Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 21:57:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Istina o Luciferu  (Pročitano 52542 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Bosch ima centrifugu
Imamo paradoks biblijske kreacije - koja kaze

DAn1 - i Bog stvori svetlo. TAko da vecina ljudi misle da je svetlo prvo nastalo iz ogromne supe Bozije kreacije. Well not really so. Prva rec je - Dan 1 - prva Bozija kreacija je vreme, jer je ono osnosvni uslov postojanja materijalnog sveta - bez njega nema potrebe ni za razlikovanjem svetla i mraka - jer smo u vecnosti.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Kako te bre nije sramota da lazes ?? Njen post si citirao, pa ispod napisao, " greska ", obracajucu se njoj, a kada sam ja ono napisao ti si obrisao. Sada kao zbog mene si to uradio. Kako te bre nije sramota ?? Pa hajde da sam samo ja u pitanju, pa zar mislis da su drugi na forumu budale i ne vide ??
Zašto meni da bude sramota?? Pa ti si jedini koji ovde osuđuje kako ja lažem,kako govorim neistinu itd.Kao da si ti jedini merodavan ovde da proceniš šta je istina šta nije,ko laže a ko ne,kome treba da bude sramota kome ne.Tačno, obrisao sam tu reč,jer tebi nije do odgovora i citata,već samo do  te reči.Zato si zapeo za tu reč.Ovde si ti u pitanju a ne drugi.Što misliš zašto bi obrisao tu reč,a vidim da si ga citirao u tvom postu.Da nisi reagovao na tu reč,tek bi onda verovao da si zainteresovan za diskusiju,i za odgovor u vezi onih citata.A ovako si samo potvrdio da tebi samo do ponižavanja,a ne do odgovora.Ja nemislim da su drugi na forumu budale.To jedino ti misliš.Jer ko god se neslaže sa tvojim ubeđenjem,mišljenjem i gledištem, ti tog smatraš za budalom.Na mene si udario pik kada nisam hteo da prihvatim tvoje  ubeđenje kako postoje vanzemaljci gušteri koje ljude koriste za hranu,kada nisam prihvatio da  postoje vanzemaljci drakuni kao klingonci i SF filma Zvezdane Staze,koji se gađaju planetama i osvajaju zemlju,i slične gluposti.Tražio si da prihvatim Sumersko pismo umesto Svetog Pisma Biblije i da se odreknem svog Boga, jer za tebe su jedino ta demonska bića Bogovi,i jedino sveto pismo za tebe je Sumersko pismo.Ja nikada neću priznati ni jedno demonsko biće u koje ti i tebi slični verujete,i nikada se neću odreći Svetog Pisma.Divljaj i napadaj,optužuj i vređaj mene koliko god hoćeš.Jedino ti smatraš budalom svakog ko neveruje u ta vaša demonska bića,i u tvoje ubeđenje i mišljenje.

Citat
Jel' ti stvarno mislis da je neko budal ovde ??
Ne, ja sam budala.

Citat
Pisi bre sta hoces, tvoja stvar, samo da je u okviru teme.
Pisaću u okviru diskusije koji se vodi kao što drugi pišu i kao što sam i dosad pisao.I ti isto piši šta hoćeš,samo da nije vređanje i optuživanje više.

Imamo paradoks biblijske kreacije - koja kaze

DAn1 - i Bog stvori svetlo. TAko da vecina ljudi misle da je svetlo prvo nastalo iz ogromne supe Bozije kreacije. Well not really so. Prva rec je - Dan 1 - prva Bozija kreacija je vreme, jer je ono osnosvni uslov postojanja materijalnog sveta - bez njega nema potrebe ni za razlikovanjem svetla i mraka - jer smo u vecnosti.
Ako je prvi dan kreacija vremena,gde je postojanje Anđela,Arhanđela,Kerubina i svet u kojem sotona sa svojim Anđelima još bio čist?
Oni su bili stvoreni pre čoveka i Zemlje,i u njihovom svetu nema vremena,niti materije.
« Poslednja izmena: 26. Apr 2008, 01:29:04 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Sony xperia
Citat
Zašto meni da bude sramota.Pa ti si jedini koji ovde osuđuje kako ja lažem,kako govorim neistinu itd.
Zar se to ne sme ?? Mozda je druge bas briga.

