Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 02:06:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Istina o Luciferu  (Pročitano 52384 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
ne mesam pojmove soft
samo razmisljam drugacije od svih prisutnih.
sta je ovde pogresno? bas me interesuje
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2308
Zastava Srbija, NBG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 6500c
bog koji ubija decu ,naredjuje da se istrebe chitavi narodi ukljucujuci zene i decu ,pa i stoku  Smiley 1 ... svakako nije bog dobra i ljubavi ,nego bog zla ....

dakle ,onaj ko veruje u takvog boga pre zasluzuje naziv ljubitelja djavola nego neki glupi satanista koji kolje kokoshke ...  Smile Smile
Koji je to narod u Bibliji unisten?
IP sačuvana
social share
O porodici Jelene Karleuse:
glupo pitanje, oni su cuvena slovensko - srpska plemicka porodica sa dubokim korenima u kraljevskoj lozi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Filistejci i Kananci  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Sony xperia
Citat
Treba lepo razmisliti iz perspektive mitoloskih andjela.
Ko se moze postaviti u njihovoj perspektivi razmisljanja ??

Citat
Andjeo je neko ko treba da zivi od prisustva uzvisene licnosti sto u nasem slucaju ne odgovara bas najbolje.
Odkud to ??

Citat
Jer ne mozes da zivis od ljubavi, casti i ponosa jer onda ne bi bio nista bolji od pseta.
Ko to kaze ??

Citat
Naravno budi na nivou mrava gde samo radis ne karas, ne pijes, ne jedes nista sem mane, to naravno dosadi posle dugog vremena i kada zelis slobodu dobijes gnevnog boga koji sam izjavljuje da je ljubomoran bog.
Ko kaze da se ne kara, pije, jede, ... ?? Zar ne zivimo u materijalnom svetu, a tezimo necem jos visljem ??
Za podebljani deo:  Smile

Citat
I ako su svi njegova deca znaci svi imaju njegove osobine.
A to moze navesti na druge stvari.

Citat
Sto se tice Satane da od najlepseg andjela i najmocnijeg medju andjelima da odjednom postane ruzan i zao ni to ne stima
Sta znaci to najlepsi, najmocniji, ... iz cije perspektive gledano ?? Ruzan, zao, ... cije je to glediste ??

Citat
Jer onda samo pokazujemo da je Bog nesposoban.
Pa i ti pises velikim slovom.  Smile Razmisli jedno. U Jovanovom Otkrovenju o Armagedonu, na kraju satana pre nego je bacen u lance, priznao je nekome da je Bog. I nemoj reci da je to samo knjiga. I ti se pozivas na onu drugu knjigu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Citat
Opis Boga u Jevanđelju je sasvim suprotan opisu iz starog zaveta.
није истина.
Dokaži ako nije istina.Postavi citate iz Jevanđelja,gde piše da je Bog gnjevan,ljubomoran,mrzi,ubija do sedmog kolena i uništava sela i gradove?Nije dovoljno reći "nije istina",već to moraš i dokazati zašto nije istina.Samo Bez filozofiranja,samo postavi citate iz Jevanđelja koje potvrđuju tvoje ubeđenje.Mene interesuju Isusove reči,a ne tvoje.

Citat
не, него ти измишљаш нешто што нема везе са Јеванђељем. то што ти причаш је најсличније њу ејџ и хипи филозофијама.
Postavi tekst gde ja to izmišljam.Ako već optužuješ da izmišljam,valjda treba da postaviš šta to izmišljam.Jer optužba bez dokaza je tvoja laž i izmišljotina.Optužuješ me nečim što ti radiš.Dokaži da ja nešto izmišljam.

Citat
где у Јеванђељу пише које су особине Бога? и где у Јеванђељу пише да су особине сатане супротне особинама Бога? значи кажеш да поштујеш Јеванђеље, а све време измишљаш сам ствари које не пишу у Јеванђељу.
Dva put mi zablokirao računar kao nikada pre pišući stihove iz Jevanđelja,ali ću ih ipak postaviti.
 Mark 10,8 "A Isus reče:Što me zoveš blagim? Niko nije blag osim jednog Boga" - Bog je blag,a ne kako tvoje izmišljeno Jevanđelje tvrdi da Bog mrzi,ubija,kažnjava do sedmog kolena,gnjevan,ljubomoran i uništava gradove i sela.

Matej 5,45 "Da budete sinovi Oca svog koji je na nebesima,Jer On zapoveda svom suncu,te obasjava i zle i dobre,i daje dažd pravednima i nepravednima" - ne govori da Bog kažnjava grešnike,da ih ubija,da ih uništava i da ih mrzi kako tvoja izmišljeno Jevanđelje tvrdi,već jednako obasjava Božje sunce i na pravedne i na nepravednike.

