Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Isti napasnik silovao dve devojke  (Pročitano 29139 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Па не треба да плаћамо јер таква говна не заслужују да деле ваздух са својим жртвама.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Apple 15
To sto ces ga ubiti nece spreciti drugoga da siluje.
Samo ce uciniti da zlocin bude bolje sakriven.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Па шта треба да им делимо ордење да се не би сакривали?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Apple 15
Treba ih cipovati.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia 1800
Ali ja ne govorim o izlecenju. Ja ne verujem u izlecenje.
Ja govorim o kontroli.

Lepo:
a) opalis mu zatvorsku kaznu od 10 godina;
b) hemijsku kastraciju;
c) obavezu da se bar jedom nedeljno druzi sa psihijatrom;
d) uvedes ga u javni registar seksualnih prestupnika;
e) kada je na slobodi, uvedes obavezu da se jednom mesecno javlja svom nadzorniku...

A i cipovanje nije losa ideja...

ok, može  Smile

To vec placamo... samo sto pare ne idu na ono za sta su namenjene...

nego ljudima koji su odavno trebali da budu obezglavljeni ili u zatvoru... Samo što smo im mnogo popuštali ko što im i sad popuštamo i ušli u to šugavo Vrzino kolo u kome imamo dve opcije:

1. da nastavimo bezglavo da se igramo sa stokom
2. ratatatira  Smile

Treba ih cipovati.

a može i tako...  Smile eto, zlatna sredina. Nisu ni ubiveni, a nisu ni pušteni s lanca. Samo ako već dajemo pare, kako da budemo sigurni da će te pare stići tamo gde treba?  Smile
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Treba ih cipovati.

А то је нека утеха за жртву ако је силује чиповани манијак који ће убрзо бити ухапшен?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
HTC One
Ovaj put cu napisati ono sto lezi u dubini mene, stavljajuci po strani i moje vaspitanje i moje obrazovanje po kojem bi definitivno trebalo da se slazem sa Aneom... pa ovako... niti bi ih sklanjao pa da jedu i disu, niti bi se trudio da ih prevaspitavam/resocijalizujem... kazna kao sredstvo preventive me u slucajevima silovanja, predofilije i masovnih ubistava ne zanima, ja sam za retribuciju... mora da pati za ono sto je uradio i da zrtva bude zadovoljna kada vidi ucinke te retribucije. Ovo zvuci skroz surovo, ali da neko siluje nekoga iz moje blize okolina, znate li koliko bih razmisljao o civilizacijskim normama? Ni sekund. Navijao bi za sto suroviju kaznu, koja izaziva maksimalan bol a vremenski traje najduze moguce.

Eto, to je ono sto iskreno mislim  iako to pljuje da vekove "civilizacijskog" napretka.nI cisto sumnjam da vecina iskreno misli drugacije (priznajem moguci mali broj izuzetaka), ostalo je sve pridrzavanje neke drustene norme bez iznosenja iskrenog misljenja, onog sto vam prvo prodje kroz glavu kada za ovakva dela cujete, a pre nego sto to nakon par minuta civilizacijski profiltrirate.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
Treba ih cipovati.

А то је нека утеха за жртву ако је силује чиповани манијак који ће убрзо бити ухапшен?

Ni to sto ce biti ubijen njoj ne daje bilo kakvu satisfakciju...
Na kraju, to samo znaci da ce se lako izvuci...
Smrtna kazna = odsustvo sagledavanja svoje greske i kajanja...

Ja i dalje smatram da je griza savesti i sramota najveci ljudski inhibitor...

Ne znam da li su ti na pocetku kursa Krivicnog prava postavili pitanje da li si za smrtnu kaznu. Nama jesu.
Vecina je bila za smrtnu kaznu.
Na kraju je vecina bila protiv smrtne kazne, a za dozivotni zatvor.
Ja sam za dozivotni zatvor, ali zatvor ne treba gledati samo kao resetke...
« Poslednja izmena: 29. Dec 2009, 07:22:22 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
Saša Mega (30) smešten u grupnu ćeliju Centralnog zatvora u Beogradu
Ne dajte da me siluju!!!

Utorak - 29.12.2009

Beograđaninu Saši Megi (30), osumnjičenom za četiri brutalna silovanja, u beogradskom zatvoru smeši se sudbina slična onoj koje su imale i njegove žrtve!

Toga je svestan i osumnjičeni serijski silovatelj koji je pretio da će se „ubiti ako ga vrate u zatvor jer zna šta ga tamo čeka“.
- Tražio je da ga stave u samicu jer se plaši da će se drugi zatvorenici iživljavati nad njim. Koliko mi je poznato, ipak je smešten u grupnu ćeliju - kaže za „Alo!“ advokat Nebojša Milosavljević, branilac osumnjičenog Mege, koji je veći deo života proveo po zatvorima zbog silovanja. Zbog seksualnog napastvovanja devojaka Mega je navodno i ranije plaćao ceh cimerima u zatvoru. Prema nezvaničnim informacijama, na saslušanju se žalio da su ga silovali i maltretirali u zatvoru i da zbog toga zna šta ga i sada čega.
Mega je u policiji priznao svih pet silovanja koja su mu se stavljala na teret, dok je pred istražnim sudijom rekao da je počinio dva, u ulicama Deligradska i Hercegovačka. Prema nezvaničnim informacijama, pričao je kako ne može da se obuzda kada vidi ženske obline i da je zločine počinio pod dejstvom alkohola i droge. Mega se sumnjiči da je 12. decembra u ulici Milutina Milankovića u Novom Beogradu silovao i opljačkao dvadesetčetvorogodišnju devojku. Takođe se sumnja da je 21. decembra silovao M. G. (21) u Deligradskoj ulici, a dva dana kasnije isto krivično delo počinio u Hercegovačkoj ulici, kada je jednu devojku primorao na oralni seks. Osumnjičeni silovatelj je prvi zločin počinio sa 17 godina. Tri godine kasnije, ponovio je to krivično delo, da bi 2004. godine na grub i ponižavajući način napastvovao žene, zbog čega je bio osuđen na četvorogodišnju zatvorsku kaznu. Iz požarevačkog zatvora je izašao 4. septembra ove godine, otkad je, kako se sumnja, počinio još pet silovanja.

