Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tragaču za zlatom smrskana lobanja!  (Pročitano 5163 puta)
03. Sep 2007, 21:34:50
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
KLADOVO – Golub Niculović (77), iz kladovskog sela Kupuzište, svirepo je ubijen u svojoj porodičnoj kući u subotu, nekoliko časova posle ponoći. Ovo je samo još jedno od svirepih ubistava u crnoj seriji koja potresa Timočku Krajinu i kojoj kao da nema kraja.

Po dosadašnjim saznanjima, nepoznata osoba je s više udaraca tupim predmetom po glavi, nesrećnom Niculoviću potpuno smrskala lobanju. Posle ubistva, zločinac (ili, više njih), pobegao je s lica mesta i policija još traga za njim.

Ubistvo je otkrila prva Niculovićeva komšinica, koja je dan kasnije došla da starca pozove na kafu. Primetila je, tvrdi izvor "Novosti" iz istrage, razbijeno staklo na ulaznim vratima. Ušla je u kuću, u kojoj je starac živeo sam, i u spavaćoj sobi zatekla stravičan prizor – Golubovo telo ležalo je, u lokvi krvi, na podu sobe. Glava mu je bila potpuno smrskana, tako da mu je lice bilo neprepoznatljivo. Da je reč o komšiji, razaznala je na osnovu odeće.

Unezverena žena je istrčala iz kuće i pozvala policiju, čije su patrole ubrzo stigle na mesto zločina. Za organima reda pristigli su i Ksenija Branković, zamenik okružnog tužioca, i Bratislav Milosavljević, istražni sudija Okružnog suda u Negotinu, koji su obavili uviđaj.
Naložena je obdukcija, čiji su rezultati pokazali da je Niculović svirepo usmrćen, s najmanje 10 udaraca udaraca tupim predmetom (koji nije pronađen), po glavi. Zasada, nije poznato čime su nesrećnom starcu nanete smrtonosne povrede, ali se pretpostavlja da je u pitanju metalna šipka.

Po nezvaničnim informacijama, na mestu zločina nađeni su mnogobrojni tragovi koji predstavljaju mogući trag do ubice. U kladovskoj policiji, međutim, u cilju istrage, nisu mogli da saopšte više detalja.

ĆUPOVI S DUKATIMA
POKOJNI Niculović je, po saznanjima “Novosti”, važio za jednog od najuspešnijih tragača za zlatom, koje je veoma rasprostranjeno u Timočkoj Krajini. Pričalo se da je u nekoliko navrata, posle detaljnog prekopavanja terena, na osnovu informacija do kojih je, ne zna se kako, dolazio, pronalazio ćupove s dukatima. Da li je to i bio motiv ubistva, pokazaće istraga.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple 15
Nikad se ne treba zezati sa Vlasima... cudan je to narod...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4500
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung Z-400
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Ja znam klince koji su iskipovali kevu i caleta iz prikolice zajedno sa par tona kukuruza,zatrpali ih  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Dukati mu došli glave
Lj. T., 4. septembar 2007

KLADOVO - U pitomom kladovskom selu, posle prošlogodišnje nesreće kada su se u jednom danu u rukavcu Dunava udavili deda i dva unuka, a posebno posle nedavnog surovog ubistva Goluba Niculovića (77), zavladali su šok i neverica. Ovaj put, međutim, ta osećanja su, zbog načina na koji je ubijen nesrećni starac, pomešana sa strahom.

- Došao sam u subotu ujutru kod Goluba, da ga pozovem da pijemo kafu – kazuje Vlastimir Nedeljković, prvi komšija i rođak ubijenog starca. – Prvo što sam primetio bilo je razbijeno staklo na ulazu u kuću. Odmah me je oblio hladan znoj. Ali, ipak, ušao sam unutra. Bolje da nisam. Ono što sam video proganjaće me do kraja života.

Leš Niculovića je, nevoljno svedoči Nedeljković, u lokvi skorele krvi, bio na kuhinjskom stolu. Glava mu je bila razbijena i potpuno neprepoznatljiva. Oči nije imao! Kao da su od siline udaraca – ispale! Ruke su mu, verovatno u pokušaju da se odbrani od napadača, bile slomljene.