Citat
Kao da si ti jedini merodavan ovde da proceniš šta je istina šta nije,ko laže a ko ne,kome treba da bude sramota kome ne.
Nisam ali reagujem na lazi i neistine.

Citat
Tačno obrisao sam tu reč,jer tebi nije do odgovora i citata,već samo do  te reči
Nije do te reci vec zasto je upucena.

Citat
Zato si zapeo za tu reč.Ovde si ti u pitanju a ne drugi.
Zapeo, jer ispravljas drugog, a sebe ne vdis u gresci. Tacno ja sam u pitanju.

Citat
Što misliš zašto bi obrisao tu reč,a vidim da si ga citirao u tvom postu.
Zato sto si shvatio da si sam sebe navukao na tanak led.

Citat
Da nisi reagovao na tu reč,tek bi onda verovao da si zainteresovan za diskusiju,i za odgovor u vezi onih citata.A ovako si samo potvrdio da tebi samo do ponižavanja,a ne do odgovora.
Sta, da ne reagujem sto drugog clana ispravljas necim sto nije tacno ?? Ako je za tebe ponizavanje kada te neko ispravi, oponira, ...

Citat
Ja nemislim da su drugi na forumu budale.
To je lepo.

Citat
To jedino ti misliš.Jer ko god se neslaže sa tvojim ubeđenjem,mišljenjem i gledištem, ti tog smatraš za budalom.
Otkud ti znas sta ja mislim ?? Sama ta tvoja recenica govori mnogo o tebi. Neka se javi neko ko se slaze sa ovim sto si napisao. Koga sam ja to smatrao za budalom ?? Ova tvoja recenica je uvreda. Zapamti to.

Citat
Na mene si udario pik kada nisam hteo da prihvatim tvoje  ubeđenje kako postoje vanzemaljci gušteri koje ljude koriste za hranu,kada nisam prihvatio da  postoje vanzemaljci drakuni kao klingonci i SF filma Zvezdane Staze,koji se gađaju planetama i osvajaju zemlju,i slične gluposti.
Moje ubedjenje ?? Ako neko iznosi necije nalaze ili misljenja, to znaci da je njegovo ubedjenje ?? Ato sto neko to iznosi, eto za tebe su gluposti. Kada neko za tvoje iznosenje misljenja kaze da su glupost, onda se vredjas.

Citat
Tražio si da prihvatim Sumersko pismo umesto Svetog Pisma Biblije i da se odreknem svog Boga, jer za tebe su jedino ta demonska bića Bogovi,i jedino sveto pismo za tebe je Sumersko pismo.
Kada sam ja to od tebe trazio ?? Opet iznosis lazi. Od nikog nista nisam trazio. Navedi jedan post, i link ka njemu od koga to trazim. Nemoj mi samo navoditi, kako je to smisao, kako sam ja na to mslio, kako ovo, kako ono... Link. Iznosenje tudjig misljenja, nlaza,.. je za tebe traznja ??

Citat
Ja nikada neću priznati ni jedno demonsko biće u koje ti i tebi slični verujete,i nikada se neću odreći Svetog Pisma.
Ko ti to trazi ?? Samo umisljas.

Citat
Divljaj i napadaj,optužuj i vređaj mene koliko god hoćeš.
Opet iznosis gluposti.

Citat
Jedino ti smatraš budalom svakog ko neveruje u ta vaša demonska bića,i u tvoje ubeđenje i mišljenje.
Po koji put u jednom postu pokusavas da ismejes nekog za nesto ??