„Liftboj“ i dalje u bekstvu

Muškarac koji je na Konjarniku u liftu povredio i seksualno zlostavljao četrdesetpetogodišnju ženu i dalje je u bekstvu, a policija sve čini da ga što pre uhvati. Prema našim saznanjima, policija je identifikovala muškarca i za njim se intezivno traga. U međuvremenu, internetom kruži fotografija muškarca za koga se pretpostavlja da je mogući „liftboj“ sa Konjarnika, ali policija u cilju istrage nije želela da potvrdi identitet muškarca.

EKIPA ALO!

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
Polemika posle hapšenja silovatelja
Poslanici za kastraciju seksualnih manijaka
A. Ž. Adžić, Agencije | 29. 12. 2009. - 08:00h | Foto: Beta | Komentara: 48

Na počinioce krivičnog dela silovanja trebalo bi primeniti najstrože kaznene mere, pa i uvođenje hemijske kastracije, zaključili su juče poslanici Skupštine Srbije.

Saša Mega je priznao dva silovanja, a sumnjiči se za još dva i jedan pokušaj

Nada Kolundžija, šefica poslaničke grupe „Za evropsku Srbiju”, rekla je da kazne moraju da budu takve da silovatelje odvrate od ponavljanja dela. O hemijskoj kastraciji, navela je, „ipak treba dobro razmisliti” jer „treba tražiti meru između humanosti i zaštite građana od kriminalnih dela”. Šef poslaničke grupe SPS-JS Branko Ružić, međutim, naglasio je da će ukoliko u Skupštini dođe do dogovora, ova koalicija podržati takvu sankciju.

- Ja sam za primenu najstrožih sankcija. Postoje zločini koji ostavljaju trajne posledice na žrtvu, a silovanje je jedan od najstrašnijih zločina - istakla je zamenica šefa poslaničke grupe „Napred Srbijo” Jorgovanka Tabaković.
Poslanik Nove Srbije Aleksandra Janković smatra da bi trebalo „razmisliti o toj meri” jer „nemamo mnogo programa za psihoterapiju, resocijalizaciju nasilnika i silovatelja”.
Hemijska kastracija, prema rečima stručnjaka, smanjuje mogućnost ponavljanja silovanja sa 40 odsto na samo pet odsto. Takva kazna, ali na dobrovoljnoj osnovi, primenjuje se u Norveškoj, Švedskoj, Danskoj, Švajcarskoj, Španiji, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Kanadi i nekim državama SAD. Međutim, u američkoj državi Luizijana, a od ove godine i u Poljskoj, hemijska kastracija je obavezna kazna za višestruke silovatelje i pedofile, ali i one koji siluju bliske rođake. U SAD neretko višestruki silovatelji budu osuđeni na doživotnu robiju, a u pojedinim arapskim zemljama za seksualne delikte predviđena je i smrtna kazna. I francuski predsednik Nikola Sarkozi založio se za hemijsku kastraciju silovatelja i pedofila, dok su pojedini ministri italijanske vlade, posle serije silovanja devojčica mlađih od 16 godina, koje su počinili imigranti zagovarali uvođenje fizičke kastracije.
Pored hemijske kastracije, vlasti u pojedinim razvijenim zemljama objavljuju adrese seksualnih prestupnika, a u Norveškoj im se ugrađuju i mikročipovi i prati se njihovo kretanje.
Rasprava o ovoj temi usledila je posle hapšenja Saše Mege (39), koji je prošle nedelje silovao dve devojke u Beogradu, a sumnjiči se za još dva silovanja i jedan pokušaj. Ovom povratniku za ista krivična dela zaprećena je kazna do 15 godina zatvora, a brojni posetioci sajta podržavaju strožu kaznenu politiku i predlažu da u Srbiji kao u pojedinim razvijenim zemljama treba uvesti hemijsku kastraciju.

Napasnik iz lifta još u bekstvu

Potraga za silovateljem koji se u sredu po podne u liftu zgrade „Rudo 2” na Konjarniku, više od jednog sata seksualno iživljavao nad 45-godišnjom ženom, inače stanarkom tog solitera, još traje. Kako su mediji već objavili u liftu jedne od najnaseljenijih zgrada na Balkanu, instaliran je video nadzor, tako da je seksualno zlostavljanje snimljeno. Policija je preuzela snimak na kojem se vidi lice seksualnog zlostavljača. Njegova fotografija je prosleđena stanicama, policajcima na terenu, ali još nije utvrđen njegov identitet.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.