Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ispovesti osuđenih žena koje su ubile muževe  (Pročitano 13239 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
HTC One
Naravno da nije bio njihov izbor... umesto da kada nasilnik zaspe one se pokupe i odu, zao duh je usao u njih i naterao ih da ubiju... nije do njih, krivi su psi koji pricaju.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Nokia 6220
Ajde smisli jedan scenario u kome zena koja trpi nasilje moze da se oslobodi nasilnika, a da ne uprlja ruke. Pomoc porodice nije uvek opcija, jer ne moze svaka zena na to da racuna. I da taj scenario bude moguc u ovoj drzavi.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Nokia 
Mnogo mi je žao što su te žene prelomile na taj način i ubile ih. Žao mi je zbog svakog tog dana koji će provesti u novom zatvoru. Ubiti jedno govno i dalje te čini ubicom. Stavlja ti i zakonske i dodatne emotivne okove.
Bilo bi bolje da su se negdje,kad on spava ili kad je van kuće,samo spakovale i nestale. Ali njihov strah je prevelik i često nemaju gdje,svake nove batine čine im se kao poslednje,ali u smislu-ko zna kad će prestati,možda me ovima ubije. i onda nešto u njima pukne,kao kod ovih žena i stave tačku na jedini njima ločičan način u datom momentu.
Neke odu posle prvog šamara,neke se nadaju promjeni,neke imaju druge barijere...svaka priča je individualna,ali mi je generalno užasno žao što one ne grle slobodu jer su se riješile skotova,nego rešetke. i djeca,ako ih imaju,su sad kod ko zna koga. i na ko zna koliko godina,njihov život staje,dok slobodni svijet cirkuliše.
a nasilnici...nsu vrijedni ni riječ da im posvetim
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Samsung 111111
Naravno da nije bio njihov izbor... umesto da kada nasilnik zaspe one se pokupe i odu, zao duh je usao u njih i naterao ih da ubiju... nije do njih, krivi su psi koji pricaju.  Smile

gde da odu ?

Ti ne razmisljas da neko nema gde da ode..i ne vidi izlaz  Smile
Ne pricam o zenama ovog doba..Mislim na starije generacije,gde moze da ode zena u svojoj 60-toj godini ?Slabije pismena..ili nepismena.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Nokia 6220
Govorim ovo jer sam imao posla sa takvim idiotim. Srecom, alkos je crko od jetre, pa niko nije morao da ga robija. Zena je nekoliko puta bezala od njega i odlazila da zivi privatno. On posle nekog vremena pronadje gde zivi, i pocne da preti gazdi.  Gazda, posto ne zeli da ima posla sa idiotom i nasilnikom, izbaci zenu iz stana, i tako ko zna koliko puta. Da ne pominjem da svaki put kad je pronadje slede batine za kaznu sto bez, jel je ona, kako on smatra, njegovo vlasnistvo. Bude kratko u zatvoru, pa izadje, a onda je bije jer je zbog nje iso u zatvor.  Sada je zena skoro nesposobna za zivot zato sto je od poslednjih batina dobila hematom na mozgu, zaboravlja stvari, pada u nesvest itd. ali sad ce Raner da mi objasni da ona nije zrtva.
E da, tuko je i njene roditelje, majci je cini mi se povredio kicmu.
« Poslednja izmena: 22. Mar 2012, 23:53:43 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Oni koji kazu da ovde nema olaksavajuce okolnosti nikada nisu imali posla sa pravim nasilnikom. Ja bih tim zenama dao nacionalnu penziju  Smile

pa dakle treba da svi imamo posla sa pravim nasilnikom i ja i ti i sudija i drzavni tuzilac i advokati, da bi mogli da kazemo da nema olaksavajuce okolnosti za ubistvo... super.

ubistvo je ubistvo i za njega postoji propisana kazna zatvora, bila je i smrtna kazna, ali je ukinuta jer drzava vise voli da daje krevet i hranu monstrumima, okej, ako je tako bolje.

niko nema prava da ubije, to je bottomline. Kao sto niko nema prava da maltretira. I ako postoji odgovarajuca kazna za ubistvo, tako treba da postoji odgovarajuca kazna za maltretiranje, za nasilje i odgovarajuci odziv drzave u zastiti ovakvih zena. I sad znaci posto nema odgovarajuceg odziva, zene sve kolektivno treba da pobiju svoje muzeve na spavanju i to je to..