- Golub je po selu pričao da je bogat čovek i da u dvorištu kuće, kod pomoćnog objekta, ispod traktora i drugih mašina, čuva zlato i dukate. Ne znam da li je to razlog što je zverski ubijen, ali sam siguran da samo monstrum može na taj način da usmrti čoveka – odmahuje glavom Nedeljković, pokazujući nam rupu, duboku gotovo dva metra, gde je Niculović, navodno, čuvao blago.
U selu pričaju da je nesrećni starac bio opsednut zlatom i dukatima. U kuću je, kažu, dovodio razne ljude. I naše i Rumune. Bili su, vele, kod Niculovića i neki Beograđani „naoružani“ detektorima za metal.

- Hvalio se Golub i da su mu baba i deda u nasleđe ostavili dukate, ali je i pored tolikog „bogatstva“ od jednog poznanika nedavno pozajmio 100 evra – kazao nam je jedan meštanin Kupuzišta, uz molbu da mu ne pominjemo ime. – Znao je sve tragače za zlatom u Timočkoj Krajini, a često je po Homolju, Miroču i drugim planinama tragao za dukatima. Oni su mu, po svemu sudeći, i došli glave.

PREPOZNATLjIV "RUKOPIS"
IAKO je od svirepog ubistva Niculovića prošlo pet dana, još nije priveden osumnjičeni za taj zločin. U policiji, u cilju istrage, ističu da ne mogu da iznose detalje, ali se među lokalnim stanovništvom spekuliše da „rukopis“ ubice neodoljivo podseća na rumunske nadničare, koji u ovim krajevima obrađuju njive, čuvaju stoku i održavaju kuće ovdašnjih meštana koji se nalaze na privremenom radu u inostranstvu.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung SGH-E630
Citat
Ubistvo je otkrila prva Niculovićeva komšinica, koja je dan kasnije došla da starca pozove na kafu.
Citat
- Došao sam u subotu ujutru kod Goluba, da ga pozovem da pijemo kafu – kazuje Vlastimir Nedeljković, prvi komšija i rođak ubijenog starca.

Smile
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple 15
Ubijen zbog priče o zlatu
Autor: S. Trifunović | 05.09.2007 - 10:04

Golub Niculović
KLADOVO - Tri dana od svirepog ubistva jednog od najpoznatijih tragača za zlatom u Timočkoj krajini Goluba Niculovića (77) u njegovoj kući u zaseoku Kupuzište kod Kladova, policija intenzivno traga za ubicama i mogućim motivima zločina.

Beživotno telo Niculovića sa unakaženim licem u lokvi krvi na podu sobe otkrila je dan kasnije komšinica koja je došla u kuću u kojoj je on živeo sam.
- Bio je to jeziv prizor. Lice je toliko bilo unakaženo, pa sam Goluba prepoznala po odeći, rekla nam je komšinica koja je želela da ostane anonimna u strahu od mogućih posledica.
Obdukcija je pokazala da je starac ubijen sa desetak udaraca, najverovatnije metalnom šipkom. Bliski rođak žrtve Vlastimir Nedeljković kaže da je video kako je Golubu leva ruka bila slomljena. On pretpostavlja da je njegov rođak pokušavao da se odbrani od udaraca. Njegova priča možda donekle objašnjava motive zločina.
- Nedavno mi se pohvalio kako je na mestu u dvorištu iskopao rupu u kojoj je pronašao neke dragocenosti. Ispričao je da je kontaktirao i s nekim ljudima u Beogradu koji su mu pomoću detektora potvrdili da zlata ima na još nekoliko mesta u dvorištu - priča Nedeljković dok pokazuje otvor gde je Niculović navodno tražio zlato.
On kaže da je u kuću Goluba Niculovića uvek bilo ljudi. Najverovatniji motiv ubistva je koristoljublje, budući da se starac često hvalio svojim bogatstvom koje navodno drži zakopano u dvorištu svoje porodične kuće.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
nevjerovatno kako se ti ljudi zivotinjski ponasaju.....nikad nisam bio tamo pa to ne mogu sa sigurnoscu reci ,ali svako ubistvo nidje veze!!! Smile kosom odjeku covjeku glavu ,pa citao sam i capinom pa onda ovo!!!ne mogu da vjerujem....pa zar nije jednostavnije uzeti podrezanik i odraditi posao....naravno ako se takav "posao" mora i odradjivati!!! Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Srbijanska sela puna su priča o zakopanom hajdučkom blagu. Nekako stalno se postavlja pitanje pa ako je neko zakopao blago što je posle nastavio da živi kao sirotinja u selu?

Pohlepa je kažu najveći neprijatelj razuma. Kad pohlepa obuzme čoveka ništa više ne razume. Ubiće za 20 evra, poginuće za polovnu veš mašinu, upropastiće i sebi i drugpm život zbog 5 cm njive.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.115 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.