Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 23:13:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Istina o Luciferu  (Pročitano 52612 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Imam ja pitanje za Satanu, ako je tu ???   Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 10. Avg 2008, 02:30:10 od insomnius »
IP sačuvana
social share
So "Lucifer" is nothing more than an ancient Latin name for the morning star, the bringer of light. That can be confusing for Christians who identify Christ himself as the morning star
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Bosch ima centrifugu

Reci sinak sta te zanima?
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Izgleda nista ga ne zanima.
jos malo pa mozemo da lockujemo ovu temu. receno je sve sto je trebalo biti receno
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
lucifer je rimski bog svetlosti i znanja i nema veze sa jevrejskim bajkama ...  Smile

Ako je tako kako kažeš,pojasni mi da li su Belzelbub,Aštorot,Azazelom,Belijal,Mamon i ostali andjeli bili negde neki kraljevi.Zvuči mi zanimljivom tvoja teza o jevrejskim bajkama ali bih te podsetio da se na tim bajkama utemeljuje hriščanstvo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Belzebub slican Baal-u i Belialu Filistejski Bog muva
Ashtarot koji predaje matematiku ljudima i bog optuzitelja
Azazel u prevodu (bog je bio mocan) bog astrologije i alhemije
Mamon bog bogastva i tako dalje i tako dalje
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ako procitate u Isaiji poglavlje 14. pazljivo i celo, ne jedan, ne dva, ne tri stiha !
Bice vam jasno da je Lucifer bio kralj Vavilonski a ne pali andjeo ili sl.  

Pročitavši Isaiju 14:1 do 32 nisam zapazio da je Lucifer bio kralj Vavilonski.Zato bih te pitao da li mislimo na istog Lucifera.Ja mislim na onog koji je zajedno sa njemu odanim andjelima  Belzelbubom,Aštorotom,Azazelomom,Belijalom,Mamonom i ostalim zbačen sa neba (carstva božijeg) na zemlju.Možeš mi verovati da bih stvarno želeo da sebi razjasnim stanje stvari.Zašto...zato što po logici stvari,ako Lucifer nije zbačen na zemlju nema sotone-antihrista kao suprotnosti Bogu i Isusu.A ako nema suprotnosti Bogu,ima li onda Boga.Malo komplikovano i zanimljivo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1

Decky 999,

Mene bi zanimalo da mi kažeš,da li postoji sotonina biblija.Može li se verovati onima koji kažu da postoji i glasi:'Jedi,pij i uživaj u čulnim zadovoljstvima sada i ovde.'Istini za volju to zvuči moćno.
Reci sinak sta te zanima?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Mene bi zanimalo da mi kažeš,da li postoji sotonina biblija.Može li se verovati onima koji kažu da postoji i glasi:'Jedi,pij i uživaj u čulnim zadovoljstvima sada i ovde.'Istini za volju to zvuči moćno.

hmmm......  Smile

Pa zar pored www-a treba da slušaš šta neko priča ?  Smile 'Satan Bible' je delo napisano u novijoj istoriji, možda je bolje pitanje da li postoji Necronomicon ?

IP sačuvana
social share
So "Lucifer" is nothing more than an ancient Latin name for the morning star, the bringer of light. That can be confusing for Christians who identify Christ himself as the morning star
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Bosch ima centrifugu
Sotonina biblija ne postoji jer ne postoji ni bozija biblija - postoje samo knjige koje su ljudi pisali drugim ljudima u zanosu spoznaje necega sto su sami definisali kao bog ili sotona. Na kraju ni bog ni sotona ne postoje osim u glavama ljudi. Ono sto postoji su oni.

"Jedi pij i uzivaj sad i ovde" ne postoji vece istine od te. Ovo jedi i pij ti ne treba rekao bih samo "UZIVAJ sad i ovde" - to je ono sto i bog i sotona zele za tebe, to je ono sto ti zelis sam za sebe iako ce biti mnogih koji ce ti govoriti i ucititi te suprotno. Da bi uzivao sad i ovde moras uvek da budes prisutan sad i ovde. Sve dok si prisutan u sadasnjem trenutku ti zivis u istini jer je taj trenutak sve sto postoji. Jedino sto mozes da naucis se nalazi u sadasnjem trenutku. U njemu ti ne trebaju ni bozija ni sotonina biblija - treba samo da pazljivo slusas samog sebe jer je tu svo znanje koje ti treba i koje ce ti ikada trebati. U tebi je i bog i djavo a na tebi je da izaberes u svakom trenutku sta ces da budes.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1

Pročitavši Isaiju 14:1 do 32 nisam zapazio da je Lucifer bio kralj Vavilonski.Zato bih te pitao da li mislimo na istog Lucifera.Ja mislim na onog koji je zajedno sa njemu odanim andjelima  Belzelbubom,Aštorotom,Azazelomom,Belijalom,Mamonom i ostalim zbačen sa neba (carstva božijeg) na zemlju.

takav lucifer ne postoji  Smile . to shto su jevreji bogove drugih naroda proglasili za demone ,a svog demona jahvea za jedinog boga - ne znachi da je to istina  Smile .

ime lucifer se ne pominje u bibliji . a ima i jedna druga  interesantna chinjenica  koju sam takodje pominjao :

a Isus poslah anđela svog da vam ovo posvedoči u crkvama. Ja sam koren i rod Davidov, i sjajna zvezda Danica.  Smile Smile vrlo nezgodno zar ne ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 23:13:03
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.