Citat
Ne, ja sam budala.
Pa sad, mislim, ja to nisam rekao.

Citat
Pisaću u okviru diskusije koji se vodi kao što drugi pišu i kao što sam i dosad pisao.I ti isto piši šta hoćeš,samo da nije vređanje i optuživanje više.
I treba da pises. Eto, i ja cu pisati. A da nekog vredjam, ne pada mi na pamet. Da optuzujem, za lazi i neistinu, to sigurno hocu.

E sada ovako. Ovo je prvi put da sam odgovorio u tvom stilu na svaku recenicu. Ne ocekuj to vise. Nadam se da si zadovoljan odgovorima i da sve objasnjavaju.
Ne ocekujem tvoj odgovor i ovo je konacno i tacka na sve ovo. Svaki sledeci pokusaj odgovora smatracu za off i da je izvan teme.

Tema je " Istina o Luciferu", nastavljamo u smislu teme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Always look on the bright side of life!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 248
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3510i
E, momci, džabe ste trošili mesto na forumu i smorili ste sve oko sebe. Vaša rasprava je za pijacu, a ne za forum.

A inače, hrišćanska religija, tj. mitologija, bukvalno je ''uzimala'' motive, ličnosti, događaje i sl. iz drugih religija sa područija gde je propovedano hrišćanstvo, tako da Lucifer-Satana je plagijat, kao i sve ostalo.
IP sačuvana
social share
Ljubav je zakon - ljubav ispod volje!
Čini ono što hoćeš i to neka ti bude jedini zakon!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 6121
Shalom u imenu Yeshue Ha Mesiah(Isus Hrist)
Prvo,

Lucifer nije vise njegovo ime, Lucifer znaci Svetlonosa ili Zvezda Danica.    To ime je ustvari titula  i tu titulu je sadašnji klevetnik, buntovnik, aždaha, opadač braće i lažov, izgubio tako da je sada nasledio ova imena koja sam naveo  a to je sve skupa Sotona.  

Zvezda Danica je titula koju nose Andjeli-knezovi:

Jov 38:7
Kad pevahu zajedno zvezde jutarnje i svi sinovi Božji klikovahu.  

Tu titulu naravno nosi i Yeshua (Isus)

Otk 22:16
Ja Isus poslah anđela svog da vam ovo posvedoči u crkvama.   Ja sam koren i rod Davidov, i sjajna zvezda Danica.  

Takodje tu titulu nosiće ii izabrani, jer ko god prihvati Mesiju i sledi ga i drži Zakon božiji koji je nepromenljiv postaje sin božiji:

Rim 8:13-14
Jer ako živite po telu, pomrećete; ako li duhom poslove telesne morite, živećete.  
Jer koji se vladaju po duhu Božijem oni su sinovi Božiji.  

Nekada je Sotona  bio najlepši andjeo, andjeo heruvim zaklanjač, lepši od svih andjela i bio je savrsen na putevima svojim, prikazaću ovde sliku kako ga  je Tanah (Stari Zavet) video:

Jez 28:13-19 Bio si u Edemu, vrtu Božjem; pokrivalo te je svako drago kamenje: sarad, topaz, dijamant, hrisolit, onih, jaspis, safir, karbunkul, smaragd i zlato; onaj dan kad si se rodio načinjeni ti biše bubnji tvoji i svirale.  
Ti si bio heruvim, pomazan da zaklanjaš; i ja te postavih; ti beše na svetoj gori Božijoj, hođaše posred kamenja ognjenog.  
Savršen beše na putevima svojim od dana kad se rodi dokle se ne nađe bezakonje na tebi.  
Od mnoštva trgovine svoje napunio si se iznutra nasilja, i grešio si; zato ću te baciti kao nečistotu s gore Božje, i zatrću te između kamenja ognjenog, heruvime zaklanjaču!
Srce se tvoje ponese lepotom tvojom, ti pokvari mudrost svoju svetlošću svojom; baciću te na zemlju, pred careve ću te položiti da te gledaju.  
Od mnoštva bezakonja svog, od nepravde u trgovini svojoj oskvrnio si svetinju svoju; zato ću izvesti oganj ispred tebe, koji će te proždreti, i obratiću te u pepeo na zemlji pred svima koji te gledaju.  
Svi koji te poznaju među narodima prepašće se od tebe; bićeš strahota, i neće te biti do veka.  