Luka 6,35 "Ali ljubite neprijatelje svoje,i činite dobro,i dajte u zajam ne nadajući se ničemu,i biće vam velika plata,i bićete sinovi Najvišega,jer je On blag i neblagodarima i zlima." - blag je i zlima,a ne govori da Bog kažnjava zle,da ih ubija,da ih uništava i da ih mrzi kako tvoje izmišljeno Jevanđelje tvrdi.

Jovan 3,16 "Jer Bogu tako omile svet da je i Sina svog jedinorodnoga dao,da nijedan koji Ga veruje ne pogine,nego da ima život večni." - Bog ne mrzi svet i ljude,nije ljubomoran gnjevan pun mržnje koji kažnjava kako tvoje izmišljeno Jevanđelje tvrdi.

Molio si me,učinio sam.
Ovo je istina i stvarna osobina Boga,pa možda zbog te istine nazivaš istinsko Jevanđelje piroksovo Jevanđelje,samo zato što istinu govorim iz Jevanđelja. A ti nepoznavajući ove stihove si jasno pokazao,ne da ne poznaješ Jevanđeljen i Isusa,već ni Boga ne poznaješ.Mnogo je žalosno da ne poznaješ ove stihove Jevanđelja,a poznaješ kako je Bog zao,mrzi,ubija,gnjevan itd.Jer Isus reče u Jevanđelju,ko Njega ne poznaje,ne poznaje ni Boga.A ti se dalje drži tvog izmišljenog Jevanđelja gde su Božje osobine sasvim suprotne osobini pravog Boga iz Isusovog Jevanđelja.

Citat
хааааа! па то су све лажи! само Јеванђеље је истина. где у Јеванђељу пише да смеш да читаш ишта сам Јеванђеља? значи уопште не поштујеш Јеванђеље!
Zar ne primećuješ da svakog kritikuješ?
Po nekim tvojim izjavama i Jevanđelje ti je laž.Svi su glupi u svojim razmišljanjima,samo si ti u pravu.A šta ako ti jedini grešiš,pa ti je i belo crno,a Bog ljubavi ima zle osobine?

« Poslednja izmena: 05. Sep 2008, 22:53:39 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2308
Zastava Srbija, NBG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 6500c
Filistejci i Kananci  Smile
Filistejce nikada Jevreji nisu osvojili potpuno, a Hananci su porazeni. Tek posle su nestali.
IP sačuvana
social share
O porodici Jelene Karleuse:
glupo pitanje, oni su cuvena slovensko - srpska plemicka porodica sa dubokim korenima u kraljevskoj lozi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Mi mozemo da se postavimo na Andjeosku tacku razmisljanja. To se zove gluma, to se zove koriscenje mozga i inteligencije koju posedujemo. I uopste nije tesko.
Ako si procitao ista o navodnim Andjelima onda kapiras da je njihova cela svrha da udovolje boga. Znaci po principu kosnice. Nekada su navodno imali polne organe a posle incidenta zvanim Nefilim to im je bilo oduzeto. Jedu samo manu sto je ludilo. Nemaju svoje Ja u smislu da imaju slobodu da rade sta zele znaci u poredjenju sa ljudima oni su u lancima u stvari.

Zivot tako kaze. Jer ti mozes sada da izadjes na ulicu, nemas posao nemas para i hrane i da zivis od toga sto tebe neko voli, ili sto ti nekog volis, da zivis od ponosa i svoje casti? Crkao bi za nedelju dana.

Ja ne kazem da se ne radi kod ljudi ali gledam iz "Andjeoske" perspektive.

Na kakve stvari? To nisam shvatio bas najbolje

srle37
A Sodoma i Gomora?

To je obostrano glediste sa andjeoske i sa ljudske perspektive. Doduse sada postoji pitanje da li zlo dobro kako mi vidimo vide i svi ostali. (ovde se stavljam u polozaj vernika, dakle nemoj da te cudi ako vidis Bog jer to je navika koju pokusavam da izbacim, cisto ispiranje mozga, dobro smo programirani)
Jel imas taj citat?

Ovu knjigu je jedna osoba pisala ne njih 100 zato mi je logicnija nego ova druga za koji znam zasigurno da je uradjena od strane ljudi koji pocinju sa I....
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
 ti ljudi u sodomi i gomori su dobili sta su zasluzili. poznjeli su sta su posejali.

lightsoft prisustvujes prepricavanju knjige onodisovog zemljaka.    Smile
« Poslednja izmena: 05. Sep 2008, 23:10:42 od gottago »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
aha  Smile
bog je malo nervozan i pun prastanja Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
to da svevisnji prasta kada procitas 5 puta ave marija, to je katolicka propaganda. bar bi to trebao da znas.   Smile   Smile   Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 02:06:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.