Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 15:08:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Istina o Luciferu  (Pročitano 52724 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Brini se ti za sebe, nas ostavi na miru ako ti mislis da si u pravi tako mislim da sam i ja u pravu. Ja nemam gospodara a vi vernici nemate pojma o cemu pricate, svi propovedate ljubav ljubav a ne prodje 3 posta i odmah drvlje i kamenje a posle prastaj. Sve se ovo pretvorilo u dzinovski cirkus  Smile
Smrt je pobedjeni neprijatelj  Smile Smile Moga gospodara!!! jao kada se saberete tada mi se javite molim vas ovako se vise ne zna ni ko pije ni ko placa
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat
onda pola Srbije zasluzuje da umre

i cela amerika
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Kako god, njegova analogija je netacna. Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Najveca prevar u istoriji sveta je to sto je Djavo ubedio ljude da ne postoji. Nisi ti pozvan da odredjujes sta je netacno a sta ne, to sto citas satanisticke knjige i slusas Merlina Mensona tvoja stvar meni je zao da jedna dusa ode Djavolu u ruke, ima vremena da se vratis. Zivis u predrasudma da si Hriscani zli da je sve iskvareno narocito Pravoslavlje zato bacas drvlje i kamenje na njega, jer ja neznam sta ti je ono skrivilo. A sta to ti popovedas tj. tvoje knjige. Zalite se i kukate kako je Biblija puna mrznje prema njemu, da ga je izrugala, a sta je on to uradio osim sto je porobio citav svet. Ti se protivis krstu i bacas hulu na njega. Da Isus je pokazao da je smrt pobedjeni neprijatelj
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Najveca prevara je to sto je religija ubedila coveka da bog postoji. Ako nisam ja pozvan nisi ni ti. Djavo ne postoji.
Oh nisu predrasude dragi moj to smo odavno resili ovde na forumu. Ja kao sto sam navodio do sada nekada sam bio slep i progledao sam i video da je sve to jedna velika laz. Pravoslavlje samo sebi kopa grob, sto zbog svoje politike, popova sto zbog svojih vernika. Ja ne kukam iznosim tacne cinjenice.
On je porobio svet? Vi niste normalni majke mi. Ovako kada se desi nesto lepo E Bog je to dao kada se desi nesto lose e to radi Satana. Kada ti treba nesto od Boga e on ne radi nista ceka kraj sveta. Ni vi sami ne znate sta pricate, niti umete da tumacite vase "svete" knjige koje su pisali masoni. Ja do sada za 2000 godina istorije sam video samo zlo od hriscanstva i nikakvo dobro. Citirate i tumacite kako se vama svidi, kada ne mozete da odgovorite nesto krijete se iza citata nekih tamo navodnih svetaca. Da protivim se krstu jer krst je laz, i jos uz to je paganski kao i vas bozic, uskrs, i gomila ispraznih slava. Isus nikada nije ni doshao, ne postoji dokaz da je postojao takav covek dole na istoku. I da jeste nije bio bozji sin niti je uradio ista sem sto je osnovao sektu kojoj danas ti pripadas.
Ja sam procitao vase spise vi niste procitali moje tako da mozete da ucutite, kada procitate onda mi se javite jer ovako nemate pojma o cemu pricate.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Neka ti je Bog u pomoci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
God is dead  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
"Oči su mi svagda upravljene ka Gospodu, jer On izvlači iz zamke noge moje."
- Psalam 25:15
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
If God is willing to prevent evil, but is not able to
Then He is not omnipotent.

If He is able, but not willing
Then He is malevolent.

If He is both able and willing
Then whence cometh evil?

If He is neither able nor willing
Then why call Him God?
Epicurus (341 BC, Samos – 270 BC, Athens)
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
 Neka mi bilo koji čovek, koji je ikada iskreno pokušao makar jedan dan u svome životu služiti Bogu sa svom svojom snagom, neka mi kaže ako je to bilo lako. To nije lako. To je borba, to je bitka. Isus Hrist na Golgoti nije bio zamena za život kakvim vi živite, već sredstvo kojim postižete silu da živite božanski život. Ne, ne postoji spasenje bez pokajanja. To je prvi korak. Prvo dolazi prvo. A čovek koji promaši pokajanje, promašiće sve. Ako je vaše pokajanje plitko, i vaš će verski život biti plitak. Ako vaš dolazak Hristu ne znači sve, sve nećete ni dobiti. Ako vaše predanje nije potpuno, ništa ne možete primiti. Ako su vam ruke pune, ne možete primiti. Samo oni koji dolaze praznih ruku mogu prihvatiti. Samo oni koji se obrate iz tame u svetlo mogu razumeti Boga. Samo oni koji zauvek ostave đavola mogu primiti Boga. Da, moramo se pokajati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 15:08:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.