Isa 14:12-14
Kako pade s neba, zvezdo danice, kćeri zorina? Kako se obori na zemlju koji si gazio narode?
A govorio si u srcu svom: Izaći ću na nebo, više zvezda Božjih podignuću presto svoj, i sešću na gori zbornoj na strani severnoj;
Izaći ću u visine nad oblake, izjednačiću se s Višnjim.  

Vidimo da tanah govori da je on bio Heruvim zaklanjač, lep i savršen do jednog trenutka kada se našlo bezakonje na njemu, tada je proteran i bačen na zemlju.  

Otk 12:7-9
I posta rat na nebu.    Mihailo i anđeli Njegovi udariše na aždahu, i bi se aždaha i anđeli njeni.  
I ne nadvladaše, i više im se ne nađe mesta na nebu.  
I zbačena bi aždaha velika, stara zmija, koja se zove đavo i sotona, koja vara sav vasioni svet, i zbačena bi na zemlju, i anđeli njeni zbačeni biše s njom.  

Luk 10:18 A On im reče: Ja videh sotonu gde spade s neba kao munja.  

On će na kraju biti pobedjen naravno, to njegova sudbina:

Otk 20:10 I đavo koji ih varaše bi bačen u jezero ognjeno i sumporito, gde je zver i lažni prorok; i biće mučeni dan i noć va vek veka.  

Mir u imenu Mesije 
« Poslednja izmena: 05. Maj 2008, 22:41:51 od bojann79 »
IP sačuvana
social share
Mat 5:17-19 Ne mislite da sam ja došao da pokvarim zakon ili proroke: nisam došao da pokvarim, nego da ispunim.
Jer vam zaista kažem: dokle nebo i zemlja stoji, neće nestati ni najmanje slovce ili jedna titla iz zakona dok se sve ne izvrši.
Ako ko pokvari jednu od ovih najmanjih zapovesti i nauči tako ljude, najmanji nazvaće se u carstvu nebeskom; a ko izvrši i nauči, taj će se veliki nazvati u carstvu nebeskom.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Sony xperia
E, momci, džabe ste trošili mesto na forumu i smorili ste sve oko sebe. Vaša rasprava je za pijacu, a ne za forum.

A inače, hrišćanska religija, tj. mitologija, bukvalno je ''uzimala'' motive, ličnosti, događaje i sl. iz drugih religija sa područija gde je propovedano hrišćanstvo, tako da Lucifer-Satana je plagijat, kao i sve ostalo.
A ti si se sada nasao, da nas u dve recenice prosvetlis.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Veruje li neko istinski da Lucifer postoji?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Pregledao sam svih 5 stranica bilo je tu na momente zanimljivih objasnjenja pojasnjenja i tekstova
Medjutim ne mogu se oteti utisku da svi pa i ja sa vama jako malo znamo o Luciferu, Sotoni i  Djavolu
Mislim da su stvari prilicno konfuzne i nejasne
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Veruje li neko istinski da Lucifer postoji?

valjda lucifer veruje ..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Pregledao sam svih 5 stranica bilo je tu na momente zanimljivih objasnjenja pojasnjenja i tekstova
Medjutim ne mogu se oteti utisku da svi pa i ja sa vama jako malo znamo o Luciferu, Sotoni i  Djavolu
Mislim da su stvari prilicno konfuzne i nejasne

Slažem se sa tobom,ni meni više ništa nije jasno...možda bi trebali lično da ga pitamošta je istina,a šta ne... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 21:57:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.