Ne moze tako, treba da se uredi zakonom i treba da se adekvatno reaguje. Iz izkustva sa zrtvama nasilja znam da ostaju uz nasilnika zbog neresene finansijske situacije u preko 90 posto slucajeva. Znaci zavisnost. treba dakle raditi na tome da se pruze radna mesta ugrozenima, da im se obezbedi smestaj i da se pocinilac nasilja kazni u skladu sa zakonom bez olaksavajucih okolnosti.. a to je u Srbiji gde ja cekam presudu za ostavinsku raspravu 5 godina - nemoguce. Sto ne znaci da treba da uzmem noz i da pobijem sve druge zakonske naslednike u parnici, na spavanju.

Citat
Ajde smisli jedan scenario u kome zena koja trpi nasilje moze da se oslobodi nasilnika

zasto mu na spavanju ne puca u obe noge, ja sam lepo pitala jos na prvoj strani, oba kolena. Nije ubila, onemogucila ga je da joj naudi zauvek.
« Poslednja izmena: 22. Mar 2012, 23:55:18 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
HTC One
Koliko joj je trebalo da prekipi, 20-30 godina?

Ova prica o zenama koje nemaju gde mi je ista kao o radnicima koji ne primaju platu po 2-3 godine a ostaju u firmi.

Ubistvo je najgori izbor. Ako mozes da se odlucis za takav korak po cenu zivota iza resetaka, siguran sam da bi se snasle i u drugom scenariju.
« Poslednja izmena: 22. Mar 2012, 23:53:32 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Ajde smisli jedan scenario u kome zena koja trpi nasilje moze da se oslobodi nasilnika, a da ne uprlja ruke.
Drugarica imala slucaj njenog oca. Covek ih urusavao psihicki svaki dan i keva zatrazi razvod.  Povede decu(ovu drugaricu i jos dva mladja sina) i uzmu stan u zakup za neke male pare. On sazna gde su(posto mu nisu rekli) pa ih tu jos dodatno izmaltretirao. Oni lepo zatraze pomoc od policije da ga ovi malo sklone, posle razvoda dobiju zabranu prilaska a on se sada malo smirio kada je video da je ozbiljno(proveo neko vreme u zatvoru i na psihijatriji) pa se sada smirio. Tako da, skoro uvek postoji izlaz a da to ne bude ubistvo, samo treba malo biti pametan pa ga i iskoristiti. Ubistvo je i najgluplja opcija. Ta deca(ako ih ima) ostaju bez oca(ajd, takav otac koji ih i maltretira i nije neki otac pa moze da se kaze da je moralno djene-djene u redu ali opet...) ali ostaju i bez majke koja ce robijati za ubistvo jer realno i treba jer je ubila nekoga. Napravis jos goru situaciju svojoj porodici ocas posla...

Moze se diskutovati o ovome

I opet... te kazne... one su sramne... unajmanju ruku... ispada da i onaj ko ubije 20 ljudi i zena koja ubije nasilnika dobija istu kaznu... mnogo visu od muskarca...
I o tome da nam pravni sistem dosta zakazuje u takvim slucajevima, ali ne i o tome da je sada nesto olaksavajuce to sto je taj koga je taj neko ubio debil koji maltretira ukucane pa da to ne treba uopste ni da se procesuira. Ubistvo je ubistvo, posebno ako neko uzme sekirce i ubije nekoga na spavanju...
« Poslednja izmena: 22. Mar 2012, 23:56:26 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Samsung 111111
Pricas o ubistvu kao da je pisanje po vetru.
Ako je nekom doslo tolko preko glave da ubije nekog,taj mora da ima debeo razlog.(pricam o zdravim , normalnim ljudima).
Bio on musko ili zensko.
Zensko je slabije,stoga i razumem da ubije muskarca na spavanju.
I ako nije u afektu,ne znaci da nije pri suzenoj svesti
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
zdravi i normalni ljudi ne ubijaju.. to je moje misljenje.. sad mozda ja gresim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.