Ekonomija?Jedva cekaju da svakog gradjanina survaju u kredit.Onda placaj toj evropi.To je ekonomija.U Srbiji vise ne postoji drzavna firma koja dobro radi,zato sto su sve prodali,mozda je i to ekonomija.Pored srpskog zita,plodne njive i postenih ljudi koji ce da vode ovu zemlju sta ce nama evropska ekonomija pod uslovima koji oni daju=kupi modifikovanu hranu da bi preziveo,jer zasto da gajis biljku kad ce to evropa uraditi umesto tebe.To je evropska ekonomija.Srednji vek?Ko je to spomenuo?Jesi cuo za program jedna vlada,jedna vera?Novi svetski poredak,jesi cuo za to?
@djordjenbgd...recimo da si u pravu apsolutno.
po tebi trebalo bi da se priključimo evroaz uniji...jer nam to više odgovara.
zašto?
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Evo dva najpoznatija Rumunska vida drumskog transporta:

Dacia v. 1.0...

i Dacia Hatchback...

Evropski,nema sta...  Smile

p.s. - imaju i gradski prevoz sa vozilima revolucionarnog dizajna i kvaliteta...

« Poslednja izmena: 22. Feb 2011, 00:05:19 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 15:58:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.