Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ISPOVEST NIŠLIJKE MILJANE (19): Pokosio me na pešačkom prelazu, a dobio samo nan  (Pročitano 5971 puta)
13. Jan 2016, 22:51:16
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia 6220
ISPOVEST NIŠLIJKE MILJANE (19): Pokosio me na pešačkom prelazu, a dobio samo nanogicu

Moj san da postanem policajac nikad se neće ostvariti, jer mi je zdravlje trajno narušeno. Prošla sam užas tokom lečenja, a i dalje idem na rehabilitaciju. Ali više nikad neću biti zdrava i vesela devojka, kakva sam bila dok me taj momak nije pokosio na pešačkom prelazu.
Ovako Nišlijka Miljana Živković (19) komentariše odluku suda da švajcarskom državljaninu Aleksandru Saboliću (22) za izazivanje teške saobraćajke izrekne kaznu zatvora od deset meseci, koju će izdržavati u svojoj kući.

Miljana je nastradala 7. juna 2014. na pešačkom prelazu u Ulici Dimitrija Tucovića, u blizini niške Železničke stanice. Sabolić je vozio najmanje petnaest kilometara na čas brže nego što je dozvoljeno na toj deonici i vozilom „audi kupe kvatro“ udario devojku koja se vraćala kući sa školske ekskurzije.
Nakon što je pala na haubu, Miljana je odbačena na kolovoz, 20 metara dalje od mesta udesa, a stravičan snimak njenog stradanja zabeležen nadzornom kamerom šokirao je javnost.

Devojka je zadobila strašne povrede, zbog kojih se danima borila za život. U školsku klupu se vratila tek sedam meseci nakon nesreće, ali njene rane još nisu zacelile.

– Ništa više neće biti kao pre. Život mi je upropastio. Ne mogu da mu oprostim, niti da prihvatim da posle svega što mi je uradio ne završi iza rešetaka – kaže očajna Miljana.

Ipak, sud je smatrao da je deset meseci zatvora Saboliću dovoljna kazna. Kako se navodi u obrazloženju odluke, sud je ocenio da je Saboliću dovoljno deset meseci jer je mlad čovek, koji je priznao delo, pokajao se i izrazio spremnost da finansijski pomogne.

http://www.niskevesti.info/ispovest-nislijke-miljane-19-pokosio-me-na-pesackom-prelazu-a-dobio-samo-nanogicu/
« Poslednja izmena: 13. Jan 2016, 23:03:58 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.111
Pa da. Posle mi tu pricamo o tome kako zakon nesto radi.  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 43.0
mob
SonyEricsson k750i
sreca pa je sa druge strane nije niko pokupio...

a o presudi neznam sta da kazem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
 Smile  Pretuzan snimak, zasto takve stvari stavljaju na net.
Dobro je da je ziva devojka.
Zaista deset meseci zatvora je premalo.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50128
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
mob
Samsung Galaxy S24
Страшно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Au jebem ti zivot  Smile Smile Smile Smile

Kakav kreten jebote, pa gde je gledao kad nije video da je uveliko prelazila preko pesackog?!

Ulica mi inace deluje jezivo. Jure kao blesavi, uska ulica, jedna traka je u stvari dve trake...

Ali ovo je ludilo:
Citat
deset meseci jer je mlad čovek, koji je priznao delo, pokajao se i izrazio spremnost da finansijski pomogne.

Dobar je on decko ustvari, eto mu reda radi 9 meseci...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
Decko mamlaz je nas umisljeni baja Svajcarac. Sreca, pa je devojka ziva, ali joj je, kako sama kaze, upropastio zivot. Za ovo nema zatvorske kazne, najstroze, projurio kroz pesacki, prekoracio brzinu, devojka skoro invalid, nije stao da pomogne, pobegao sa lice mesta, snimile ga kamere i nista. Pu! 
« Poslednja izmena: 14. Jan 2016, 03:04:34 od Rammfan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
boze dragi....jadno dijete...

kad ulicu prelazis ...ne gledaj u semafor i u znakove...znakovi i semafor jos nikog nisu ubili...
gledaj i lijevo i desno..i dobro razmisli pre nego zakoracis na zebru....
i dok koracas po zebri...gledaj lijevo i desno...

s obzirom da su nam zakonske mjere takve kakve jesu....mogao je i manje dobiti robije...
da je zveknuo van pjesaackog prelaza..bez obzira kako je i koliko je brzo vozio... ne bi dobio ni ovoliko robije...

ovi manijaci za volanima i  kad i ubiju nekog  na ulici....rijetko kad dobiju vise od par godina robije... Smile

ja mogu da razumijem brzu voznju... pa i divljanje ...svi mi ponekad sebi malo damo oduska...
ali ne mozes tako da vozis i takve pizdarije da radis u naseljenoj zoni ...
to nikad necu shvatiti...
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
zar ne moze ona da podnese privatnu tuzbu i trazi masnu odstetu?

mada, vec sam slusao ranije za iznose masne odstete u nasem pravosudju za ova gazenja i lomnjenja autom... Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
naravno da moze...i to je vjerovatno i uradila...
ali nije to poenta price..
jbs pare....

debil je unistio zivot djetetu....

nema tih para koje to mogu nadoknaditi...
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.