Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 02:26:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Istina o Luciferu  (Pročitano 52545 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Jerihonac
Satana i Lucifer nisu isto

Postoje knjige o Satanizmu. Stariji textovi se zovu Grimoari. Novija frakcija je onaod LaVey-a i imas na ovom forumu temu koju sam otvorio, na engleskom je. Tu pisu osnovni predlozi satanizma.

Decky
Nemas losu percepciju
 Smile

Insomnius
Necronomicon postoji. Jedna je knjiga novijeg zdanja od HP Lovecraft-a i postoje dve stare jednu cuva Vatikan a druga je izlozena u Smitsonijan centru navodno.

bf
nije lose  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

I`m a good guy

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 281
Zastava Jagodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Nokia N85
Sotonina biblija ne postoji jer ne postoji ni bozija biblija - postoje samo knjige koje su ljudi pisali drugim ljudima u zanosu spoznaje necega sto su sami definisali kao bog ili sotona. Na kraju ni bog ni sotona ne postoje osim u glavama ljudi. Ono sto postoji su oni.

"Jedi pij i uzivaj sad i ovde" ne postoji vece istine od te. Ovo jedi i pij ti ne treba rekao bih samo "UZIVAJ sad i ovde" - to je ono sto i bog i sotona zele za tebe, to je ono sto ti zelis sam za sebe iako ce biti mnogih koji ce ti govoriti i ucititi te suprotno. Da bi uzivao sad i ovde moras uvek da budes prisutan sad i ovde. Sve dok si prisutan u sadasnjem trenutku ti zivis u istini jer je taj trenutak sve sto postoji. Jedino sto mozes da naucis se nalazi u sadasnjem trenutku. U njemu ti ne trebaju ni bozija ni sotonina biblija - treba samo da pazljivo slusas samog sebe jer je tu svo znanje koje ti treba i koje ce ti ikada trebati. U tebi je i bog i djavo a na tebi je da izaberes u svakom trenutku sta ces da budes.
Smile Smile Smile bravo lepo receno.To sam i ja hteo reci mada me mrzi kucati  Smile
IP sačuvana
social share
To sto sam cuo za hitlera ne znaci da sam nacista. To sto sam cuo za marksa ne znaci da sam komunista. To sto znam da postoje govna ne znaci da cu da ih jedem. Tako ja razmisljam. Ako se vase misljenje razlikuje bojim se da imate problem.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Belzebub slican Baal-u i Belialu Filistejski Bog muva
Ashtarot koji predaje matematiku ljudima i bog optuzitelja
Azazel u prevodu (bog je bio mocan) bog astrologije i alhemije
Mamon bog bogastva i tako dalje i tako dalje

Bog muva. Cccccccccc.

Najblize odgovoru sto se moglo procitati na ovoj diskusiji je iznela/o Livingston na trecoj stranici.

Sve religije kao i danasnje su operativni sistemi koji sluze za degradaciju ljudskog covecanstva i ropstvo.

Svaka cast onima koji nose posebne genetike iako nisu na posebnim pozicijama i oplemenjuju te operativne sisteme svojim dozivljajem kroz licno sosptvo. Samim tim i odrzavaju balans i dualnost ove planete a toga nisu ni svesni.

Bogovi ne postoje. Postoje samo visa i niza bica po kvalitetu energiji i postojanju. Bog je jedan dualan i u centru. A on ne pripada ni jednoj poznatoj klasifikaciji. A najveca greska je sto sva ta bica kao i mi mislimo da smo napravljeni po njegovom liku i da imamo pravo da menjamo druge po svom liku.

Demoni i andjeli ne postoje. Samo postoje razni ciljevi i razne politicke frakcije oduvek.

Ali, nikada ne treba prestati tragati pa to bilo na bilo koji nacin. Da li belim ili crnim putem , desnim ili levim. Potpuno je nebitno svi smo mi deo jednacine.

pOz
« Poslednja izmena: 26. Avg 2008, 10:51:22 od baaal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Demoni i Andjeli kako su prikazani ne postoje, ali zato postoje sile koje je lako ili tesko manipulisati.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Black mamba

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 
Anđeo i demon su u stvari oba anđeli. Samo je jedan pali a drugi nije. To ti je kao dve strane istog novčića. Na primer kad se griješ zimi onda je vatra anđeo a kada ti izgori kuća onda je ista vatra demon. Oni su isti samo nije isti tvoj stav. A Lucifer je (samo mu ime kaže) nosilac svetlosti,kao Prometej. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
A nosilac svetla je postao zao? Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Kakvi se sve tatanisti motaju po ovom forumu niko ne spomenu gordost prvog andjela tj. Lucifera kao najveci greh protiv Boga.Nesumnjam da su Satanisti na ovom forumu procitali ?Bibliju ali su je tumacili zajedno sa svojim uciteljima koji su ih tako lepo naucili da je Biblija puna mrznje prema prvom andjelu da ga je odbacila i prezlera a da je on ustvari dobar i posten,c.c.c.c dobro i lose, belo i srno, svetlo i tamno sve to danas postoji. ali u Duhovnom Carstvu ne tamo je samo svetlo, a nasa planeta postaje crna i sve se vise blizi kraju jer se i njen Princ blizi kraju kada ce biti zarobljen sa svojim podanicima. satanisti mars sa foruma
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Bosch ima centrifugu
A ti dobrodosao pobratime .

A zasto ti sebe smatras pozvanim da proterujes bilo koga sa foruma? Sta ako neko za tebe misli da si Satanista? Jel ces i ti da marsiras?
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Sony xperia
@vojvodski  No, no, obrati malo paznju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Pa ako cu ja dase plasim Statnista i Luciferijanaca onda bolje da bezim.  Smile Duse su va mzatrovane i meni je toga zao i na to cu uvek davati Hriscanski odgovor, ako tebi smeta sto je smrt pobedjeni neprijatelj isto je glavno oruzje tvoga Gospodara istrgnuto onda sta ti ja mogu. Mir Boziji i budimo ljudi iako smo Srbi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 02:26:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.344 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.